جلسه ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خراسان رضوی برگزار شد

خبرگزاری شبستان: جلسه ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خراسان رضوی عصر دیروز با حضور مسئولان و نمایندگان نهادهای مختلف اجرایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از مشهد، جلسه ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خراسان رضوی، عصر دیروز(1 بهمن) در استانداری خراسان رضوی برگزار شد.

 

فعالیت 1600 کانون فرهنگی هنری در استان خراسان رضوی

در ابتدای این جلسه، محمدحسین عبداللهی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم توجه به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، گفت: در حال حاضر 1600 کانون در سطخ استان مشغول به فعالیت هستند که ظرفیت خوبی را در حوزه‌های فرهنگی ایجاد کرده‌اند.

 

وی با بیان اینکه منابع مالی کنونی جوابگوی حجم بالای برنامه‌های کانون‌های فرهنگی و هنری نیست، افزود: علی‌رغم منابع مالی اندک، این کانون‌ها توانسته‌اند فعالیت‌های تاثیرگذاری را در سطح جامعه رقم زده‌اند.

 

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی تصریح کرد: تنها در دو سال اخیر حدود 500 کانون به ظرفیت کانون‌های استان افزوده شده است که تجهیز ساختار بسیاری از آنها نیازمند منابع مالی است.

 

عبداللهی با بیان اینکه توسعه کانون‌های استان بر اساس ماده 6 قانون برنامه پنجم توسعه صورت گرفته است، اظهار داشت: در احداث هر کانون به مولفه‌هایی همچون ضرورت احداث کتابخانه توجه شده است.

 

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های بزرگداشت 18 اسفند، گفت: امیدواریم دومین جلسه این ستاد پیش از پایان سال جاری برگزار شود تا با بتوانیم با امضای تفاهم‌نامه‌ای، منویات مقام معظم رهبری را در حوزه فرهنگ تحقق بخشیم.

 

کارکردهای مساجد باید با همسویی بیشتر احیا شوند

سید عبدالله ارجاعی، معاون سیاسی امنیتی فرماندار مشهد نیز در رابطه با کارکردهای محوری مساجد، در این جلسه اظهار داشت: متاسفانه کارکردهای مختلفی که در ابتدای اسلام در مساجد وجود داشت، امروزه کمرنگ شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر مسجد را به عنوان یک کلیت در نظر بگیریم، کانون‌های فرهنگی و هنری و پایگاه‌های بسیج جزئی از آن بشمار می‌روند؛ ذا در برنامه‌ریزی ها باید به این کلیت توجه داشت.

 

معاون سیاسی امنیتی فرماندار مشهد با اشاره به برخی موازی‌کاری ها در مساجد، گفت: اختلافات موجود میان برخی از ارکان مساجد، می‌تواند تبعات بدی را در آینده به همراه داشته باشد.

 

ارجاعی افزود: تشکیل یک شورای هماهنگی با حضور تمامی ارکان مساجد و دیگر نهادهای مختلف، می‌تواند گامی مثبت در جهت تحقق اهداف فرهنگی باشد.

 

توجه به نقش آموزش و پرورش در تدوین برنامه‌های کلان فرهنگی

براتعلی منصوریان، معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه اظهار داشت: بر اساس منویات رهبری، برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، نیازمند فعالیت‌های نرم و تاثیرگزار هستیم.

 

وی افزود: آموزش و پرورش همواره معتقد است که اگر بتوانیم حلقه نهادهای فرهنگی موجود را به یکدیگر متصل کنیم، ضمن جلوگیری از موازی‌کاری، می‌توانیم به اهداف فرهنگی نظام دست یابیم.

 

معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به نقش تربیتی و آموزشی این اداره، تصریح کرد: در تدوین برنامه‌های فرهنگی مرتبط با نوجوانان و جوانان، باید به نقش اداره آموزش و پرورش نیز توجه شود.

 

منصوریان خاطرنشان کرد: آمادگی داریم در صورت نیاز، پذیرای اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در مراکز اردوگاهی و تفریحی آموزش و پرورش باشیم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 433517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha