تمامی مولفه‌های شهر مشهد در راستای معنویت‌افزایی بانوان زائر باشد

خبرگزاری شبستان: مدیر مدرسه علمیه حضرت خدیجه(سلام الله علیها)با اشاره به تشرف میلیونی بانوان زائر به شهر مشهد، گفت: تمامی مولفه‌ها و مقوله‌های شهر مشهد باید در راستای معنویت‌افزایی بانوان زائر باشد.

سکینه نیک، مدیر مدرسه علمیه حضرت خدیجه(سلام الله علیها) در گفتگو با با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار داشت: بانوان شهر مشهد نسبت به سایر شهرهای کشور از جایگاه متمایزی برخوردار هستند.

 

وی افزود: بانوان شهر مشهد به دلیل وجود بارگاه منور امام رضا(علیه السلام) توفیق بیشتری جهت پرداختن به مسائل دینی و معنوی دارند که عنوان پایتخت معنوی ایران و پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرف این امر است.

 

مدیر مدرسه علمیه حضرت خدیجه(سلام الله علیها) با اشاره به تشرف میلیونی بانوان زائر به شهر مشهد، گفت: تمامی مولفه‌ها و مقوله‌های شهر مشهد باید در راستای معنویت‌افزایی بانوان زائر باشد.

 

نیک تصریح کرد: مسئولان باید برای بانوان زائر که به امید کسب معرفت امام رضا(علیه السلام) پای به این شهر می‌گذارند، بسترهای فرهنگی مناسبی را فراهم آورند که ارائه سوغات مناسب می‌تواند یکی از این مقوله‌ها باشد.

 

وی با بیان اینکه سوغات بانوان باید بیانگر رنگ و روی فرهنگ رضوی باشد، اظهار داشت: یکی از اقدامات مقدماتی جهت شناخت زائران از فرهنگ رضوی و سوغات متناسب با هویت زیارتی شهر مشهد، اهداء بسته‌های فرهنگی به بانوان در بدو ورود به شهر مقدس و هنگام ورود به حرم مطهر است.

 

مدیر مدرسه علمیه حضرت خدیجه(سلام الله علیها) خاطرنشان کرد: از آنجا که بانوان عنایت خاصی به مقوله مشاوره دارند، تهیه بسته‌های مشاوره دینی نیز می‌تواند به عنوان یکی از سوغات شهر مشهد مطرح شود.

 

نیک با تاکید بر لزوم توجه به قداست سوغات بانوان، گفت: به عنوان مثال پوشاک و حتی محصولات فرهنگی ارائه شده به بانوان باید معرف فرهنگ رضوی باشد.

 

وی افزود: نیازسنجی از دیگر مقوله‌های حائز اهمیت در تهیه و ارائه سوغات بانوان است که بر این اساس چادر، سجاده، مقنعه، یقه‌ای هم می‌تواند نمادی از سوغات بانوان شهر مشهد باشد.

 

مدیر مدرسه علمیه حضرت خدیجه(سلام الله علیها) یادآور شد: توجه به بسته‌بندی سوغات نیز از دیگر نکات قابل توجه است، بنابراین بسته‌بندی‌های محصولاتی همچون زرشک و زعفران نیز می‌تواند از نقش و نگاری فرهنگ رضوی برخوردار باشد.

 

نیک با اشاره به دوره ایده‌پروری «سوغات بانوان» تصریح کرد: همراه با مرکز رشد فناوری‌های فرهنگی و زیارت، دیگر نهادهای مسئول مانند اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری، سازمان تبلیغات، حوزه‌های علمیه و ... نیز باید در رشد بار معنوی سوغات زائران همکاری داشته باشند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 440328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha