ارتقای ساختار واحد خواهران از اولویت‌های ستاد عالی مساجد کشور است

خبرگزاری شبستان: معاون اداری مالی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با اشاره به نقش فعال بانوان در فعالیت‌های فرهنگی، گفت: ارتقای ساختار واحد خواهران از مهمترین اولویت‌های ستاد عالی مساجد کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، امروزه نقش مؤثر زنان در مقابله با تهاجم فرهنگی و پیشگیری از انحرافات اجتماعی بر کسی پوشیده نیست، زیرا زنان نقش موثری در فرهنگ سازی دارند و همین نقش کلیدی موجب شده است تا نوک حمله دشمنان در مقوله جهانی‌شدن و استحاله فرهنگی متوجه زنان جامعه گردد.

 

بی‌شک زنان با بهره‌گیری ازعفت، پاکدامنی و البته الگوگیری از حضرت فاطمه(سلام الله عليها) و حضرت زینب(سلام‌الله عليها) می‌توانند ایفاگر نقشی استثنایی در جامعه باشند که در این میان یکی از عرصه‌های مهم در این زمینه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد است.

 

از آنجا که کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به عنوان یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های دینی و فرهنگی، در خط مقدم مقابله با هجمه‌های فرهنگی حضور دارند، حضور منسجم‌تر خواهران در این مراکز مهم همراه با برنامه‌ریزی صحیح و جامع، می‌تواند راهکار مناسبی جهت مقابله با توطئه‌های دشمنان باشد.

 

با عنایت بر همین مساله، صبح امروز(23 دی) نشست مسئولین دبیرخانه‌های مناطق 3 و 5 ستاد عالی مساجد کشور در محل دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی برگزار شد تا در یکی از محورهای این نشست موضوع واحد خواهران مورد کنکاش و بررسی بیشتر قرار گیرد.

 

عبدالحسین آل‌محمد، معاون اداری مالی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در این نشست ضمن تشکر از توجه حاضران به جایگاه واحد خواهران، اظهار داشت: بیان دیدگاه‌های ارائه شده، نشان از ضرورت ایجاد ساختاری هدفمند برای خواهران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد دارد.

 

وی افزود: ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد هیچ تردیدی برای ایجاد و ارتقاء جایگاه واحد خواهران ندارد و همواره تلاش خود را جهت حمایت از تصمیم‌گیری‌های اتخاذ شده در مناطق کرده است.

 

معاون اداری مالی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با بیان اینکه ایجاد یک ساختار مناسب گام اول برای شروعی هدفمند در حوزه واحد خواهران است، گفت: باید با نگاهی کارشناسانه و آسیب‌شناسانه، به جمع‌بندی خوبی در موضوع ارتقاء واحد خواهران دست یابیم.

 

آل‌محمد خاطرنشان کرد: اگر چه این موضوع به تازگی مورد توجه شهر قم قرار گرفته و به مرحله اجرایی نیز رسیده است، اما باید اذعان داشت در حال حاضر تجربه جدی دیگری در سایر شهرهای کشور مشاهده نمی‌شود.

 

وی با اشاره به جایگاه شاخص‌سازی در برنامه ششم توسعه، تاکید کرد: ما نیز باید برنامه‌های خود را در قالب شاخص‌های کارشناسانه دنبال کنیم تا به نقطه مطلوب تدوین شده دست یابیم.

 

معاون اداری مالی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خاطرنشان کرد: باید در کنار توجه به واحد برادران، نگاه برابری را به واحد خواهران معطوف کنیم که البته در این راستا نگرش‌های متفاوتی وجود دارد؛ چرا که برخی بر ایجاد تشکیل معاونت مجزا و برخی دیگر بر جایگاه مشاورت در حوزه واحد خواهران تاکید دارند.

 

آل‌محمد افزود: امیدواریم با مشخص شدن این ساختار بتوانیم زمینه ارتقاء فعالیت‌های واحد بانوان را شاهد باشیم، چرا که معتقد هستیم بانوان سهم بسزایی در فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور دارند.

 

پایان پیام/

کد خبر 431372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha