به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان؛ شیخ عفیف نابلوسی امام جمعه صیدا و از علمای برجسته لبنان با حضور در سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه امام صادق (ع) که شب گذشته در مسجد این دانشگاه برگزار شد در جمع دانشجویان و علاقمندان و دوستانان حضرت آیت الله مهدوی کنی به سخنرانی پرداخت و گفت: بنده سابقه دوستی 30 ساله با آیت الله مهدوی کنی داشتم و همواره ثبات قدم ایشان در همه عرصه های زندگی به خصوص در دوران مبارزاتشان همیشه برای من حائز اهمیت بود. ایشان هیچگاه در مسیر خود عقب گرد نداشتند و از آرمان های خود که همان آرمان های انقلاب بود حتی در سخت ترین شرایط کوتاه نیامدند.
وی افزود: آیت الله مهدوی کنی شخصیتی مردمی داشت و در تمامی سنگرهای مقاومت و ایستادگی در کنار مردم به هر شکل ممکن حضور داشت و هیچگاه حتی با توجه به بیماری و کهولت سن از این مسیر کوتاه نیامد.
وی با بیان سابقه دوستی خود با آیت الله مهدوی کنی گفت: اولین خاطره ای که از ایشان داشتم مربوط به 30 سال قبل می شود که ایشان را در یک اجتماع اسلامی در کانادا ملاقات کردم و از همان جا بود که شخصیت ایشان را شخصیتی دارای فکر و نظامبندی عمیق ذهنی برای تشکیل نظام اسلامی یافتم و توان بالایی در وجود ایشان دریافتم.
شیخ عفیف نابلوسی در ادامه بیان کرد: بر اساس تفکرات عمیقی که داشتند و به سبب اهتمام ویژه ای که به بحث جوانان و دانشجویان داشتند اقدام به تاسیس دانشگاه امام صادق (ع) کردند که خوشبختانه طی سالیان اخیر شاهد بودیم پایگاه خوبی برای تربیت نیروهای انقلابی برای تضمین آینده نظام گشت.
وی اضافه کرد: شخصیت آیت الله مهدوی کنی توام با دوراندیشی بود و به سبب این خصوصیات برجسته می توان او را به تنهایی یک امت خواند و همچنین به سبب تلاش های بسیار ایشان در ساختار سیاسی می توان ماحصل تلاش هایشان را یک دولت عنوان کرد چراکه در بسیاری از مواقع ایشان به تنهایی بار را بر دوش می کشید.
امام جمعه صیدا اظهار کرد: آیت الله مهدوی کنی با فکر و عقیده خود در همه مراحل تاسیس و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و سهم موثری داشت. چنانچه ثمره تلاش های ایشان را می توان در همه عرصه ها مشاهده کرد و آثار اقدامات ایشان همیشه به عنوان الگو مورد اشاره قرار می گیرد.
وی از قول موسس دانشگاه امام صادق علیه السلام گفت: در جلسه ای که در همین دانشگاه با ایشان داشتم، پرسیدم چگونه با این سن بالا و وضعیت جسمانی دست از کار نمی کشید؟ می فرمود می خواهم تا آخر عمرم مفید باشم و با اینکه سن بالایی داشت و مشکلات جسمی را نیز دارا بود، سراسر حرکات و کارهایش ثمرات و خیرات فراوان بود و نمی خواست حتی پیری ایشان هم بی حاصل باشد.
وی اضافه کرد: در مراسماتی که ایشان هم حاضر بود همواره سعی می کردم در قرابت ایشان قرار بگیرم. ایشان همواره سرشار از عظمت، جلالت و وقار و آرامش بودند و همیشه مانند چشمه ای جوشان و بحری خروشان پاسخگوی جوانان و دانشجویان بودند.
شیخ عفیف نابلوسی اظهار داشت: هرکس همراه ایشان می شد احساس انس و محبت می کرد و با همین روحیه همیشه در تربیت دانشجویان و دفاع از حریم دین و ارزش های اسلام و انقلاب حریص بود و به واقع ایشان تربیت شده حقیقی مکتب اهل بیت بود.
وی با بیان ماجرای سفر آیت الله مهدوی کنی به لبنان گفت: ایشان حدود 6 سال پیش برای بازدید از مناطق جنگی به لبنان آمد و به درخواست خودشان به زندان خیام و شکنجه گاه های رژیم صهیونیستی رفتند. در آنجا کشوهایی مانند تابوت بود که اسرای حزب الله را همانند جنازه برای ساعت های طولانی بدون حرکت و در تاریکی محض داخل کشوها قرار می دادند. آیت الله مهدوی کنی به درخواست خودشان برای لمس عذاب اسرا وارد کشوها شدند و مدتی را در آن ماندند و بر اثر فشار بالایی که به ایشان وارد شد دچار حمله قلبی شدند و حدود 8 روز در بیمارستان بستری شدند.
امام جمعه صیدا در پایان خطاب به دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) گفت: پس از فقدان آن عزیز بزرگوار، چشم ما به شما دانشجویان و جوانان پر شور و انقلابی است که بتوانید در راه امام خمینی (ره) و امام خامنه ای همان گونه که آیت الله مهدوی کنی اصرار داشتند قدم بردارید و مسیرشان را ادامه دهید.
پایان پیام/
نظر شما