به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسن زمانی، شب گذشته (10خرداد) در نشست علمی بازتاب اندیشه های امام خمینی(ره) در جهان معاصر که در خبرگزاری رسا برگزار شد، نقش امام در عرصه بین المللی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: تصور اولی که از دین وجود دارد مجموعه ای از عبادات و اخلاق بدون حضور در عرصه اجتماعی و مدیریت جامعه و حکومت است و مسیحیت به دنبال همین معنا بود.
وی با بیان اینکه آنچه امام در دنیا ارائه داد ترسیمی نوین از اسلام بود، خاطرنشان کرد: این ترسیم نه تنها به جوامع اسلامی ایده تازه بخشید، بلکه علمای دیگر ادیان عالم نیز به این فکر افتادند که از دیانت خود نگاه تمدنی داشته باشند و به همین دلیل برخی از کشیک های مسیحی حیات جدید خود را در گرو انقلاب اسلامی دانستند.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی تاکید کرد: در گذشته توجه چندانی به عرفان نداشتیم اما توجه امام به عرفان چنین جرقه ای را آفرید.
معاون امور بین الملل حوزه های علمیه کشور از گرایش بسیاری از ادیان دیگر به اسلام در سایه انقلاب اسلامی خبر داد و ابراز داشت: تنها طلبه هایی که در قم تحصیل می کنند 200 طلبه هستند که همه مسیحی و از ادیان دیگر بودند و در پرتو اندیشه های امام و رهبر انقلاب به اسلام گرویدند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به تاثیر انقلاب اسلامی در کشورهای اروپایی خاطرنشان کرد: اولین کشور اسلامی اروپایی بعد از تشکیل انقلاب اسلامی به نام بوسنی متولد می شود و حتی بسیاری از کشورهای اروپایی گلایه دارند از اینکه چرا انقلاب اسلامی در آن کشورها تبلیغ نمی کند.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی از کوتاهی در معرفی اسلام ناب توسط روحانیان انتقاد کرد و گفت: ما روحانیان وظیفه خود را در عرضه و نشر اندیشه اسلام ناب در دنیا انجام نداده ایم و آنچه داریم از برکت خود امام است که به اندازه تمامی روحانیان تاثیرگذار بود.
معاون امور بین الملل حوزه های علمیه کشور همچنین با اشاره به اینکه کتاب ولایت فقیه امام خمینی(ره) توسط حسن حنفی در مصر ترجمه و منتشر شد، گفت: وی احساس کرد زیباترین نظریه ای که در عالم اسلام درباره حاکمیت اسلامی داده شده نظریه امام است.
پایان پیام/
نظر شما