نداشتن بصیرت انسان را در حمایت از جبهه حق دچار اشتباه می‌کند

خبرگزاری شبستان:درعصر غیبت انسان داراى بصیرت سیاسى وبصیرت دینى کسى است که همان شاخص‌هاى حق مدارى را دنبال کند،یعنى بداند چگونه حرکت کند،چگونه موضع بگیرد، چگونه مبارزه کند تا زمینه حکومت الهى ولى فقیه فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، بصیرت به معنى دانایى، بینایى، بینایى دل، هوشیارى، زیرکى و یقین است و نزد اهل معنا، نیرویى نهانى و قوه‌اى قلبى است که در شناخت حقایق تا عمق وجود و باطن ذات آن رسوخ مى‌کند.

بصیرت هر چند امری درونی است، اما نمود بیرونی قوی دارد که در طرز سخن گفتن و رفتار کردن و نوع گزینش‌های او در برخورد با رویدادها نمایان می‌شود. یک فرد انقلابى هم باید متدین باشد و هم فهم درستى از دین داشته باشد تا در هر زمانى حق و محوریت آن را درک کند. در عصر امامت بصیرت سیاسى و دینى چه ایجاب مى‌کند؟ جایى که نیازمند فداکارى، گذشت و ایثار است آن قوه ایمان، فرد را وادار کند به ایستادگى در برابر دشمن و دفاع از حق، بصیرت سیاسى هم فهم او را نسبت به شناخت امام زمان بیشتر مى‌کند. امامت در قرآن دو نوع تعریف شده است؛ امامت نور و هدایت وامامت نار و ضلالت. که دو حزب را تعریف مى‌کند؛ حزب الله و حزب الشیطان. یعنى هم جبهه حق داریم و هم جبهه باطل. بصیرت سیاسى انسان را میان این دو جبهه رهنمون مى‌سازد که جبهه حق کجاست و امام نور کجاست؟ در کجا باید قرار گیرد؟ چگونه موضع‌گیرى کند و چگونه حرکت کند؟

اشکالى که در عصر امامت بود همین بود که بسیارى از مردم متدین نمازمى‌خواندند، عبادت مى‌کردند، روزه مى‌گرفتند، اما امام حق را نتوانستند بشناسند. به همین دلیل در کربلا و دوره‌هاى بعدى چنان شد و در حقیقت امتحان بصیرت باعث این انحراف و گمراهى شد. در عصر غیبت، مردم رها شده نیستند. در عصر غیبت یک انسان داراى بصیرت سیاسى و بصیرت دینى کسى است که همان شاخص‌هاى حق مدارى را دنبال کند، یعنى بداند نائب امام زمان در عصر غیبت کیست، چگونه باید ارتباط برقرارکند، چگونه حرکت کند، چگونه موضع بگیرد، چگونه مبارزه کند تا زمینه حکومت الهى ولى فقیه فراهم شود. دقیقاً در عصر حاکمیت ولى فقیه نیز بصیرت دینى و بصیرت سیاسى راه و برخورد انسان را با مسائل سیاسى و اجتماعى جامعه اسلامى مشخص مى‌کند که راه و مسیر را گم نکند.

حجت الاسلام ولی عادلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اعلام کرد: بصیرت و به کار بردن آن در رفتار و سلوک فردی و اجتماعی  بسیار مهم و در سعادت انسان اثرگذار است.

وی خاطرنشان کرد: انسان اگر بصیرت نداشته باشد چیزهای مضر را به عنوان عوامل مفید در سعادت دانسته و دشمن را به جای دوست می گیرد.

بصیرت؛ شناخت زمان، نیاز، اولویت‌ها

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان افزود: بصیرت، شناخت زمان، نیاز، اولویت‌ها، دشمن شناسی و دوست شناسی و وسیله‌ای برای تمیزدادن حق از باطل است.

 وی به بیان اینکه در برابر عوامل مضر برای سعادت انسان همیشه نمی‌توان از یک سلاح برای مبارزه استفاده کرد، گفت: دشمن‌شناسی از ابعاد مهم داشتن بصیرت است تا انسان، دوست را به جای دشمن و برعکس تصور نکند.

عادلی اعلام کرد: در هنگام فتنه دشمن مهره‌های اساسی خود را از مجموعه دارای جایگاه در نظام انتخاب و علم می کند و اگر کسی بصیرت نداشته باشد در حمایت از جبهه حق دچار اشتباه می‌شود.

وی هدف فتنه گران در سال 88 را تغییر در ساختار قدرت دانست و گفت: فتنه گران درصدد بودند بعد از تغییر در ساختار قدرت گام‌های بعدی و به حاشیه راندن دین از فضای سیاسی کشور را بردارند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان تاکید کرد: علاوه بر صدمات سیاسی، زخم‌هایی که بر پیکر انقلاب بر اثر فتنه ایجاد شد  در اقتصاد کشور هم اثر منفی داشت.

خسارات فتنه مساوی با از بین رفتن دو میلیون فرصت شغلی در کشور

وی اوج گرفتن تحریم‌ها، خسارات مالی ناشی از اغتشاشات، شهادت عده‌ای از هموطنان به دست مزدوان غرب و منافقین، امیدواری غرب به نابودی انقلاب را از اثرات فتنه برشمرد و گفت: فتنه تنها در تهران 63 میلیارد تومان به اموال عمومی آسیب رساند.

 عادلی اضافه کرد: با مجموع خسارات وارد شده در هنگام فتنه 88، می‌شد دو میلیون و 163 هزار فرصت شغلی ایجاد کرد.

وی جان گرفتن دوباره دشمنان نظام با حمایت آمریکا و رژیم اشغالگر قدس، دخالت آشکار آمریکا در امور داخلی ایران و تاثیر فتنه بر سیر مذاکرات هسته‌ای را از دیگر زیان‌های فتنه 88 برای انقلاب و کشور دانست و گفت: ادبیات مذاکره‌کنندگان غربی قبل و بعد از فتنه 88 قابل ملاحظه است.

مدیرکل اوقاف گیلان با بیان اینکه ولایت فقیه موضوع از بین بردن فتنه را مدیریت کرد، گفت: هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری مهمترین دلیل برای استوار ماندن نظام است.

حجت‌الاسلام عادلی خاطرنشان کرد: بصیرت و آگاهی مردم در نتیجه رهبری‌های مقام معظم رهبری و اطاعت از مقام ولایت رشد پیدا کرده است.

ولایت‌مداری مردم، عامل نابودی فتنه

سید مرتضی فخر موسوی، معاون توسعه منابع و پشتیبانی اوقاف و امور خیریه استان گیلان نیز اظهار کرد: فتنه، ترفندی سیاسی اجتماعی است که با پنهان کردن باطل در پوسته حق با هدف اغفال مردم برای رسیدن به مقاصد شوم طرح‌ریزی می‌شود.

وی با بیان اینکه ملت ایران هشت ماه این فتنه پیچیده را تجربه کردند، خاطرنشان کرد: فتنه‌گران با آشفته کردن صحنه سیاسی و اجتماعی کشور در تلاش برای رسیدن به مقاصد شومشان بودند.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی اوقاف گیلان، ولایت‌مداری مردم را عامل نابودی فتنه دانست و عنوان کرد: حضور اقشار مختلف مردم در تمامی صحنه‌های حساس انقلاب، نشان دهنده بصیرت مردم است.

این فعال فرهنگی با اشاره به تلاش برخی از افراد برای مرتبط کردن فتنه به تحولات انتخابات سال ۱۳۸۸ تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در این باره فرمودند که فتنه‌ی ۸۸ تنها آن چیزی نبود که دیده شد، بلکه بیماری ریشه‌داری بود که دشمنان نظام با برنامه‌ریزی قبلی در انتظار آن بودند.

وی افزود: مقام معظم رهبرى در ماجراى پس از انتخابات پى بردند که این حرکت تهاجمى که مى‌گوید انتخابات تقلبى است، دقیقاً به منظور مقابله با نظام اسلامى است.

معاون توسعه منابع انسانی و پشتبانی اوقاف گیلان همچینین گفت: این درک درست مقام معظم رهبرى از شرایط باعث شد که ایشان بایستند و این توطئه را خنثى کنند و اینها از عمق بصیرت ایشان است.

وی با تأکید براینکه شاید برخوردهای گوناگون سیاسی و امنیتی نمی‌توانست آتش این فتنه را خاموش کند اظهار کرد: ۹ دی ماه یک حرکت عظیم مردمی بود که بساط فتنه و فتنه گران را بر هم زد.

فخر موسوی با بیان اینکه دشمن همواره اساس نظام و انقلاب را مورد هدف قرار می‌دهد یاد آور شد: مردم براساس درکی روشن و در راستای تدابیر ولایت فقیه وارد صحنه شدند و توانستند یک کودتا و فتنه‌ای بزرگ را خنثی کنند.

وی نهم دی‌ماه سال ۱۳۸۸ را روز آزمون مردم ایران دانست و افزود: حماسه ۹ دی مظهر شکوه حماسه تاریخی ملت ایران بود.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی اوقاف و امور خیریه استان گیلان تأکید کرد: آحاد مختلف مردم و بخصوص نخبگان جامعه باید مراقبت ویژه ای نسبت به بصیرت‌افزایی داشته باشند.

پایان پیام/

کد خبر 429148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha