به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، دکتر جواد خامسان امروز (29 دی) با بیان اینکه کار داوطلبی نقش موثری در اشاعه فرهنگ خود امدادی و بشردوستانه در جامعه دارد به خبرنگاران رسانه های گروهی، گفت: مشارکت مردم در سفرنامه سلامت و امید نشان از اعتماد آنان به جمعیت هلال احمر دارد و مردم رکن اصلی این سفرنامه بودند.
وی برگزاری سفرنامه سلامت و امید را فعالیتی برای پیشگیری از شیوع بیماری در جامعه و کمک به حفظ و ارتقا سطح سلامت جامعه دانست و افزود: برگزاری سفرنامه سلامت و امید در خراسان جنوبی با استقبال بی نظیر مردم همراه بود که این استقبال نشان از همراهی مردم با فعالیت های جمعیت هلال احمر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خیران استان مبالغی به ارزش 14 میلیارد و 795 میلیون ریال در این سفرنامه به جمعیت هلال احمر کمک کردند، ادامه داد: همچنین احداث پایگاه های امداد و نجات بین شهری، راه اندازی خانه های داوطلب تخصصی سلامت و امید ،خرید تجهیزات امدادی و تهیه سبدهای بهداشتی و غذایی از دیگر برکات این سفرنامه در خراسان جنوبی بوده است.
اشاعه فرهنگ داوطلبی و ترویج فرهنگ نوعدوستانه از اهداف سفرنامه سلامت و امید
خامسان به اهداف سفرنامه سلامت و امید اشاره کرد و گفت: سفرنامه سلامت و امید با هدف اشاعه فرهنگ داوطلبی و ذهنیت ما در مقابل کار خیر است که برگزاری این مراسم در برخی از شهرستان های استان بسیار بی نظیر بود.
وی ترویج فرهنگ داوطلبی در بین آحاد جامعه و جلب مشارکت قشرهای مختلف مردمی، ترویج فرهنگ کمک های مستمر نوع دوستانه در کنار ارتقا سطح سلامت جامعه را از جمله اهداف این برنامه عنوان کرد و افزود: بسترسازی مناسب برای فرهنگ وقف و نیکوکاری و نیز معرفی خیرین و داوطلبان نمونه کشور و الگوسازی از این افراد در جهت تعمیم حرکت نیکوکارانه در جامعه از دیگر اهداف این طرح است.
برپایی 72 چادر در چهار شهرستان خراسان جنوبی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: در سفرنامه سلامت و امید در خراسان جنوبی 72 چادر سلامت در چهار شهرستان این استان برپا شد که مردم با حضور در چادرهای پزشکان عمومی و متخصص، مشاوره مامایی، تست فشار و قند خون، غربالگری سلامت، خود امدادی و دگر امدادی، مشاوره پزشکی، مشاوره بیماری های خاص و عمومی، اهدای خون و غیره از خدمات بهداشتی، درمانی و مشاوره برخوردار شدند.
خامسان به حضور 46 پزشک داوطلب در سفرنامه سلامت و امید در شهرستان های خوسف، زیرکوه، نهبندان و فردوس اشاره کرد و گفت : از این تعداد 15 پزشک عمومی، 13 پزشک متخصص و 18 نفر پیراپزشک در این سفرنامه با جمعیت هلال احمر استان همکاری داشتند.
بیش از 16 هزار نفر از خدمات سفرنامه سلامت و امید بهره مند شدند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: 16 هزار و 532 نفر از مردم شهرستان های خوسف، نهبندان، زیرکوه و فردوس از خدمات سفرنامه سلامت و امید بهره مند شدند.
وی به توزیع 7 هزار و 870 بروشور در مورد بیماری ها و نحوره برخورد و پیشگیری با آنها و ارسال 40 هزار پیامک آموزشی امدادی در بین مردم اشاره کرد و افزود: در طول اجرای این طرح بیش از 100 میلیون ریال نیز دارو به صورت رایگان به مردم تحویل داده شد.
پایان پیام/
نظر شما