نخستین جلسه تخصصی فراگیری نهج البلاغه در اردبیل راه اندازی شد

خبرگزاری شبستان: نخستین جلسه تخصصی فراگیری نهج البلاغه در حسینیه مکتب الزهرا (سلام الله علیها) اردبیل با حضور همه متربیان دوره تربیت مربی نهج البلاغه راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، این محفل معنوی و تخصصی صبح امروز( 12 بهمن) همزمان با آغاز دهه فجر و با حضور همه متربیان دوره های عالی و مقدماتی تربیت مربی نهج البلاغه در حسینیه مکتب الزهرا ( سلام الله علیها) واقع در پشت بیمارستان علوی اردبیل برگزار شد.

در این مراسم رحیم انوری، مدیر بنیاد نهج البلاغه دفتر استان اردبیل در سخنانی، اظهار داشت: متاسفانه تاکنون شاهد شکل گیری جلسه فراگیری نهج البلاغه به صورت مرکزی در سطح شهر و حتی در خیلی از استان ها نبوده ایم ولی به لطف خداوند با راه اندازی این جلسه استان اردبیل جزو استان های پیشقدم در برگزاری جلسه تخصصی نهج البلاغه محسوب می شود.

انوری، کیفیت برگزاری این جلسه را پژوهش محور توصیف کرد و افزود: این جلسه به صورت پرسش و پاسخ، رفع اشکالات و بحث و بررسی پیرامون شبهات نهج البلاغه اداره می شود و سعی خواهیم کرد که در آن استاد متکلم وحده نبوده و شرکت کنندگان از مباحث موجود در نهج البلاغه نهایت استفاده را کسب کنند.

مدیر بنیاد نهج البلاغه دفتر استان، اضافه کرد: از آنجایی که جلسه تخصصی نهج البلاغه با موضوع علمی، تحقیقی و پژوهشی برگزار خواهد شد، لازم است که کلیه متربیان و شرکت کنندگان نهج البلاغه در هنگام شرکت در کلاس ها با آمادگی کامل حضور یافته و یافته های پژوهشی خود را با بحث و تبادل نظر تکامل بخشند.

وی، تصریح کرد: امروزه در سایت های مخالف فرهنگ علوی می بینیم که به خطبه های نامدار حضرت علی( علیه السلام) به مانند خطبه قاصعه، خطبه شقشقیه و . . .  که موضوعی مطرح شده است، شبهه های فراوانی ایجاد می کنند چراکه این خطبه ها تاثیرگذاری بیشتری نسبت به سایر مفاهیم نهج البلاغه دارد.

انوری، بر گزینش خطبه ها، حکمت ها و نامه های حضرت علی(علیه السلام) برای طرح در هر جلسه تاکید کرد و بیان داشت: مطالب جلسه ها متناسب با مسائل روز و معضلات جامعه خواهد بود که امیدواریم با طرح و بررسی این مفاهیم ارزشمند چراغی برای حل و مرتفع شدن این معضلات از جامعه علوی روشن شود.

مدیر بنیاد نهج البلاغه اردبیل در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: راه اندازی محافل عمومی و تخصصی نهج البلاغه اقدام ارزشمند بنیاد نهج البلاغه برای ورود نهج البلاغه و مفاهیم گوهربار آن به دورن خانه ها و سبد کالای علمی و فرهنگی خانواده ها است که در این راستا حمایت ها و تاکیدات امام جمعه همت ما را برای برگزاری، توسعه  و غنای علمی این محافل بیشتر می کند.

لازم به ذکر است، در پایان این جلسه متربیان نهج البلاغه دیدگاه های خود را در رابطه با نحوه برگزاری کیفی این جلسه تخصصی بیان کردند.

گفتنی است، جلسه فراگیری تخصصی نهج البلاغه شنبه ها بعد از نماز مغرب و عشاء در حسینیه مکتب الزهرا( سلام الله علیها) واقع در پشت بیمارستان علوی دایر بوده و علاقمندان می توانند از مباحث این جلسات در راستای غنای علمی و فکری خود بهره جویند.

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 435929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha