موضع گیری پاپ نشانه است

خبرگزاری شبستان: این حرکت پاپ نشان می‌دهد که افراطیون غربی باید دست از تندروی‌های خود برداشته و باب گفتگو میان ادیان را بگشایند و علمای هر دین با یکدیگر به گفتگو بپردازند نه اینکه مقدسات را مورد تمسخر قرار دهند.

حجت الاسلام والمسلمین محسن غرویان، عضو هیات علمی جامعة المصطفی (ص) العالمیه در گفتگو با خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است حرکتی از جانب جهان اسلام صورت گرفته باشد که طی آن غرب و به ویژه فرانسه در پروژه های متعددی همچون مجله شارلی ابدو انتشار تصاویر موهن در خصوص پیامبر اسلام (ص) را جایز بداند، گفت: متاسفانه افراط گرایی ها گروه زائد در بدنه اسلام همچون داعش موجب شده است آنان دست به چنین اقدامی زنند.

 

وی با تاکید بر اینکه توهین به مقدسات همه ادیان از نظر عقلی، شرعی و منشور سازمان ملل محکوم است، ادامه داد: این امر یک اصل مورد اتفاق برای همه انسان های روی کره زمین است که به مقدسات و باورهای اعتقادی یکدیگر توهین نکنند بلکه هر فردی در دین خود آزاد است عقاید دینی خود را داشته باشند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: البته گفتگوی میان ادیان امری مطلوب است و علمای ادیان با منطق و روش عقلانی علمای می توانند با یکدیگر صحبت کنند؛ ما توهین به مقدسات اسلام، یهودیت، مسیحیت و ... را امری ناپسند می دانیم که زندگی مسالمت آمیز بشر را به خطر می اندازد.

 

وی با بیان اینکه پیامبر (ص)  در زمان خود وقتی مکه را هم فتح کردند، نسبت به مشرکانی که موجبات آزار و شکنجه و هجرت آن حضرت (ص) را فراهم کرده بودند، رحمت و رافت در پیش گرفتند و گواه و سند آن در تاریخ موجود است، گفت: اسلام، دین دعوت و صلح است و برای جنگیدن نیامده بلکه متفکران را به اندیش ورزی دعوت می کند.

 

حجت الاسلام غرویان با تاکید بر اینکه در اسلام اصلُ الجهاد نداریم بلکه اصالت دعوت ملاک است، اذعان کرد: این حرکت غرب و به ویژه مجله شارلی ابدو جنگ نرمی است که در پیش گرفته است اما غرب باید بداند دنیای امروز، دنیای فکر و اندیشه و بحث های نرم افزاری است نه خشونت.

 

وی فرآیند اسلام هراسی غرب را پروژه ای شکست خورده خواند و بیان کرد: توجه بیش از پیش جهانیان به سوی قرآن و انتشار این کتاب آسمانی به عنوان پرتیراژترین کتاب این کره خاکی نشان از آن دارد که این پروژه رو به سقوط می رود.

 

عضو هیات علمی جامعة المصطفی (ص) العالمیه موضع گیری پاپ فرانسیس دوم، رهبر کاتولیک های جهان برابر این پدیده شوم و توهین آمیز به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) را قابل تقدیر و ستایش دانست و خاطرنشان کرد: این حرکت پاپ نشان می دهد که افراطیون غربی باید دست از تندروی های خود برداشته و باب گفتگو میان ادیان را بگشایند و علمای هر دین با یکدیگر به گفتگو بپردازند نه اینکه مقدسات را مورد تمسخر قرار دهند.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 432311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha