در مسابقه تست محبت حضرت محمد (ص) شرکت کنید

خبرگزاری شبستان: مسابقه تست محبت حضرت محمد (ص) به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار شد که شرکت کنندگان می توانند بر اساس متن زیر به سوالات این این مسابقه پاسخ دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ مسابقه تست محبت حضرت محمد (ص) به مناسبت ایام الله دهه فجر توسط ستاد اقامه نماز برگزار شد که شرکت کنندگام می توانند بر اساس متن زیر به سوالات این این مسابقه پاسخ دهند.

ضریب هوشی شما چقدر است؟ درجۀ خلاقیتتان چقدر؟ پایۀ اعتماد به نفستان چقدر بالاست؟ فهمیدن جواب این سؤال‌ها کار آسانی است، در روان‌شناسی تست‌هایی وجود دارد که با آنها می‌توانی اینها را بدانی.

یک سؤال دیگر؟ پیامبرت را چقدر دوست داری؟ محمد مصطفی که درود خدا بر او و خانوادۀ او باد! آیا تستی، آزمونی، چیزی هست که بتواند مشخص کند این را؟ پاسخ مثبت است و این هم تست سنجش میزان محبت ما به او:

محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلمفرمود: هيچ بنده‌اى ايمان ندارد؛ مگر آنگاه كه مرا از خودش بیشتر دوست داشته باشد و خاندان مرا از خاندان خودش و خانوادۀ مرا از خانواده خودش و جان مرا بيشتر از جان خودش دوست بدارد.

به گفتۀ استاد شهید مطهری (ره):اين نوع از احساسات است كه به روح شكوه، شخصيت و عظمت می‏دهد؛نيروآفرين است؛الهام‌بخش است و قهرمان‌ساز؛نيروهای بسته و مهار شده را آزاد می‏كند؛ نظير شكافتن اتم‌ها و آزاد شدن نيروهای اتمی.

اما می‌دانیم که محبت، زمانی چنین تاثیری بر آدم می‌گذارد، که از یک احساس پاک و ساده فراتر رود و واقعی‌تر شود. هر چه واقعی‌تر بهتر و مؤثرتر.

محبت به حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم و خانوادۀ پاک او علیهم السلام به هر اندازه باشد، حتی به قدر سر سوزنی، فضیلت است و سعادت؛ اما رشد و تعالی حقیقی و رستگاری ما به این شرط است که این محبت روز به روز در ما ژرف‌تر شود. یکی از نشانه‌های واقعی‌تر و ریشه‌دارتر شدن محبت به کسی، این است که عاشق هر چیزی را که محبوبش دوست دارد، دوست خواهد داشت و هر اندازه که بتواند خود را در گفتار و رفتار شبیه او خواهد کرد.حضرت علیعلیهالسلاممی‌فرماید: هرکه ما را دوست دارد؛ باید مانند ما رفتار کند و لباس پارسایی بر تن کند.

حال وقتی به سخن آن محبوب دل‌ها نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که یکی از چیزهایی که برایش بسیار عزیز و گرامی بوده، نماز است.در حدیثی می‌فرماید: نور چشم من نماز است. از اینجاست که می‌توانیم درجۀ محبت خود به حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم را به راحتی بفهمیم.

هرچه آن حبیب برای ما عزیزتر باشد، نماز هم که محبوب او بود، برای ما عزیزتر خواهد بود. ببینید یار دیرینۀ او علی علیه السلام دربارۀ نمازخواندن ایشان چه می‌فرماید: رسول خدا هیچ چیز را، نه شام ‌خوردن و نه هیچ چیز دیگری بر نماز مقدم نمی‌کرد. هرگاه وقت نماز می‌شد، دیگر نه خانواده می‌شناخت و نه دوست.

حال او این‌گونه بود؛ حال ما چگونه است؟ اگر نمازمان رو به راه است و سرحال که خوشا به حالمان و می‌توانیم سجدۀ شکر به‌جا آوریم که داریم راه محبت را درست می‌رویم.اگر خدای نکرده، جور دیگری هستیم، خوب است این سخن محبوبمان را بشنویم و از آن اثر بگیریم.

امامباقرعليهالسلام: نمازت را سبك مشمار؛ زيرا پيامبر صلى الله عليه و آله هنگام رحلتش فرمود: از من نيست كسى كه نمازش را سبك شمارد.

حال کسی که نمازش در آخر فهرست اولویت‌های زندگی اوست، چقدر می‌تواند ادعای عشق به پیامبر داشته باشد؟آیا این ادعا را شما قبول می‌کنید؟او دارد سخن از عشق و محبت کسی به زبان می‌آورد که معشوق،  فاش می‌گوید که او را اصلا به حساب نمی‌آورد و از خود نمی‌داند. روشن است که این محبت راه به جایی نمی‌برد و آب در هاون کوبیدن است.

و سخن آخر را نیز از زبان محبوبمان بشنویم که فرمود: نماز کلید بهشت است. آری، معشوق در بهشت منتظر ماست.

سوالات مسابقه:

 

1. از نظر پیامبر اسلام(ص) ارزش کدام نماز بیشتر است؟

الف) نماز جماعت صبح.

ب)نماز فرادی.

ج)نماز شب.

د) هیچ کدام.

 

 

2. نشانه‌هایواقعی‌محبتبهپیامبر اسلام(ص) چیست؟

الف) صلوات فرستادن بر ایشان

ب) زیارت قبر ایشان

ج) هرچهاودوستدارد،دوستداشته باشیم

د) ایمان به پیامبری ایشان

 

 

3. کدام گزینه از معانی این روایت نیست: "از من نيست كسى كه نمازش را سبك شمارد"

الف) کم‌توجهی به نماز سبب محروم شدن از شفاعت پیامبر است

ب) ناراحتی پیامبر از کسی که نمازش را آخر وقت می‌خواند

ج) ترک نماز موجه کم شدن ثروت می‌شود

د) عاشق پیامبر نباید نمازش را سبک شمارد

 

 

 

4. چه کسانی نمی‌توانند ادعای دوستی پیامبر را داشته باشند؟

الف) آنان که ایشان را نمی‌شناسند

ب) کفار

ج) بی‌توجه به نماز

د) همه موارد

 

 

5. کدام یک از موارد ذیل در ردیف جهاد در جبهه جنگ است؟

الف) کار خیر کردن

ب) اذان گفتن

ج) ورزش کردن

د) خوش اخلاق بودن

 

 

پاسخ‌های خود را بر اساس به سامانه 300086280021 ارسال فرمایید.

شیوه ارسال: 1 الف. 2ب.

برای افراد برتر جوایز ارزنده‌ای در نظر گرفته شده است.

کد خبر 439238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha