حجت الله محمد زاده معاون توسعه پیشگیری از مصرف شیشه سازمان بهزیستی استان قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم با اشاره به اینکه استان قم مقام اول اعتیاد مصرف شیشه در بانوان را دارد گفت: گاهی در جامعه و خانواده ای حتی افراد سابقه مصرف سیگار هم ندارند امام براحتی بدون توجه به عوارض شیشه آن را مصرف می کنند.
وی افزود: بیشتر کسانی که رو به مصرف شیشه می آورند افرادی هستند که میل به افزایش قوای جنسی، هویت یابی، لاغری و زیبایی و ..دارند که در همین راستا هزارو 200 نفر از آرایشگران زنان در جلسات آموزشی شرکت کرده و با نحوه تبیلغات قرص شیشه به شکل کپسول های لاغری به عنوان یک محصول گیاهی که توسط فروشندگان درآرایشگاه زنانه اقدام می شده آشنا شدند .
محمد زاده ادامه داد:در همین راستا و به جهت مصرف مواد مخدر و اعتیاد آور شیشه طرح ملی کارازار رسانه ای پیشگیری از مصرف شیشه در استان قمن آغز به فعالیت نموده تا بتواند با آموزش و بمباران تبلیغاتی در راستلای اثرات سوء مصرف شیشه آگاهی بخشی لازم را به خانواده، جوانان و جامعه داشته باشد.
معاون توسعه پیشگیری از مصرف شیشه سازمان بهزیستی تصریح کرد: خوشبختانه مواد مخدر کراک به جهت عدم کیفیت و اعتیاد شدید در اولین بار مصرف به طور جدی نه در استان و نه در کشور مشتری نداشته و از گردونه تولید و پخش خارج شده است.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از اهداف مهم اجرای این طرح علاوه بر آگاهی بخشی جامعه تاثیر گذاری رسانه های مؤثر از جمله صدا و سیما، نشریات، خبرگزاریها ونقش اموزشی آنها در مدارس، دانشگاهها، محله و خانواده است که می تواند با آموزشهای صوتی و تصویری و بیان عوارض و علائم جبران ناپذیر این ماده خطرناک از مصرف آن پیشگیری کند.
محمد زاده یاد آور شد: در همین راستا 576 نفر در پاسخ به پرسشنامه مربوط به مصرف مواد مخدر شیشه در سطح استان قم و در پایگاههای بهزیستی استان قم 14 دی ماه الی 20 دی توزیع خواهد شد که بیشترین مخاطب این طرح و پاسخگویی به سوالات افراد زیر 30 ، خانواده های آسیب دیده ، دانشجویان و دانش آموزان می باشند.
معاون توسعه و پیشگیری از مصرف شیشه سازمان بهزیستی خاطر نشان ساخت: در حال حاضر 80 پایگاه بهزیتی در استان قم دائر شده که از این تعداد 50 پایگاهآن به صورت ثابت در سطح شهر مستقر می باشد و 40 پایگاه دیگر در سطح استان بوده که همکاران سازمان بهریستی در مراکز تحت نظارت حضور داشته و پرسشنامه ها را توزیع خواهند کرد.
وی اذعان کرد: استان قم یکی از 6 استانی است که به صورت سلسله ای این طرح اجرا می شود و برای رسیدن به تعالی جامعه هدف در مقابل این پدیده شوم باید همه دستگاهها همکاری نمایند چرا که مقابله با این پدیده نیازمند وظیفه همگانی افراد جامعه است تا بتوان آن را ریشه کن ساخت.
محمد زاده ابراز داشت: اجرای این طرح در واقع کمک به ارتقاء سطح آگاهی مردم جهت استفاده از مواد مخدر شیشه است که باید اقدامات بیشتری در این راستا و در مسیر کنترل مصرف این مواد بویژه در زنان جلوگیری کنیم.
معاون توسعه و پیشگیری از مصرف شیشه سازمان بهزیستی گفت: استان قم به جهت موفعیت خاصی که دارند نیازمند اطلاع رسانیو آگاهی بخشی افراد جامعه در سطوح مختلف است که خوشبختانه این امر به صورت یک برنامه ثابت در اداره کل بهزیستی استان قم دنبال می شود.
پایان پیام/
نظر شما