وعده های رییس جمهور در مورد کردستان اجرایی خواهد شد

خبرگزاری شبستان: استاندار کردستان با بیان اینکه رییس جمهور و مجموعه هیئت دولت نگاه ویژه ای به کردستان دارند، از اجرایی شدن وعده های زمان انتخابات رییس جمهور در مورد این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استاندار کردستان؛ عبدالمحمد زاهدی، در نشست مطبوعاتی سه ساعته با اصحاب رسانه کردستان به توضیح و تشریح مسائل مهم استان و تجزیه و تحلیل دغدغه های مردم و فرصت ها و موانع پیش روی توسعه استان پرداخت.

 

زاهدی، در مورد میزان موفقیت خود نیز از خبرنگاران و مردم خواست به او نمره دهند و اظهار کرد: هرکسی ادعای موفقیت کند موفق نبوده است اما معتقدم روند کار رو به بهبودی است و کارهای شاخصی نیز در این مدت انجام شده است.

 

وی، با اشاره به اینکه در حوزه سیاسی دو اتفاق افتاده است یکی از این اتفاقات را تغییرات مدیریتی دانست و گفت: در تعیین فرمانداران به عنوان نمایندگان دولت معیارهایی مد نظر بود که نزدیکی دولت تدبیر و امید و سیاست های آن را قبول داشتن یکی از این فاکتورها بود که این موضوع در مورد مدیران دستگاه های اجرای الزامی نیست و این حساسیت در مورد آنان نبود و تنها برای فرمانداران الزامی بود.

 

زاهدی، اظهار کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی هم وضعیت بهتر از گذشته شده و توجه بیشتری به فعالیت های فرهنگی می شود و فعالان حوزه فرهنگ و هنر بیشتر مورد حمایت قرار می گیرند و مشکلات آنان پیگیری می شود.

 

وی در پاسخ به سوالی در زمینه طرح گفتمان توسعه در کردستان گفت: توسعه خواسته اصلی مردم هر جامعه ای است اما این خواسته را باید به یک گفتمان و مطالبه عمومی تبدیل کرد و به آن انسجام بخشید.

 

استاندار کردستان، با اشاره به اینکه در هر استانی که بوده ام براساس شرایط و اولویت های آن استان یک فکر و ایده را در چارچوب سیاست های دولت مطرح کرده ام، گفت: وقتی به کردستان آمدم این خلاء را احساس کردم که گفتمان توسعه در استان وجود ندارد و نه در سطح عمومی و نه در سطح دستگاه های اجرایی به آن پرداخته نشده است.

 

مقام ارشد استان، همچنین به تصویب ایجاد منطقه آزاد تجاری در مریوان و بانه اشاره کرد و گفت: منطقه آزاد تجاری ظرفیت خوبی برای توسعه استان است و می تواند تحول زیادی در استان بوجود آورد.



زاهدی، گفت: در دولت گذشته مجوز دو منطقه ویژه اقتصادی بانه و مریوان صادر شد و به تصویب رسید و در نهایت مراحل انجام کار برای راه اندازی منطقه ویژه در مریوان را به بخش خصوصی و بانه را به شرکت شهرک های صنعتی واگذار کردند اما در عمل کاری انجام نشد.

 

وی، با اشاره به اینکه با پیگیری های زیاد دولت یازدهم، 110 هکتار زمین برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه تملک شد گفت: در آینده این منطقه در دل منطقه آزاد تجاری قرار می گیرد و موضوع مریوان نیز در دست پیگیری است.

 

وعده های رییس جمهور در مورد کردستان اجرایی خواهد شد

استاندار کردستان در پاسخ به سوالی در مورد وعده رییس جمهور در سفر انتخاباتی خود به کردستان برای تشکیل کارگروه ویژه توسعه کردستان، اظهار داشت: رییس جمهور و مجموعه هیئت دولت نگاه ویژه ای به کردستان دارند و این وعده ها اجرایی خواهد شد.

زاهدی در ادامه سخنان خود به بودجه استان نیز اشاره کرد و گفت: در سال 92 در مجموع 33 درصد بودجه استان تخصیص یافت اما در سال 93 با وجود اینکه میزان اعتبارات عمرانی استان کاهش یافت اما 70 درصد تخصیص بودجه داشتیم و پرداخت ها به نسبت سال 92 بیشتر بود.

مدیران دستگاهها تحمل خود را در مقابل انتقادات بالا ببرند

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد عدم تحمل نقد از سوی مدیران استان نیز گفت: مدیران دستگاه های اجرایی باید آستانه تحمل خود را در برابر انتقادات بخصوص نقد اصحاب رسانه بالا ببرند و از این نقدها در راستای اصلاح استفاده کنند.

 

زاهدی، برخورد بد از سوی هر مدیری در مقابل نقد و انتقاد رسانه ها را نابخشودنی دانست و گفت: اگر انتقاد نباشد مدیران فکر می کنند راه را درست می روند و در فکر اصلاح مسیر نخواهند بود.

 

وی، دیگر اتفاق مثبت در فضای استان در یکسال اخیر را بهبودی فضای نقد در کردستان دانست و گفت: فضای نقد و انتقاد از مدیران در استان بهتر از گذشته است و آستانه تحمل مدیران نیز افزایش یافته و مدیران به این نتیجه رسیده اند که نقد آنان به نفعشان است.

 

شایعه رفتنم از کردستان صحت ندارد

استاندار کردستان، با بیان اینکه خدمت کردن به مردم کردستان برایم افتخار است و از این رو در کردستان خواهم ماند، افزود: تمام اخبار مبنی بر جابجایی بنده از سمت استانداری کردستان صحت ندارد و معنایی هم ندارد که بعد از گذشت یکسال از انتصابم جابجا شوم.

 

زاهدی، با اشاره به اینکه مدام از ثبات مدیریتی در سطح کشور صحبت می کنیم، گفت: بنده علاقه ای به سمت گرفتن در جای دیگر را ندارم و هیچ جا نمی روم.

 

وی، با اشاره به اینکه تعهدی به مردم کردستان داده ام و بر سر عهد و پیمان خود با این مردم هستم، گفت: باتوجه به تجربه ای که دارم در حوزه استانی و مناطق موفق تر هستم و از این رو هر پست دیگری هم که در تهران پیشنهاد شود را نخواهم پذیرفت.

 

در ارتباط با تخلفات در شهرداری سنندج افرادی بازداشت شده اند

استاندار کردستان، در پاسخ به سوالی در مورد تخلفات در شهرداری های استان نیز با تایید اینکه تخلفاتی رخ داده است، تخلفات را در حوزه استانداری و دستگاه قضایی قابل پیگیری دانست و گفت: اگر تخلف مجرمانه باشد قوه قضاییه رسیدگی می کند و در غیر این صورت پیگیری آن بر عهده استانداری است.

 

زاهدی، گفت: اگر هم جرمی اتفاق افتاده باشد حوزه امنیتی و قضایی آن را پیگیری و دنبال می کنند که در این ارتباط افرادی هم دستگیر شده اند.

وی، گفت: من بعد تغییر عمده ای در استان در حوزه مدیریتی نخواهیم داشت و فضا را به سمت ثبات مدیریتی می بریم اگرچه جابجایی مدیرانی که عمر مدیریتی آنها در استان بیشتر شده طبیعی است.

 پیگیری مشکلات مربوط به کم آبی مهمترین اولویت استان است

استاندار کردستان، در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت بحرانی آب و کم بارشی در استان، با اشاره به خشکسالی های گذشته و کاهش میزان نزولات جوی که منجر به کم آبی در بسیاری از مناطق کشور از جمله کردستان شده است، گفت: پیگیری مسایل و مشکلات مربوط به کم آبی یکی از مهمترین اولویت های استان است.

 

وی، با اشاره به خشکسالی های پی در پی و افت آب در سفره های زیر زمینی افزود: این میزان بارش فایده ای برای سفره های زیر زمینی ندارد و نمی تواند کاستی های گذشته را جبران کند اما امیدوار کننده است.

 

وی، با اشاره به اینکه مشکلات مربوط به کم آبی را از طریق دیدار با مسوولان ارشد کشور و نامه نگاری هایی با آنان پیگیری کرده و می کنم، افزود: در جلسه ای با حضور معاون اول رییس جمهوری این مسایل را منعکس کردم و مشکل کم آبی تنها مختص کردستان نیست و بسیاری از استان های کشور درگیر این موضوع هستند.

 

سازمان هواپیمایی سهم استانها را از عوارض پروازهای خارجی پرداخت می کند

استاندار کردستان، در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوالی در مورد مشکلات پروازی فرودگاه سنندج، گفت: بخشی از مشکلات مربوط به بروز مشکلاتی در هواپیماهای شرکت آسمان بود که بعد با شرکت ماهان توافق کردیم که یک ایر لاین استانی به صورت مشارکتی در استان تشکیل دهیم و مقدمات لازم برای انجام این کار از جمله تسهیلات اعطایی برای خرید ایرلاین انجام شده است.

 

وی، بخشی دیگر از لغو شدن پروازهای استان را مربوط به شرایط جغرافیایی استان دانست و گفت: توپوگرافی فرودگاه سنندج به صورتی است که در زمان ابری شدن هوا، هواپیماها قادر به نشستن نیستند.

 

زاهدی، در پاسخ به سوالی در مورد عبور بیشمار پرواز هواپیماها از آسمان استان نیز گفت: بعد از جریانات عراق و ناامن شدن این کشور، کشورمان به کریدور برخی از کشورها تبدیل شده و این موضوع در سطح ملی با سازمان هواپیمایی کشور توافق شده و در قبال آن هزینه هایی به این سازمان پرداخت می شود و درآمد آن به خزانه کل کشور واریز می شود که سهم استانها از این عوارض پرداخت می شود.

 

کمک هزار و 100 میلیارد ریالی وزارت بهداشت به حوزه سلامت کردستان

زاهدی، در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت سلامت استان افزود: در سفر وزیر بهداشت 200  میلیارد ریال اعتبار به حوزه سلامت استان اختصاص یافت که پس از بازگشت وزیر از این سفر به تهران نیز  100 میلیارد ریال دیگر به این مبلغ اضافه شد و به 300 میلیارد ریال افزایش یافت.

 

به گفته وی، همچنین در سفر وزیر بهداشت به استان کردستان 800 میلیارد ریال هم به تجهیز بیمارستان های در دست ساخت استان اختصاص یافت و در مجموع کمک های وزارت بهداشت به استان به هزار و 100 میلیارد ریال رسید.

 

استاندار کردستان، در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در حوزه بهداشت و درمان در سطح کشور تحول خوب و مثبتی بوجود آمده است، گفت: هزینه درمانی مردم بعد از اجرای طرح تحول نظام سلامت پایین آمده که این مساله منجر به رضایت مندی مردم شده است.

 

زاهدی، با اشاره به اینکه مردم اکنون در مناطق شهری 10 درصد و روستایی پنج درصد هزینه های درمانی را پرداخت می کنند و مابقی را دولت می پردازد، افزود: اکنون مردم برای تهیه و تامین داروهای بیماران خاص و داروهای خارجی با مشکل مواجه هستند که دلیل آن هم عدم مشمول بودن این داروها در طرح نظام تحول است که به زودی این دو مورد دارو نیز مشمول کاهش هزینه می شوند.

 

وی، با اشاره به اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت منجر به کاهش هزینه های مردم شده است، گفت: وزارت بهداشت اخیرا اعلام کرده که در ادامه این طرح به دنبال کاهش بیشتر هزینه های مردم است.

 

استاندار کردستان، در ادامه به وضعیت بیمارستان های کردستان نیز اشاره کرد و گفت: بیمارستان های استان از لحاظ امکانات و تجهیزات در وضعیت مطلوبی قرار ندارند و در سفر وزیر بهداشت به کردستان و در بازدید از همه بیمارستان ها با کمبودها آشنا شدیم.

 

توسعه زیر ساختهای حمل و نقل اولویت اصلی من در حوزه زیربنایی کردستان است

زاهدی، با اشاره به اینکه حتی یک متر آزاد راه در استان کردستان وجود ندارد، افزود: این در حالی است که کردستان در مسیر ترانزیت شمال به جنوب واقع شده است.

 

وی، گفت: اگر چه راه های چهار خطه در استان داریم، اما این راه ها، فاکتورهای یک آزاد راه را ندارند.

 

استاندار کردستان، به تلاش های دولت در جهت توسعه راه های کردستان اشاره کرد و گفت: پیگیری ها و رایزنی های بسیاری در این ارتباط انجام دادیم که منجر به جذب 850 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ماده 180 برای راه های استان شد و در زمینه جذب این اعتبار، کردستان رتبه اول کشور را از آن خود کرد.

 

زاهدی، گفت: سعی کردیم این اعتبارات را خُرد نکنیم و برای پروژه های اولویت دار از جمله راه اختصاص دهیم.

 

وی، توجه به جاده های روستایی را نیز در اولویت برنامه های دولت در کردستان دانست و افزود: برای ارتقای این جاده ها و آسفالت آن اعتباراتی در نظر گرفته شده است.

 

استاندار کردستان، با اشاره به محدودیت های بودجه ای در سطح کشور، گفت: سعی کردیم بودجه استان را به پروژه های اساسی و اولویت دار استان از جمله راه و آب اختصاص دهیم.

 

اداره راه و شهرسازی زمینه بازدید اصحاب رسانه را از پروژه های راهسازی فراهم کند

زاهدی، با اشاره به اینکه بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در حوزه راه های اصلی، راه آهن و فرودگاه سقز جذب کرده ایم، گفت: به عنوان مثال قرارداد احداث راه آهن تهران سنندج با شرکتی چینی منعقد شده است.

 

وی، اظهار کرد: اکنون در بخش ریل گذاری، تاسیسات و تجهیزات و ایستگاه های راه آهن مشکل داریم که از طریق شرکت چینی و با مشارکت چند شرکت ایرانی این پروژه در حال اجرا است.

 

واگذاری معادن در کردستان قانونی بوده است

استاندار کردستان، در مورد مکاتبات و اطهارات نماینده سنندج در مورد بحث واگداری معادن سطح استان به افراد غیر بومی گفت: هیچ معدنی در استان کردستان غیر قانونی واگدار نشده است.

 

وی، تصریح کرد: قانون به گونه ای تنظیم شده است که در واگذاری معاون، مساله بومی و غیر بومی و یا ایرانی و خارجی قابل طرح نیست اما می پذیریم که اولویت با بومی ها باشد بهتر است.

 

زاهدی، در مورد واگذاری معدنی در منطقه موچش کامیاران که مدنطر نماینده سنندج بوده گفت: این معدن بر اساس قانون به فردی بومی واگذار شده و این فرد معدن را به فردی غیر بومی فروخته است.

 

صندوق توسعه ملی تسهیلات ویژه برای توسعه کردستان اختصاص داده است

استاندار کردستان، در ادامه سخنان خود به اعتبارات توسعه ملی برای هشت استان کمتر برخوردار کشور اشاره کرد و گفت: تسهیلات جدیدی در حد 600 میلیارد تومان به این هشت استان ابلاغ شده که تاکنون 15 میلیارد تومان از این اعتبارات به استان کردستان پرداخت شده است.

 

زاهدی، افزود: دولت امتیازاتی برای سرمایه گذاران از جمله کاهش چهار و پنج درصدی در اعطای تسهیلات به بخش های صنعت، گردشگری، صنایع تبدیلی، سرمایه در گردش و کشاورزی در بحث ریالی و در بحث ارزی هم دو درصدی در نظر گرفته است.

 

وی، افزایش اختیارات استان ها را یکی از برنامه های خوب دولت یازدهم دانست و گفت: در برنامه ششم توسعه نیز بحث توازن منطقه ای برای استان های کمتر برخوردار دیده می شود.

 

گفتمان توسعه را به مطالبه اصلی کردستان بدل خواهیم کرد

وی، در پاسخ به سوالی در زمینه طرح گفتمان توسعه در کردستان گفت: توسعه خواسته اصلی مردم هر جامعه ای است اما این خواسته را باید به یک گفتمان و مطالبه عمومی تبدیل کرد و به آن انسجام بخشید.

 

استاندار کردستان، با اشاره به اینکه در هر استانی که بوده ام براساس شرایط و اولویت های آن استان یک فکر و ایده را در چارچوب سیاست های دولت مطرح کرده ام، گفت: وقتی به کردستان آمدم این خلاء را احساس کردم که گفتمان توسعه در استان وجود ندارد و نه در سطح عمومی و نه در سطح دستگاه های اجرایی به آن پرداخته نشده است.

 

زاهدی، راه اندازی مرکز هم اندیشی توسعه استان کردستان را قدم عملی برای ترویج این گفتمان در استان دانست.

 

وی، میزان همراهی بدنه استان با این گفتمان را روز به روز بیشتر دانست و گفت: اکنون این روند مطلوب نیست و باید کارهای زیادی صورت گیرد و دانشگاهیان و نخبگان و اندیشمندان به ما کمک کنند.

 

وی، نبود گفتمان توسعه در کردستان را مهمترین مانع بر راه توسعه کردستان دانست و گفت: توسعه نیافتگی هم خودش یک مانع توسعه است.

 

استاندار کردستان، در ادامه سخنان خود به ظرفیت بالای معدنی استان نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون هفت درصد پهنه استان مطالعه شده و 93 درصد بقیه مطالعه نشده است و 2 هزار و 800 هکتار از پهنه های استان را برای اکتشاف به مزایده گذاشته ایم.

 

وی، خام فروشی را یکی از واقعیت های تلخ حوزه معدن در کردستان دانست و سیاست دولت را جلوگیری از خام فروشی در معادن عنوان کرد.

 

موضوع داعش تا حدودی تحکیم روابط با اقلیم را تحت الشعاع قرار داد

زاهدی، گفت: انتخابات کردستان عراق، موضوع داعش و تعیین استاندار جدید سلیمانیه، مانعی برای ادامه ارتباطات در حد مسوولان ارشد دو استان کردستان و اقلیم کردستان عراق شد و اکنون با رفع این موانع دور جدید ارتباطات با منطقه کردستان عراق را آغاز می کنیم.

 

وی عنوان کرد: اکنون ارتباطات اقتصادی با کردستان عراق وجود دارد و مسوولانی در حد فرمانداران مرزی، مسوولان حمل و نقل و پایانه ها و مرزبانی با مسوولان کردستان عراق در ارتباط هستند و مسایل و مشکلات را به صورت موردی بررسی می کنند.

 

وی به نشستی مشترک با مسوولان اقلیم کردستان عراق در تهران نیز اشاره کرد و گفت: در این نشست از استاندار سلیمانیه هم برای حضور در استان کردستان دعوت کردیم.

 

زاهدی همچنین به حضور نیروی کار ایرانی در اقلیم کردستان عراق و مسایل و مشکلات آنان نیز اشاره کرد و گفت: این مشکلات را از طریق وزارت امور خارجه و وزارت کار در راستای رفع مشکلات آنان که بیشتر جنبه حقوقی دارد پیگیری کرده ایم.

 

بزودی معبر مرزی کولبری را در سقز نیز بازگشایی می کنیم

وی، رسیدگی به معیشت مرزنشینان را در قالب ساماندهی معابر مرزی از دیگر اولویت های دولت دانست و بازگشایی مرز 'مله خورد' سروآباد در هفته گذشته را نیز در این راستا دانست و گفت: بازگشایی معبری مرزی در سقز و ساماندهی مرز باشماق مریوان نیز در دستور کار است که برای این ساماندهی 23 میلیارد ریال هزینه می شود.

 

استاندار کردستان، همچنین توسعه مبادلات اقتصادی با کردستان عراق را در دستور کار دولت دانست و با اشاره به اینکه مرز سیرانبند بانه از نظر ما مرزی رسمی در کنار مرز باشماق است، گفت: سیرانبند از طرف عراقی ها هنوز به عنوان مرزی رسمی شناخته نشده است و نشست ها و پیگیری ها و رایزنی ها برای متقاعد کردن طرف عراقی در حال انجام است.

 

تغییر فرماندار دیواندره کذب محض است

وی، با اشاره به اینکه حکم فرمانداری دیواندره از سوی وزیر کشور صادر شده است موضوع تغییر فرماندار این شهرستان را کذب عنوان کرد.

 

در انتخاب مدیران منفعت استان را در نظر داشته ام

نماینده عالی دولت در کردستان گفت: در تعیین مدیران بنده به عنوان استاندار 50 درصد نقش دارم و وزارتخانه متبوع نیز 50 درصد مابقی است اما در اغلب تصمیماتی که گرفته ام منفعت استان را در نظر داشته ام.

 

تعامل با مردم نباید مانع رسیدگی به مشکلات اصلی جامعه باشد

زاهدی، همچنین در پاسخ به سوالی در مورد نحوه تعامل با مردم نیز گفت: تعامل با مردم نباید مانعی برای رسیدگی به مشکلات اصلی مردم باشد و تمام وقت مدیر به ارتباط با مردم و جواب دادن به تلفن های مردم اختصاص یابد چون در این شرایط دیگر نمی توانیم به کار مردم برسیم.

 

باید به تشکیلات پیشمرگان مسلمان همچون یک تشکل غیر دولتی بزرگ نگریسته شود

وی، به سوالی در مورد برگزاری کنگره پیشمرگان مسلمان کُرد نیز اشاره کرد و گفت: سازمان پیشمرگان مسلمان کرد یک تشکیلاتی بود که در ابتدای انقلاب برای مقابله با گروهک ها تشکیل شد و در جنگ هم نقش موثری داشت، و احساس کردیم که این افراد به فراموشی سپرده می شوند و توجهی به آنها نشده است و از این رو تصمیم به برگزاری این کنگره گرفتیم و باید به تشکیلات پیشمرگان مسلمان همچون یک تشکل غیر دولتی بزرگ نگریسته شود.

 

هیچ حساسیتی بر روی گرایش سیاسی مدیران انتصابی ندارم

وی، گفت: در انتصاب مدیران استان غیر از فرمانداران به گرایش سیاسی آنها توجه نکردیم و حتی از مذهب آنان هم خبر ندارم.

 

زاهدی، تصریح کرد: در انتصابات خود مشورت می گیرم چون علم غیب ندارم اما مشاوری در تهران برای پیگیری انتصابات ندارم.

 

نرخ رسمی بیکاری در کردستان 28 و یک دهم است

زاهدی، با اشاره به اینکه در زمان ورودم به کردستان نرخ بیکاری را در استان به اشتباه 12 درصد اعلام کردند، افزود: نرخ رسمی بیکاری در کردستان 28.1 درصد است.

 

او مهار بیکاری را یکی از اولویت های دولت در کردستان دانست و گفت: در قدم اول برای حفظ مشاغل موجود و جلوگیری از تعطیلی واحدها تلاش می کنیم و در این راستا کمیته صیانت از واحدهای تولیدی را در استان تشکیل داده ایم.

 

او با اشاره به اینکه در دو بخش سرمایه گذاری کوتاه و بلند مدت به دنبال کاهش بیکاری هستیم، گفت: طرح های بلند مدت که کلان است و در سال های آینده نتیجه می دهد اما برای مهار بیکاری طرح های کوچک و زودبازده را در دستور کار داریم تا از بحران خارج شویم.



او جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی را یکی از راهکارهای توسعه کردستان دانست و افزود: در این راستا فضا را برای حضور سرمایه گذاران بومی و غیر بومی داخلی و خارجی فراهم کرده ایم و بیشتر وقت خود را صرف مذاکره با سرمایه گذاران می کنیم.

 

برای نجات زریبار بسیار جدی عمل می کنیم

استاندار کردستان، به موضوع دریاچه زریبار نیز اشاره کرد و گفت: جلسات متعددی با حضور دکتر ابتکار برای نجات بخشی این دریاچه داشته ایم و برای سامان دهی و نجات دریاچه به توافق رسیده ایم.

 

زاهدی، با اشاره به اینکه عزم دولت برای نجات زریبار جدی است، افزود: برنامه های خوبی برای سامان دهی و نجات بخشی زریبا در دست اجرا است.

 

او گفت: بر اساس اعلام کارشناسان حوزه محیط زیست هزینه های احیای این دریاچه به مراتب کمتر از نابودی آن است.

 

با گروههای مرجع و مردمی دیدار می کنم

استاندار کردستان گفت: با گروه های مردمی از جمله دانشگاهیان، اصناف، هنرمندان، کارگران و سایر گروه ها دیدار می کنم و از این طریق با مسایل و مشکلات آنها آشنا می شوم و همچنین در نماز جمعه و یا در حاشیه برنامه ها و جلسات دیدارهایی با مردم دارم.

 

استاندار کردستان همچنین در این جلسه در خصوص بسیاری از مسائل اظهار نطر کرد که بخشی های از ان در زیر می آید.

 

سکونتگاههای غیر رسمی را سامان می دهیم.

با روند افزایش شکار غیر قانونی حیوانات برخورد جدی می کنم.

برای افزایش شمار تشکلهای غیر دولتی هیچ محدودیتی قائل نیستیم.

بدلیل پایین بودن دستمزدها ناچار به افزایش قیمت نان در کردستان بودیم.

برای حل ترافیک سنندج دستگاههای مربوطه را مسئول رفع معضل کرده ام.

مدیریت واحد مرزها بر عهده استانداری ها می باشد.

اسم روستاهای محلی کردستان نباید تغییر داده شود.

حقوق ضایع شده جانبازان پیگیری می شود.

در مورد کانی بل با وزارت نیرو کماکان مشغول مذاکره ایم.

مسکن مهر میراثی است که کماکان پول مملکت را می خورد.

مشکلات صنفی و بیمه ای اصحاب رسانه را پیگیری می کنم.

بدلیل علاقه ام در غالب مناسبتهای فرهنگی شرکت می کنم.

 

پایان پیام/

کد خبر 432916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha