به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، آیین افتتاحیه نخستین گردهمآیی بینالمللی سینمای مستند و باستانشناسی، از ساعت 10 صبح روز دوشنبه (15 دیماه 1393) با سخنرانی دکتر حجتالله ایوبی (رئیس سازمان امور سینمایی)، دکتر محمدحسن طالبیان (معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) و مهندس سیدمحمد بهشتی (رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) و در حضور جمعی دیگر از مسئولان، اساتید، فیلمسازان و علاقمندان سینمای مستند و باستانشناسی، در سالن موزه ملی ایران برگزار خواهد شد.
مجری مراسم افتتاحیه هم «شهرام درخشان» گوینده، پژوهشگر و مستندساز سینمای ایران است.
در این گردهمآیی ۱8 فیلم منتخب ایرانی و خارجی به نمایش درآمده و همزمان 13 مقاله علمی- پژوهشی با موضوع سینما و باستانشناسی هم ارائه خواهد شد.
پس از برپایی مراسم افتتاحیه صبح دوشنبه، فیلمهای «داستان سفال» مریم بیانی، «ایران فراسو» علیاکبر ولدبیگی، «تپههای قیطریه» پرویز کیمیاوی، «نواهای گمشده» علیرضا قاسمخان، «تختجمشید» فریدون رهنما، «پرسپولیس عرصه سلاطین» فریدر کاسمان (محصول شبکه بایر آلمان) به نمایش درآمده و مقالاتی هم توسط محمد تهامینژاد، دکتر مهرداد ملکزاده، علیرضا قاسمخان، دکتر سیدمنصور سیدسجادی ارائه خواهد شد.
مدیریت پنل برنامه صبح دوشنبه برعهده دکتر فریدون بیگلری است و دکتر اسماعیل بنیاردلان هم برنامه بعدازظهر را مدیریت خواهد کرد.
عموم علاقمندان سینمای مستند و باستانشناسی میتوانند برنامه کامل این گردهمآیی را روی پایگاه خبری- تحلیلی سینماتجربی به نشانی www.cinematajrobi.ir ملاحظه نمایند.
اطلاعات فیلمها، عوامل و خلاصه آثاری که در این گردهمآیی به نمایش عمومی درمیآیند، بعلاوه عناوین مقالات علمی و گزارشها و مصاحبههای مرتبط با این رویداد نیز روی این سایت درج شده است.
مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی قصد دارد تا با برگزاری «نخستین گردهمآیی بینالمللی سینمای مستند و باستانشناسی ایران» گامی جدی برای تعامل میان مستندسازان و باستانشناسان برداشته و با ایجاد فضای همدلی و همگرایی بین آنان، شرایطی را مهیا نماید تا آثار ارزشمندی در این زمینه تولید شود.
این گردهمآیی از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۷ عصر روزهای ۱۵ الی ۱۷ دیماه ۱۳۹۳ در سالن موزه ملی ایران که نمایانگر تاریخ باستان و هویت ملی ایرانیان است، برپا میشود و شرکت در آن برای عموم علاقمندان آزاد است.
پایان پیام/
نظر شما