دکتر مجید کاووسی، یک کارشناس اقتصادی به خبرگزاری شبستان از گیلان، گفت: توسعه از شهرک های صنعتی و بهره برداری مناسب از آنها می تواند باعث ایجاد اشتغال پایدار شده و از عوامل شتاب دهنده توسعه صنعتی و تحقق بخش جهاد اقتصادی باشد.
این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: توسعه شهرک های صنعتی در تامین اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری و تورم سهم به سزایی دارد.
وی اعلام کرد: گیلان 24 شهرک صنعتی فعال دارد که بیش از 11 هزار نفر در 540 واحد تولیدی فعال این شهرک ها مشغول به کار هستند.
کاووسی، ایجاد و توسعه شهرک های صنعتی را راهکاری برای ایجاد فرصت های شغلی و ساماندهی صنایع پراکنده دانست و گفت: شهرک های صنعتی به نحو موثری از آلودکی های زیست محیطی جلوگیری می کند.
وی یکی از نیازهای اساسی در توسعه و ایجاد شهرک های صنعتی را تامین عرصه لازم بیان کرد و یادآور شد: استان گیلان از نظر زیست محیطی در بین دریا، کوه و جنگ قرار گرفته و تامین عرصه صنعتی برای استان بسیار اهمیت دارد.
یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه از مزایای شهرک ها و نواحی صنعتی کاهش هزینه های سربار در تامین خدمات زیربنایی است، اعلام کرد: بهره مندی از خدمات زیست محیطی به جهت اجرای پروژه های تصفیه خانه های فاضلاب برای واحد های صنعتی علاوه بر کاهش آلودگی های زسیت محیطی، هزینه های جانبی تصفیه پسماندهای صنعتی را نیز کاهش می دهد.
وی تاکید کرد: یکی از سیاست های شهرک های صنعتی حفظ محیط زیست پایدار در کنار توسعه صنعتی پایدار است.
کاووسی اذعان کرد: برخورداری از معافیت های مالیاتی و کاهش سطح بروکراسی های اداری در صدور مجوزها باعث کاهش اتلاف وقت و رشد فزاینده تولید در شهرک های صنعتی شده و به تحقق جهاد اقتصادی شتاب می دهد.
این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: گسترش شهرک های صنعتی و بهره گیری مناسب از این ظرفیت ها در سالی که نام جهاد اقتصادی است، به تحقق این شعار محوری کمک می کند.
پایان پیام/
نظر شما