کانون های مساجد باید در راستای رشد فرهنگی جامعه و ارزش های انقلاب حرکت کنند

خبرگزاری شبستان : امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید برای حفظ و تدام این انقلاب با توجه به نیاز های جامعه به بصیرت افزایی بپردازند و در جهت رشد فرهنگی که در راستای ارزش های انقلابی است برنامه ریزی و حرکت کنند.

خبرگزاری شبستان- سرویس یزد: « کانون های فرهنگی هنری مساجد باید برای حفظ و تدام این انقلاب با توجه به نیاز های جامعه به بصیرت افزایی بپردازند و در جهت رشد فرهنگی که در راستای ارزش های انقلابی است برنامه ریزی و حرکت کنند.» این جملات بخشی از سخنان حجت الاسلام سید محمد کاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد و از اساتید حوزه های علمیه  است که در خصوص انقلاب اسلامی و نقش کانون های فرهنگی وهنری مساجد در تدام این انقلاب بیان کرده است؛ مشروح گفتگوی ما با این استاد حوزه از نظرتان می گذرد:

 

وجه تمایز انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب های صورت گرفته در جهان چیست ؟

تاکنون انقلاب های متعددی توسط گروه های مختلف نظر کودتا چیان،ایادان خارجی، ارده جمعی از مردم و... در بسیاری از کشورهای جهان صورت گرفته است  اما آنچه انقلاب اسلامی ایارن را از اینگونه انقلاب ها متمایز می کند حضور یک پارچه مردم اعم از قشر کارگر ، راننده ، کارمند و....  در صحنه های مختلف بوده است.

 

در برخی از کشور ها  دشمنان به عنوان الگو از انقلاب ما در قالب انقلاب فرهنگی  سعی کردند از نقش حضور آحاد مردم که می توانند ایفا نقش نمایند بهره برداری کنند که در برخی کشور ها موفق و در بعضی از آنها با شکست مواجه شدند.

 

دومین ویژگی بارز انقلاب اسلامی ایران، مکتبی بودن آن است اگرچه مسئولین در راستای پیشرفت و پویایی مردم اعم از مسائل خوراک، پوشاک و تفریحات دنیوی در حال تلاش هستند اما این انقلاب  به دنبال آب، نان، مسائل رفاهی و دنیوی نیست، بلکه هدف دین و فرهنگ و ارزش های اسلامی است که این انقلاب را شاخص و ممتاز کرده است.

 

ویژگی دیگری که انقلاب ما، از انقلاب های دیگر متمایز نشان می دهد وجود رهبری دینی است  که انقلاب و هویت  کاملاً دینی را به ما عنایت دارد.

 

وظایف مردم در برابر حربه های دشمنان در عرصه های اقتصادی، نظامی و فرهنگی چیست؟

در طول این 36 سال حربه های مختلفی نسبت به این انقلاب صورت گرفته از حربه های نظامی تا اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و گاهی هر چهار حربه در زمان واحد علیه انقلاب به کارگرفته شده است به طوری که مردم مجبور بودند از چهار زاویه در سنگر های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی در مقابل  سختی های ایستادگی کنند.

 

در ارتباط با جبهه های اقتصادی و فرهنگی مردم باید از ابزار و ساز کار ها حداکثر استفاده را داشته باشند و بهترین سازکار تحریم اقتصادی دشمن است به طوری که باید با تلاش و کوشش به  توانایی های داخلی متکی بود که این امر همان اقتصاد مقاومتی است.

 

اقتصاد مقاومتی در قناعت، دوری از تجملات، بردباری در سختی ها و رعایت شاخص ها  از ناحیه دولت و مردم است و در صورت رعایت اقتصاد مقاومتی دشمن در بسیاری از مراحل  کارآمدی خود را از دست داده و خلع سلاح می شود.

 

نقش کانون های فرهنگی و هنری مساجد در حفظ و تدام انقلاب چیست؟

مساجد از دیر باز پایگاه های عبادی و اجتماعی مسلمان بوده  و از صدر اسلام تا به حال کارهای عبادی و فرهنگی در مساجد انجام می گرفته است، به گونه ای که در دوران انقلاب نیز مساجد سنگر هایی بودند که با وجود روحانیون مبارز و شاخص همراه با مردم مسلمان، انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی رساندند.

 

امروز نیز کانون های فرهنگی هنری مساجد باید برای حفظ و تدام این انقلاب با توجه به نیاز های جامعه به بصیرت افزایی بپردازند و در جهت رشد فرهنگی که در راستای ارزش های انقلابی است برنامه ریزی و حرکت کنند.

 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 438307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha