به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، هادي بهادري، معاون امور عمرانی استاندار و نماینده ستاد احیای دریاچه ارومیه، امروز(7بهمن) در جلسه هماهنگی اجرای این طرح گفت: این تعداد چاه در مدت سه سال با هدف مدیریت مصرف آب و جلوگیری از برداشت های مازاد بر نیاز از چاه های واقع حاشیه رودخانه های حوضه آبریز دریاچه اجرا می شود.
وي، با بیان اینکه با اجرای این طرح می توانیم در مصرف آب کشاورزی صرفه جویی کنیم، تصریح کرد: براساس مصوبه ستاد احیای دریاچه ارومیه در سالجاری باید به 6هزار چاه برق رسانی و در 3هزار چاه کشاورزی علاوه بر برق رسانی کنتور های هوشمند نیز نصب و راه اندازی شوند.
معاون استاندار افزود: اهمیت و ضرورت کنترل برداشت ها از منابع آب زیرزمینی و سطحی در مزارع و اراضی کشاورزی ما را برآن داشته است که با تمام قوا در راستای احیای دریاچه ارومیه گام های اساسی برداریم.
این مسئول ادامه داد: این طرح ابتدا در اراضی پایین دست سدها اجرا و سپس تمامی منطقه را شامل خواهد شد.
گفتنی است، در ادامه این جلسه با تاکید معاون امور عمرانی استاندار و به منظور تسریع در اجرای عملیات برق رسانی با اولویت شهرهای ارومیه و میاندوآب مقرر شد نقشه های اجرایی با مشارکت شرکت توزیع برق و شرکت آب منطقه ای در قالب ناحیه بندی رودخانه های سریز به دریاچه تهیه و پس از تصویب اجرا شود.
پایان پیام/
نظر شما