به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، سید سعید سرابی، عصر دیروز (1 بهمن) در جلسه ستاد هماهنگی و نظارت بر کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان خراسان رضوی اظهار داشت: هماکنون خراسان رضوی از لحاظ تعداد کانونهای فرهنگی هنری مساجد، رتبه اول را در کشور دارد که این بیانگر حمایت و عنایت مسئولان استانی به مساجد است.
وی افزود: بر اساس قانون پنجم توسعه، 25 درصد از مساجد استان باید به کانونهای فرهنگی و هنری مجهز میشدند که این میزان در حال حاضر فراتر از رقم پیشبینی شده، به 27.5 درصد رسیده است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي با بیان اینکه مسجد جامعترین پایگاه دینی و مذهبی از ابتدای اسلام به شمار میرود، گفت: مسجد بستر ارزشمندی است که زمینه فعالیتهای مختلف را برای جوانان ایجاد کرده است.
سرابی تصریح کرد: در این میان کانونهای فرهنگی و هنری مساجد نیز عرصههایی هستند که آحاد مردم را با نهاد حاکمیت و بسترهای اجتماعی گره میزنند.
وی با اشاره به نقش تربیتی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، اظهار داشت: بسیاری از جوانانی که امروز به عنوان مدیرانی کارآمد از آنان یاد میشود، در دل این کانونها تربیت شدهاند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي خاطرنشان کرد: مدیران کانونهای فرهنگی و هنری مساجد نیز با بهرهگیری از تجربیات موفق در این کانونها، مدیریت بیبدیلی را در عرصههای مختلف رقم زدهاند که برخی از اعضای شورای شهر کنونی نمونه بارز آن هستند.
سرابی با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به مناطق کمبرخوردار و حاشیهای شهر، گفت: توسعه کمی و کیفی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد باید با محوریت حاشیه شهر باشد تا شاهد تاثیری شگرف در این مناطق باشیم.
وی افزود: امروزه در بسیاری از روستاها، حضور فرهنگی نظام حاکمیت در قالب کانونهای فرهنگی هنری مساجد شکل میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما