خداوند مقام هزار شهید را به اهل صبر عطا می کند

خبرگزاری شبستان: سعیدیان گفت: انسان باید برای رسیدن به مقام نعمت های بهشتی در مقابل ناملایمات صبر و تحمل کند. قرآن کریم 103 بار در مورد صبر سخن گفته و نیز بیش از هزاران روایت در مورد آن نقل شده است.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، دکتر محمدحسین سعیدیان، قاری بین المللی کشورمان در جلسه هفتگی آموزش قرآن خود با اشاره به جایگاه صبر در قرآن و روایات ائمه(ع) گفت: می گویند درختی وجود دارد که صمغ آن بسیار تلخ است و یکی از نام های آن صبر است. انسان در مورد زندگی دنیا ناچار و ناگزیر است که صبر پیشه کند اگر بخواهیم گلی خوشبو و زیبا را بچینیم ناچار هستیم که درد خار آن تحمل کنیم و اگر بخواهیم از عسل گوارا بنوشیم مجبور به صبر و تحمل هستیم تا از زنبور، عسلی گوارا تولید شود.

وی افزود: همین طور در مورد بهشت می گویند انسان باید برای رسیدن به مقام نعمت های بهشتی در مقابل ناملایمات صبر و تحمل کند.قرآن کریم 103 بار در مورد صبر سخن گفته و نیز بیش از هزاران روایت در مورد آن نقل شده است.

 

سعیدیان عنوان کرد: شهید ثانی یکی از عالم های بزرگ و وارسته قرن دهم است که کتابی با عنوان "مسکن الفؤاد" را چاپ کرده و بیشتر روایات در مورد صبر را در آن ذکر کرده است.این عالم بزرگ یک مشکلی داشت و هر زمان که خداوند به او فرزندی عطا می کرد از دنیا می رفت شهید ثانی برای تسکین دل خود و بازماندگان این کتاب را نوشت.

 

وی تصریح کرد: صبر بحث مهمی است که اغلب ما از آن غافل هستیم.درقرآن برای هر عملی یک پاداش در نظر گرفته شده اما برخی از پاداش ها به اندازه خود عمل و برخی از آنها 2 برابر اجر عمل و گاهی نیز 10 برابر عمل است.در قرآن کریم آمده است گاهی خداوند متعال 700 برابر عمل پاداش می دهد و یا گاهی نیز بهتر از خود عمل اجر می دهد.

قاری بین المللی کشورمان اظهار کرد: اما عملی در قرآن ذکر شده است که پاداش آن بی حساب است بر همین اساس در روایات نقل است که خداوند متعال از اهل صبر حیا می کند که نامه اعمالشان را باز کند و ترازوی میزان را برای سنجش اعمالشان قرار دهد.در جای دیگر آمده است که خداوند مقام هزار شهید را به اهل صبر عطا می کند.

وی عنوان کرد: شهید یک بار در جبهه جنگ حضور و جانش را از دست می دهد اما کسی که یک عمر از خدا می گیرد دائم با مشکلات دست و پنجه نرم می کند.

سعیدیان تصریح کرد: در روز قیامت مومنین و اهل محشر می گویند ای کاش بدن های ما با قیچی پاره پاره می شد و صبر می کردیم تا به این مقامات برسیم.پیامبر(ص) می فرمایند: ایمان صبراست و جای دیگر می فرمایند صبر مانند سر برای بدن است.

وی خاطرنشان کرد: علی رغم این همه برکات و ثمرات برای صبر ، صبر مقام متوسطین است. کسی که صبر می کند تلخی و ناملایمات را تحمل می کند اما مقام بالاتر از صبر مقام "رضا" است زیرا آن زمان فرد به جای آنکه مشکلات و ناملایمات تلخ باشد، برایش شیرین و گوارا است.همچنین بالاتر از مقام رضا، مقام تسلیم است که انسان محو جمال خداوند می شود.

پایان پیام/ 

کد خبر 432659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha