به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان، علیرضا درویش نژاد در این خصوص گفت: طرح فرش خاکی امسال شامل نمادهای ایرانی اسلامی است و از عناصر مختلف همچون اشعار خیام، تایپ و گرافی خوشنویسی ایرانی و طرح اسطرلاب استفاده شده که نشان از فرهنگ ایرانی و اسلامی دارد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان اذعان داشت: امسال برای اولین بار، دو فرش خاکی بصورت همزمان رونمایی شد که یکی توسط هنرمندان گروه تجسمی “هنر نو هرمز” به سرپرستی احمد کارگران و دیگری نیز توسط جمعی از هنرمندان جزیره هرمز به سرپرستی مهدی درویشی ساخته شده است.
وی افزود: فرش ساخته هنرمندان جزیره هرمز دارای نقش و طراح های متنوعی با موضوع تاریخچه و افسانه های هرمز همچون، نقوش قلعه، آهو، زار،معماری، ماهیگیری، دریانوردی و … می باشد که از جذابیت های خاصی برخوردار است.
دوریش نژاد اظهار داشت: در ساخت فرش خاکی امسال تمام جوانب محیط زیستی در نظر گرفته شده است و فقط از خاک های مازاد از معدن خاک سرخ استفاده شده و در پایان پروژه نیز تمهیدات لازم جهت جمع آوری خاک ها صورت پذیرفته است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان، خاطر نشان کرد: در روز رونمایی از فرش خاکی بیش از چند هزار بازدید کننده از سراسر کشور، استان و همچنین مردم جزیره هرمز حضور داشتند و در حاشیه رونمایی نیز برنامه های متنوعی همچون رقص شمشیر هنرمندان جزیره لارک و چند برنامه موسیقی محلی اجرا گردید.
وی در پایان از همه دست اندرکاران، هنرمندان، حامیان بزرگترین فرش جهان تقدیر و تشکر کرد.
گفتنی است؛ بازدید بزرگترین فرش خاکی جهان برای عموم آزاد است و علاقه مندان می توانند هر روز با مراجعه به جزیره هرمز از این اثر فاخر دیدن نمایند و همه امکانات و و سایل رفاهی برای عموم مسافران فراهم است.
پایان پیام/
نظر شما