به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملکی، مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش شب گذشته (16دی) در ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش وپرورش در شهرکرد گفت: یکی از مهمترین فعالیت های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش این است که برای پیشرفت فعالیت ها و فراهم سازی حضور موثر روحانیان و حوزویان در نهاد آموزش وپرورش تلاش کند.
دبیرستاد همکاری های حوزه و آموزش وپرورش از تدوین سند تحول بنیادین خبر داد و افزود: بعد برنامه ریزی ها و اقدامات صورت گرفته سند تحول بنیادین برای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی، تدوین و با کارشناسی های صورت گرفته می توان به یک تیجه مطلوب رسید.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی اجرای سند تحول آموزش و پرورش را یکی از عوامل روابط بیشتر روحانیان با دانش آموزان دانست و تصریح کرد: با انجام این برنامه مشارکت روحانیان در نظام آموزش و پرورش بیش از پیش فراهم شده است.
وی سند تحول بنیادین را نقشه مسیر و راه آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: این سند فصل مشترک حکومت، جامعه و تمام دستگاه هاست.
مشاور وزیر آموزش و پرورش تعلیم و تربیت اسلامی در آموزش وپرورش را از اهداف تدوین سند بنیادین عنوان کرد و اظهار داشت: تمامی اهداف، سیاست ها و مبانی آموزش و پرورش بر اساس تعلیم و تربیت اسلامی برنامه ریزی شده است.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی، رویکرد نظام پرورشی این وزارتخانه رویکرد تربیت اسلامی دانست و گفت: پژوهش، تربیتی و تبلیغ، آموزش منابع انسانی و آموزش و برنامه ریزی درسی، چهار برنامه مختلف است که با همکاری حوزه های علمیه انجام می شود.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، اولویت اول حوزه های علمیه را آموزش و پرورش عنوان کرد چرا که زمینه فراگیری دانش آموزان از همه اقشار بیشتر است و افزود: برگزاری دوره های آموزشی فرهنگیان زمینه ای برای بالا بردن مهارت های لازم در حوزه نظام تعلیم و تربیت است.
علیرضا کریمیان مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال وبختیاری نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت مشارکت حوزه های علمیه در نظام آموزشی گفت: در بستر آموزش و پرورش که منشا رسمی تعلیم و تربیت است می توان ازاین ظرفیت ناب و اصیل استفاده کرد.
پایان پیام/
نظر شما