به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی، در حاشیه مراسم معرفی داروهای جدید صنایع دارویی کشور در درمان بیماری های MS، سرطان، دیابت و بیماری های قلبی و عروقی در خصوص سفر آتی خود به کشور گفت: چند تن از وزرا معاون اول رییس جمهور را در این سفر همراهی خواهیم کرد. همچنین صنعتگران حوزه دارو نیز در این سفر حضور خواهند داشت که امیدواریم قدم های خوبی در حوزه تعاملات دو کشور برداشته شود. همچنین در حاشیه این مراسم در خصوص ریزگردها نیز صحبت خواهد شد که امیدواریم منجر به توافقات خوبی شود.
وی با اشاره به سفر اخیر خویش به استان خوزستان اظهار کرد: این سفر همزمان با گرد و غبار و طوفان شن صورت گرفت و باید توجه داشته باشیم منبع این گرد و غبارها خارجی هم هست چرا که این موضوع کاملا در مرز مشخص بود اما باید توجه داشته باشیم عدم پوشش گیاهی مناسب و تجدیدنظر در طرح هایی که در سال های گذشته اجرایی شده باید مدنظر باشد.
به گفته وزیر بهداشت، اینکه بگوییم منشأ گرد و غبار داخلی است معنی این است که دولت و حکومت ناکارآمد هستند در حالی که گرد و غبارها به کشورهای منطقه نیز مربوط می شود.
وی خاطرنشان کرد: دولت 550 هزار هکتار از اراضی در جنوب را زیر پوشش کشت می برد که اقدام بسیار موثر و تأثیرگذاری خواهد بود.
وی تصریح کرد: تنها استان خوزستان با پدیده گرد و غبار مواجه نیست بلکه 22 استان در بند هستند که البته شرایط چند استان به نسبت بقیه نامناسب تر است که دولت مصمم به حل این مسئله است.
وی همچنین در خصوص اجرای بسته نظارتی در طرح تحول نظام سلامت گفت: این طرح جدای از کار نیست و طرح تحول سه چالش اصلی پیش رو دارد.
وی مهمترین چالش طرح تحول نظام سلامت را اعتبارات و بودجه دانست و گفت: بودجه در صحن می آید و بعضی ها قصد دارند مردم را نگران کنند و با پیشگویی هایی برای اینکه طرح تا 2 سال ادامه خواهد داشت و مانند مسکن مهر شکست می خورد حاشیه سازی می کنند تا شرایطی به وجود آید تا اعتبارات پیشنهادی در مجلس دچار آسیب شود.
وزیر بهداشت با اشاره به همکاری نمایندگان مجلس گفت: نمایندگان مجلس که شاهد رضایتمندی مردم از اجرای طرح تحول بودند به این حاشیه سازی ها توجه نخواهند کرد.
وزیر بهداشت با تأکید بر لزوم پایداری اعتبارات در حوزه سلامت گفت: واقعا نمی شود با منابع ناپایدار برنامه اجرا کنیم و سلامت را مدیریت کنیم بر همین اساس اگر بخشی از ارزش افزوده را به ما بدهند اعتبارات ما پایدار و دیگر مورد تعرض قرار نخواهد گرفت.
وزیر بهداشت دومین چالش پیش روی طرح تحول را بیمه ها عنوان کرد و گفت: علیرغم همکاری خوبی که بیمه ها در اجرای این طرح داشتند اما بیمه های ما با بیمه های کارآمد و ارزشمند فاصله زیادی دارند، تجمیع یک روز اتفاق می افتد و هر دولتی که بتواند این کار را انجام دهد خدمت ارزشمندی به مردم کرده است. آن روز که بیمه ها به اوراق بهادار تبدیل شوند به نظر می رسد خدمت مهمی در حق مردم انجام داده شده است.
وی دیگر دغدغه طرح تحول را نیروی انسانی دانست و گفت: از ابتدای دولت یازدهم حتی مجوز استخدام یک نفر را هم نداده اند و در حال حاضر بیمارستان هایی را داریم که تکمیل شده اند اما به دلیل مشکل نیروی انسانی هنوز به بهره برداری نرسیده اند که امیدواریم به موقع حل و فصل شوند.
پایان پیام/
نظر شما