«سحر عصرآزاد» منتقد سینما و عضو شورای مرکزی انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران درباره حسش نسبت به فیلم «محمد(ص)» به خبرنگار سینمایی شبستان گفت: نسبت به این فیلم حس خوبی دارم و با اینکه آن را ندیدهام، دوست دارم، همانطور که دوست دارم برای هزارمین بار فیلم مصطفی عقاد را ببینم.
وی خاطرنشان کرد: چراکه هر بار که این فیلم را میبینم من را درگیر میکند؛ صحنهها، فضا، دوبله و موسیقی فیلم در من شوق ایجاد میکند و باز هم دوست دارم آن را ببینم.
عصرآزاد تاکید کرد: چه چیزی از این بهتر که ما با این همه سبقه و ادعا در مذهب، بتوانیم اثر قابل دفاعی بسازیم و بتوانیم پای آن بایستیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره واکنش جشنوارههای خارجی در بایکوت کردن فیلم «محمد(ص)» گفت: اگر بخواهم رفتار جشنواره کن و برلین را تحلیل کنیم، باید بببینیم که واکنش و برخورد آنها چقدر متاثر از فضاسازی علیه ایران در جهان است که به واسطه تحرکات منطقه به وجود آمده است. در واقع باید دید که سیاست این جشنوارهها چقدر ایجاب میکند که پای یک فیلم کاملا مذهبی که شاید مساله آن جشنوارهها نباشد، بایستند.
این منتقد سینمایی افزود: باید همه این مسائل را درنظر گرفت و بعد از آن باید دید که اولویتهای ما چیست و آیا از این جشنوارهها چنین انتظاراتی می توان داشت یا خیر.
عصرآزاد با تاکید بر اینکه رونمایی فیلم «محمد(ص)» باید در جشنواره فجر باشد، تصریح کرد: من فکر میکنم که چون ما مدعی چنین فیلمهایی هستیم، باید خودمان در وهله اول پای چنین کاری بایستیم و برایمان جای خوشبختی باشد که این فیلم برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآید.
وی افزود: عدم حضور در جشنواره برلین، سبب خیری شد تا این فیلم برای اولین بار در داخل کشور اکران شود و بعد از این، فرصتهای بهتری برای کسب اعتبار پیدا میکند.
سحر عصرآزاد در پایان خاطرنشان کرد: این فیلم با حضور در جشنوارههای خارجی اعتبار کسب نمیکند، چراکه این جشنوارهها هستند که با حضور فیلمها، اعتبار کسب میکنند. از آن گذشته این فیلم باید در جشنوارهای حضور یابد که درک درستی از آن داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما