به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، عبدالرحمان رستمیان، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی بررسی کلیات لایحه بودجه 94 با اشاره به شاخصهای سلامت در حال نزدیک شدن به شاخصهای کشورهای از نقاط قوت محسوب می شود. به ذکر دلایل مخالفت با بودجه پرداخت.
وی با اشاره به نامگذاری دهه پیشرفت و عدالت توسط رهبری گفت: پیشرفت ها متوازن نبوده و عدالت در بسیاری از جاها به دلیل تخصیص بودجه نداشتیم.
وی دلیل عدم عدالت در تخصیص بودجه را فقدان وجود طرح جامع برشمرد و گفت: تمامی وزرا باید براساس طرح جامع کار کنند گفت: در حالیکه حتی بسیاری از بودجه های متفرقه براساس متغیرهای مناسب تقسیم نشده بودند. حتی سفرهای رییس جمهور نیز باید در طرح جامع دیده شود.
وی با گلایه نسبت به کسب درآمدها اظهار کرد: می توانستیم با افزایش عوارض کالاهای آسیب رسان مانند سیگار و قلیان سه هزار میلیارد درآمد برای دولت کسب کنیم در حالیکه وزارت صنایع با کمیسیون تلفیق با افزایش عوارض سیگار و مالیات بر آن مخالفت کردند و امسال 200 میلیارد کسب می کنیم در حالیکه فاصله سه هزار میلیارد است که باید تجدیدنظر شود.
به گفته وی کمیسیون بهداشت تاکید دارد عوارض سیگار و کالاهای آسیب رسان افزایش یابد چرا که می توان با افزایش ده درصدی عوارض میزان مصرف را 5 تا 8 درصد کاهش داد.
رستمیان با اشاره به لزوم کاهش واردات تصریح کرد: متاسفانه شاهد هستیم برخی از وزارتخانه ها شرکت هایی را تاسیس کرده و در حوزه واردات فعالیت می کنند در حالیکه پیشنها داده بودیم در لوازم ورزشی وارداتی مالیات بزنیم و آن را به وزارت ورزش و جوانان بدهیم همینطور عوارض حاصل از لوازم تحریر به آموزش و پرورش اختصاص یابد که تصویب نشد.
وی ادامه داد: همینطور ارزش افزوده 5/1 برابر اجناس وارداتی رای نیاورد و امروز باید دقت کنیم که واردات کالاهای مصرفی بسیار زیاد است و در برخی جاها سود واردات بسیار بیشتر از تولید شده است.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در حال حاضر 80 هزار میلیارد فرار مالیاتی در کشور وجود دارد.
وی با اعتراض نسبت به شهرستان کردن شهرهای 5 هزار نفری، شهرستان سازی را رانت تلقی کرد و گفت: این کوچک سازی دولت نیست در حالیکه باعث ایجاد ادارات دولتی در این شهرها می شود.
وی با اشاره به افزایش حقوق با توجه به تورم اظهار کرد: تورم برای کم درآمدها و پردرآمدها یکسان است در حالیکه باید یک متوسط بگیریم و براساس حقوق این کار را اعمال کنیم.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم تصویب افزایش عوارض کالاهای آسیب رسان گفت: سه هزار میلیارد میتوانستیم با تصویب افزایش عوارض کسب درآمد کنیم در حالیکه امسال ۲۰۰ میلیارد کسب می کنیم که باید دوباره تجدیدنظر شود.
کد خبر 439655
نظر شما