نبود حزب و تشکيلات سياسي از موانع مهم شايسته سالاري است

خبرگزاری شبستان: استاندارخوزستان، در نشست هم انديشي با اعضاي ستاد انتخابات دکتر روحاني، نبود حزب و تشکيلات سياسي را از موانع مهم شايسته سالاري دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندارخوزستان، در نشست هم اندیشی با جمعی از اعضای ستاد انتخابات دکتر حسن روحانی، با ترسیم فضای سیاسی کشور بعد از هر انتخابات، نبود حزب و تشکيلات سازمان يافته را از موانع مهم شايسته سالاري عنوان کرد و گفت: اين امر مانع ارزيابي درست از فرجام کار مديران راس کار برای بهره وری در آینده می شود.

 

وی تصریح کرد: به خاطر فقدان حزب و تشکيلات سازمان يافته، پرونده انتخاباتي تا زمان بعدي اين رويداد سياسي بسته مي شود، اما يک پرونده باز هست و آن طرفداران گروه پيروز هستند که خودش را ارزيابي مي کند و مطالباتي نيز دارد.

 

استاندار خوزستان، اضافه کرد: چون حزب به معناي واقعي نداريم اساسا نه به دنبال کادر سازي هستيم و نه تجزيه و تجليل واقع گرايانه از وضع موجود بلکه برنامه ريزي براي آينده داريم و اين اشکالاتي است که که از اول با آن مواجه بوده ايم.

 

وی افزود: وقتي حزب نباشد کادرسازي نیروی انسانی صورت نمي گيرد و برنامه ريزي مبني بر اينکه  پيروز ميدان کيست و چه اهداف و وظايفي بايد داشته باشد، وجود ندارد، به همين خاطر تعارض پيش مي آيد و گروه پيروز مدعي است که چون ما برنده هستيم ترکيب مديريت ها بايد اين گونه باشد لذا توانايي ها در انتخاب مديران ملاک ارزيابي قرار نمي گيرد.

 

دکتر مقتدایی، عنوان کرد: اين امر ريشه در نبود حزب و تشکيلات سازمان يافته در جامعه دارد، اگر حزب وجود داشت ائتلافي صورت مي گرفت و هر کسي و يا هر گروهي، براي خودش کرسي هايي در دولت داشت و سهم خود را تعيين مي کرد.

 

وی با اشاره به اينکه نقشه راه اگر داشته باشيم مي توانيم موفق عمل کنیم، افزود: وقتي حزب و تشکيلات نباشد بروز اين اتفاقات طبيعي است، اگر در رويدادهای سياسي، سازمان يافتگي باشد قطعا انتخابات به نحوه ديگري رقم خواهد خورد.

 

وی بیان کرد: وقتي حزب و تشکيلات باشد از استان هاي دور افتاده يک آدمي که بسيار هم قوي است در مسند فلان وزارتخانه مي نشيند و خدمت مي کند اما چون حزب نيست حلقه انتخاب تنگ هست و نتيجه اين مي شود، ايراد ساختاري است و لذا بروز اين اتفاقات طبيعي است.

 

استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: در جريان انتخابات، حتي سهم استان ها و مردمي که بيشترين آرای سياسي را داشته و از يک تفکر سياسي حاکم پشتيباني کرده اند از سوي مرکز بايد داده شود، اما متاسفانه اين امر نيز محاسبه نمي شود.

 

وی ادامه داد: اگر کار به صورت تشکيلاتي پيش برود بايد به ميزان سهم مشارکت خود، مطالبه ملي نيز داشته باشيم و براي کرسي هاي وزارتخانه نيز بتوانيم سهم خواهي کنيم، اين اشکال وجود دارد و به خاطر همين است که براي چند پست معدود استاني چانه زني مي کنيم.

 

وی با بیان اینکه تنها استاني که شهامت به خرج داد و در همان اوايل در يک روز 12فرماندار را جابجا کرد، خوزستان بود، به موفقيت هاي دولت تدبير و اميد در خوزستان اشاره کرد و گفت: به خاطر بهره برداري از تجربيات گذشته، توقف کار و اتلاف وقت در خوزستان کم بوده  از این رو سرآمد سایر استان هاست.

 

مقتدایی، با اشاره به اینکه آمده ايم کار انجام دهيم لذا بايد آستانه تحمل خود را بالا ببريم اين جلسات را در قالب موضوعات مختلف از جمله انتصابات، اشتغال و توسعه دنبال خواهيم کرد، افزود: دوستان بدانند که استان خوزستان رو به توسعه گام برداشته و تا مهرماه آينده گزارش هاي موفق تري ارائه خواهيم کرد.

 

وی اظهار کرد: خيلي از انتقاد هاي صورت گرفته را مي پذيريم ولي محدوديت هاي زيادي در بدو امر در انتخاب افراد وجود داشت و هنوز هم وجود دارد؛ با نگاه خوش بينانه بايد گفت 50 درصد ترکيب دولت تدبيرو اميد کساني هستند که نگاه اصلاح طلبي دارند و در خوزستان نیز از اين روند کشوري  تبعيت شده است.

 

لازم به ذکر است، برخی از شرکت کنندگان در این نشست به نمایندگی از دیگر اعضای ستاد انتخاباتی روحانی در خوزستان مطالبی در خصوص افزایش بیشتر نقش زنان فرهیخته در جامعه و استفاده از وجود زنان در سطوح مدیریتی بالا، ایجاد فضای باز و نشاط سیاسی و ایفای نقش بیشتر احزاب در معادلات سیاسی و اجتماعی جامعه، رعایت حقوق شهروندی و اقلیت ها و توزیع عادلانه ثروت بین اقوام و نیز استفاده بیشتر ازتوان اعضای ستاد در مسندهای مدیریتی مطالبی ایراد کردند.

 

پایان پیام/

کد خبر 431352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha