نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز در خصوص تحقق اقتصاد بدون نفت به عنوان دیدگاه مقام معظم رهبری از نظر مجلس نشینان گفت: مجلس در برنامه خود اقتصاد بدون نفت را دارد و در این خصوص در سال جاری بهتر از سال گذشته وارد عمل شده است و امروز یک سوم بودجه ایران اسلامی وابسته به نفت است.
اکبریان تصریح کرد: حل مشکلات بخش صنعت به تدبیر دولت، کار کارشناسی و تدابیر ویژه و سنجیدن نقاط ضعف و قوت نیاز دارد تا همان طور که رئیس جمهور گفت بانک ها از حالت بنگاه داری به سمت بانک داری تغییر رویه دهند.
این مسئول با نظر بر این مهم که آشتی بانک ها و تولیدکنندگان در کنار تصویب لایحه دولت برای خروج از رکود است، آن را شرط شکوفایی اقتصادی کشور خواند.
به گفته نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در حال حاضر با توجه به پائین آمدن قیمت نفت، شیب صنعت به سمت رکود است و باید آن را کنترل کرد.
وی با تامل بر این مهم که دیدگاه مقام معظم رهبری بر اقتصاد بدون نفت است، که باید در این خصوص برنامه ریزی شود، اظهار کرد: دولت با برنامه ریزی هدفمند به دنبال راهکار تصویب لوایحه غیر تورمی برای خروج از رکود اقتصادی است.
اکبریان با ذکر کمیسیون های فعال در زمینه تصویب لوایح غیر تورمی، اظهار کرد: کمسیون ها صنایع، بودجه، اقتصاد و کشاورزی از جمله کمیسیون هایی هستند که برای تصویب لایحه غیر تورمی در حال تلاش هستند.
ارتباط موثر کارگر و کارفرما راه رشد اقتصادی
نماینده مردم استان البرز مجلس شورای اسلامی با امعان نظر بر اهمیت ارتباط موثر کارگر و کارفرما توضیح داد: یکی از شاخص ها و رویکردهای اساسی در رونق اقتصادی ارتباط موثر، هماهنگ و دلسوزانه کارگر و کارفرما است، که در نوبه خود می تواند سهم اساسی در رونق اقتصادی داشته باشد.
به گفته این مسئول، کارگری که شغلش تضمین شده باشد و از حقوق اولیه خود از طرف کارفرما برخوردار باشد، به خوبی می تواند در رونق اقتصادی تاثیر بخش باشد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی سه محور، تدبیر دولت، تدابیر ویژه و سنجش نقاط ضعف و قوت اقتصادی در کشور را به عنوان سه محور اساسی در رشد اقتصادی خواند و گفت: باور به این سه محور شرط گذر از رکود اقتصادی است.
پایان پیام/
نظر شما