به گزارش خبرنگار شبستان، عباس دیلمی زاده، مديرعامل موسسه تولدي دوباره امروز در نشست مشورتی و آموزشی منطقه ای مدیریت مصرف مواد شبه آمفتامین با اشاره به تاریخچه سازمان های غیردولتی گفت: ما در سال 2010 شبکه سازمان های غیردولتی را در ایران راه اندازی کردیم.در همان سال نیز تعدادی از سازمان های غیردولتی با همکاری دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل مبارزه با مواد مخدر تشکیل شد و مقرر شد همکاری و همراهی سازمان ها را در سطح دنیا افزایش دهیم.
وی در ادامه اظهار کرد: سال گذشته موفق شدیم شبکه آدنا را به عنوان اولین شبکه در منطقه راه اندازی کنیم همان سال نیز دبیرخانه آن تشکیل و دبیرخانه دایمی آن به ایران واگذار شد که متشکل از کشورهای قزاقستان، پاکستان، قرقیزستان و ارمنستان بود.
وی با بیان اینکه این شبکه ماحصل همکاری ان جی اوها، دولت و سازمان ملل بود، تصریح کرد: این الگوی همکاری که بین دولت ،سازمان های غیردولتی و سازمان ملل شکل گرفته، الگویی مناسب خواهد بود و به ما کمک می کند برنامه کاهش تقاضا را چه از لحاظ کمی و چه کیفی افزایش دهیم.
دیلمی زاده خاطرنشان کرد: شبکه ادنا به عنوان اولین شبکه کاهش تقاضا از دولت های منطقه انتظار دارد که همکاری خود را میان سازمان های غیردولتی کاهش تقاضا در اولویت خود قرار دهد.
وی ادامه داد: به نظر می رسد شبکه ادنا در سطح منطقه برنامه های مقابله ای خوبی را انجام داده است اما نیازی که سازمان های غیردولتی دارد این است که این سازمان ها را در سطح دولت ها و سازمان های غیردولتی افزایش دهد.
وی گفت:اين شبكه به عنوان اولين شبكه متشكل از سازمان غير دولتي منطقه انتظار دارد تا پيشنهادات كشورها را در خصوص تعامل سازمان غير دولتي و دولتي حوزه كاهش تقاضا اخذ كرده و و ديدگاههاي مختلفي موجود در اين زمينه را به منظور ارتقا سطح خدمات كاهش تقاضا گسترش دهد.
ديلميزاده تصریح کرد: تلاش داريم برنامههاي كاهش تقاضا را به صورت مشترك با نهادهاي دولتي و سازمان ملل افزايش و برنامههايي را در سطح منطقه با كمك NGO هاي عضو اين شبكه راهاندازي كنيم. اين همكاري ميتواند اثر خوبي را در آينده در حوزه كاهش تقاضا داشته باشد.
وی درپایان خاطرنشان کرد:با توجه به افزایش چشمگیر مواد آمفتامین در سطح کشورهای منطقه امیدواریم كه آموزشهاي ارائه شده در اين نشست بتواند در سطح اطلاعات كارشناسان مربوطه موثر واقع شود.
پایان پیام/
نظر شما