نشست فرهنگی مدیران موسسات قرآنی و کانون‌های مساجد مشهد برگزار شد

خبرگزاری شبستان: نشست فرهنگی مدیران موسسات قرآنی و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مشهد با محوریت بررسی ظرفیت‌های مساجد در برگزاری فعالیت‌های قرآنی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري شبستان از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، وحید جلیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در نشست فرهنگی مدیران موسسات قرآنی و کانون های مساجد مشهد که صبح امروز(9 بهمن) در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، اظهار داشت: مشهد پایتخت قرآنی کشور است و تلاوت قرآن در کشور ما با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری رشد چشمگیری داشته که حضور قاریان برجسته و حافظان گواهی بر این مدعاست.

 

وی با بیان اینکه مشهد در حوزه قرآن و عترت نسبت به سایر استان ها پیشتاز است، افزود: متاسفانه در حوزه قرآنی خلاء نرم‌افزاری و سخت افزاری وجود دارد؛ همچنین چتر جامع و مجموعه هماهنگ نرم افزاری برای قرآن را نداریم که باید این خلاء را پر کنیم.

 

جلیلی تصریح کرد: پیوست اجتماعی یعنی اینکه فعالیت های فرهنگی باید در مسیر اسلام ناب محمدی(صلی‌الله علیه و آله) باشد، ادامه داد: هر فعالیت فرهنگی باید پیوست اجتماعی داشته باشد و قرآن نیز باید در راس آن باشد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: هر مسجد باید مکانی برای تولید محتوای اسلامی و دینی باشد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد اظهارکرد: ضمن اعلام حمایت از فعالیتهای فرهنگی و قرآنی مشهد، در جمع شما فعالان اعلام می کنم که در سال 94 از 70 مسجد در سطح شهر مشهد برای ایجاد دفاتر تولید محتوا حمایت می کنیم.

 

وی تاکید کرد: همچنین آماده حمایت از طرح های مربوط به روز ملی گوهرشاد و دفاتر ادبیات مقاومت در مساجد هستیم.

 

 یوسف امینی معاون مدیر کل و رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد مقدس در ادامه اظهار داشت: مشهد در حوزه علوم و هنرهای قرآنی پتانسیل مناسبی را داراست که این ظرفیت اگر ساماندهی و جهت‌دهی شود بسیار تاثیرگذار است.

 

وی ادامه داد: با همکاری شهرداری و بهره‌گیری از نیروی فکری و اجرایی این نهاد غیر دولتی مانند شهرداری، به ایجاد فضای باز فرهنگی و قرآنی بیندیشیم قطعا می توانیم حرکت رو به رشدی در این دو حوزه داشته باشیم.

 

در ادامه این جلسه، محمد تقی کاظمی نسب، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: همه ساله دو رویداد مهم قرآنی استان یعنی نمایشگاه قرآن و عترت و جشنواره علوم و هنرهای قرآنی توسط ارشاد انجام می شود که اگر شهرداری به عنوان عضو اصلی در این دو رویداد مهم مشارکت داشته باشد قطعا اتفاقات خوبی در این حوزه رخ می دهد.

 

محمد حسین عبد‌اللهی سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان نیز در این جلسه اظهار داشت: با توجه به اینکه از مجموع 350  کانون فرهنگی مساجد فعال در مشهد یکصد کانون در حاشیه شهر فعالیت می نمایند، ما این آمادگی را داریم که در صورت مشارکت شهرداری برای همه مساجد حاشیه شهر مجوز صادر کنیم.

 

وی تصریح کرد: در صورت تشکیل شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و هنری مساجد با عضویت شهرداری و ارشاد می‌توان تصمیمات خوبی را در این حوزه اتخاذ نمود.

 

در ادامه این نشست پنج نفر از نمایندگان موسسات قرآنی مشهد به بیان دیدگاهها و مشکلات خود پرداختند که از اهم مسایل مطرح شده می توان به حمایت از جشنواره علوم و هنرهای قرآنی و جشنواره مباهله و جشنواره بچه های مسجد، حمایت از اجرای طرح ملی تربیت قاریان نوجوان، حمایت از ایجاد بازارچه مخصوص محصولات قرآنی مشهد، حمایت از جلسات سنتی قرآن و استفاده از امکانات فرهنگسرای قرآن توسط موسسات اشاره کرد.

 

همچنین پنج نفر از نمایندگان کانونهای فرهنگی و هنری مساجد مشهد در این جلسه به بیان مشکلات پرداختندکه از اهم مسایل مطرح شده می توان به پرهیز از موازی کاری، توجه جدی به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به عنوان معیار و شاخص فعالیت های فرهنگی و هنری در آن سال، حمایت از تجهیز کانونهای مساجد و توجه جدی به حاشیه شهر مشهد اشاره کرد.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 435313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha