به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بوشهر، علی اکبر مزارعی، رئیس کمیته مساجد ستاد بزرگداشت دهه فجر، امروز(16 دی )، در نشست ستاد بزرگداشت دهه فجر استان گفت: چهار نوع نگاه برای تغییر در جوامع می توان نام برد.
وی افزود: نگاهی که تغییر در جوامع را نوعی داروینیزم اجتماعی می دانند و حتی انقلاب ما را به این نگاه فروکاست می کنند.
مزارعی تصریح کرد: دسته دوم کسانی هستند جبر تاریخی را مطرح می کنند قائل به یک ماتریالیزم تاریخی هستند و دسته سوم کسانی که وعده به توده ها اعم از طبقه متوسط برژوآ و طبقه پلوتوریا را عامل تغییر در جوامع می دانند.
وی خاطر نشان کرد: دسته چهارم کسانی هستند که تغییر انفسی در افراد یک جامعه را عامل تغییر و انقلاب می دانند.
رئیس کمیته مساجد ستاد بزرگداشت دهه فجر بیان داشت: هر نظریه دهه فجر خاص خود را دارد و کسانی که وعده به توده ها را عامل تغییر می دانند به یقین برای حفظ انقلاب باز وعده به توده ها را دستور کار قرار می دهند.
وی گفت: شاید برخی از تحرکات سیاسی و اقتصادی را در همین راستا بتوان تحلیل نمود.
مزارعی با بیان اینکه تغییر در نفوس نیز دهه فجر خاص خودش را می خواهد افزود: اگر انقلاب می خواهد بماند باید این ماندگاری با تغییر انفسی رقم زده شود.
وی تصریح کرد: تغییر نفوس با ذکر الگو ها، با هنر شهودی، با تربیت نوجوان و نقش دنیای آمیخته با معنویت ایجاد می شود و به عنوان مثال آنانی که تغییر در نفوس را برای انقلاب اصل نمی دانند بعد از گذشت 36 سال از انقلاب یکی از الگوهای انقلاب را تمامیت خواه و لیبرالیست معرفی می کنند و می گویند که ما با این سخن از شهید بهشتی تعریف کرده ایم.
مزارعی بیان داشت: این نشان می دهد که معرفی الگوهای انقلاب از مهم ترین وظایف ما در دهه فجر و شناساندن انقلاب است آن هم انقلاب اسلامی بر مبنای تغییر انفسی و نه جز تاریخ و یا داروینیزم اجتماعی و یا تاثیرگذاری توده ها با ساز و کارهایی مانند اهرم های اقتصادی، سیاسی و امنیتی است.
وی بیان داشت: این کمیته سعی می کند با طراحی نمایشگاه و اینفوگرافی از انقلاب برای آشنایی نسل جوان و کودکان با انقلاب اسلامی و راه اندازی راویان انقلاب دهه فجر متفاوتی را امسال به عرصه ظهور برساند.
پایان پیام/
نظر شما