به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، سرهنگ علي قاسمي شب گذشته (19 بهمن) در جلسه كميته پشتیبانی اردوهای راهیان نور بسيج دانشجويي خراسان جنوبي اظهار كرد: اردوي راهيان نور از برنامههاي موثر و بزرگ فرهنگي است كه سالانه بيش از 4 ميليون نفر از اقشار مختلف كشور از مناطق عملياتي دوران دفاع مقدس بازديد ميكنند.
وي با بيان اينكه اعزام دانشجویی از 12 اسفندماه سال جاری آغاز ميشود، افزود: در حال حاضر تا 27 بهمن ماه دانشآموزان دختر و تا 12 اسفند ماه پسران در قالب درس آمادگي دفاعي به اردوهاي راهيان نور اعزام ميشوند.
معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا(عليه السلام) خراسان جنوبی گفت: سالانه 15 هزار نفر از استان به مناطق راهيان نور اعزام ميشوند.
سرهنگ قاسمي با اشاره به اينكه مناطق عملياتي دوران دفاع مقدس انسان را تحت تاثير روحي قرار ميدهد، بيان كرد: اين مناطق به خاطر مظلوميت شهدا فضاي بسيار معنوي دارد كه دانشآموزان و دانشجويان را بسيار علاقمند كرده است.
به گفته وي پيشگام اردوهاي راهيان نور دانشجويان بودهاند و هر سال علي رغم محدوديتهاي مالي استقبال براي اعزام به اين مناطق افزايش مييابد.
معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالرضا(عليه السلام) خراسان جنوبی ادامه داد: تسهیلاتی از جمله سه روز اسکان رایگان و تامین غذا در مناطق عملياتي در نظر گرفته شده است.
مسئول بسيج دانشجويي خراسان جنوبي نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري بر اجراي اردوهاي راهيان نور تاكيد دارد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری چندين دوره از مناطق عملیاتی بازدید کردند و همین امر مزید برعلت شد که توجه بیشتری به این مناطق شود.
علي قاسمي با بيان اينكه اردهاي راهيان نور جزء برنامههاي موثر فرهنگي است، تصريح كرد: از جمله راهبردهای به کار گرفته شده از سوی دشمنان این است که نقاط مثبت و درخشان و ارزشهاي فرهنگي و سرمایههای بزرگ جامعه ایران اسلامی را تضعیف و كمرنگ جلوه دهند.
به گفته وي سال گذشته يك هزار و 500 نفر دانشجو از دانشگاههاي خراسان جنوبي به مناطق عملياتي راهيان نور اعزام شدهاند.
مسئول بسيج دانشجويي خراسان جنوبي با اشاره به اينكه بايد برنامهریزیهای بهتری برای اجرای اردوهای راهیان نور داشته باشيم، گفت: از سال آينده بايد به سمتي برويم كه اعزام كاروانها به مناطق عملياتي به صورت ريلي و در تعطیلی بین دو ترم تحصیلی دانشجویان باشد.
حجت الاسلام علي خوش رفتار، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی خراسان جنوبي نیز با بيان اينكه در بهيود كيفيت راهيان نور بايد از نظرات ديگران استفاده شود، خاطر نشان كرد: اردوهاي راهيان نور دانشگاهي تمام عيار براي معنويت است.
وي افزود: زائران راهیان نور با حضور در مناطق عملیاتی از نزدیک شرایط سخت دوران جنگ و ایستادگی در مقابل دشمن را لمس کرده و این موضوع سبب تقویت روحیه جهاد وشهادت در آنان میشود.
احمد جلايري، رئيس آموزشكده فني و حرفهاي سما بيرجند نيز در اين جلسه با بيان اينكه فاصله و شكاف زيادي بين نسل جديد و نسل جنگ تحميلي ايجاد شده، اظهار كرد: امروز رسانههاي ديجيتال مرز فرهنگ را برداشته اند و استكبار در انديشه جوانان نفوذ كرده و رسالت ما نسبت به اين موضوع سنگينتر شده است.
وي با تاكيد بر اينكه بايد جلسات هم انديشي بيشتر شود، افزود: بايد ارزشهاي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس را به درستي براي نسل جوان تبيين كنيم.
رئيس آموزشكده فني و حرفهاي سما بيرجند يادآور شد: بايد از موانعي كه استكبار در جلوي ما ساخته پل بسازيم و راهكارها و شيوههاي جديدي ارائه شود.
حجتالاسلام حسین واقعی، رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با توجه به اهداف خصمانه دشمنان در ایجاد جنگ نرم، گفت: اردوهاي راهيان نور حركتي موثر و ارزشمند براي واكسينه كردن جوانان را در مقابل جنگ نرم دشمن است.
وي ادامه داد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و آشنايي آحاد جامعه به ويژه نسل جوان با آرمانها و ارزشهاي انقلاب و اسلام از دستاوردهاي ارزنده سفر به مناطق عملياتي است.
حجتالاسلام واقعی برای هرچه بهتر اجراشدن اردوهای راهیان نور بيان كرد: در اعزام دانشجویان به این اردوها، اعزام بار اولی ها و طیف های مختلف دانشجویی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
پايان پيام/
نظر شما