به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری استان کردستان، پروفسور خالد سعیدی، پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی استان اظهار کرد: در راستای تفاهمنامه منعقده بین معاونت فناوری ریاست جمهوری و وزارت کشور شاهد انسجام بخشی امور در خصوص حمایت از شرکتهای دانشبنیان هستیم و این مهم در استانها با مسئولیت استانداران اجرایی میشود.
وی افزود: در همین راستا نیز مسئولیت امور جشنواره علم تا عمل در سال جاری به پارک علم و فناوری استان واگذار شد و خوشبختانه 3 جلسه نیز با مسئولان استانی برگزار شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان تصریح کرد: برای حضور شرکتهای دانشبنیان استان در پنجمین جشنواره علم تا عمل نیز 4 جلسه تخصصی برای داوری شرکتهای متقاضی انجام شد که از بین 50 شرکت متقاضی شاهد پذیرفتهشدن 20 شرکت بودیم.
سعیدی افزود: از بین 20 شرکت پذیرفته شده نیز 14 شرکت موفق شدند که در پنجمین جشنواره ملی علم تا عمل حضور پیدا کنند.
وی اظهار داشت: شرکتهای آتیلا ارتوپد تولید کننده قطعات و تجهیزات پزشکی، یاخته فناور آریا تولید کننده محصولات بیوتکنولوژی کشاورزی، تعاونی ماشینآلات حسینی تولیدکننده تجهیزات و ماشینالات کشاورزی، کاوش هوشمند کارا تولیدکننده تجهیزات اتوماسیون مرغداریها، شرکت شفای کردستان تولیدکنندگان محصولات داوری گیاهی، آرکا پشتیبان غرب تولیدکننده اتوماسیون پذیرفتگان بانکی از جمله شرکتهای حاضر در جشنواره پنجم علم تا عمل هستند.
سعیدی خاطر نشان کرد: شرکت زانوس تولیدکننده نرمافزار شناسنامهدار کردن فرش، شرکت اهورا تولیدکننده نرمافزار سلامت و مدیریت جامع اطلاعات بیمارستانی، شرکت نامکو تولیدکننده دربازکن با برد نامحدود، شرکت نیک پلیمر تولیدکننده اتصالات پیوشیفت پیویسی، شرکت کابل کنترل سپهر تولیدکننده انواع کابلهای صنعتی و غیرصنعتی، شرکت کاراکنترل هوشمند تولیدکننده سیستم اتوماسیون هوشمند از دیگر شرکتهای حاضر در این جشنواره هستند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان تصریح کرد: شرکت قندیل تولیدکننده کلرزن خودمکشی بدون نیاز به برق و شرکت جک گازی گردون تولیدکننده انواع جکهای گازی از دیگر شرکتهای کردستانی حاضر در پنجمین جشنواره ملی علم تا عمل هستند.
سعیدی افزود: تجاریسازی و فروش بیش از 100میلیون تومان به صورت سالانه از معیارهای انتخاب شرکتهای دانشبنیان در این جشنواره بوده و بر اساس دستورالعملهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 20 شرکت در کردستان حایز این مهم شدند.
وی خاطرنشان کرد: در طول سه روز برگزاری جشنواره ملی علم تا عمل هیئت ویژه داوری به صورت مستمر عرفههای استانها را رصد کرده و بر اساس میزان حضور مسئولان استانها و میزان اهمیت آنها به شرکتهای دانشبنیان در استانهایشان اقدام به تصویب اعتبارات و تسهیلات لازم برای استان هدف میکنند.
سعیدی اظهار داشت: در همین راستا طی 3 جلسه استانی این مهم برای مسئولان و مدیران دستگاههای مختلف تشریح شده و با 22 دستگاه اجرایی و مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز مکاتبه شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که با حضور گسترده مسئولان استانی و اهمیتی که برای این نمایشگاه از سوی مسئولان قائل خواهد شد شاهد تخصیص اعتبارات و تسهیلات خوبی برای شرکتهای دانشبنیان استان باشیم.
گفتنی است، جشنواره ملی علم تا عمل از امروز تا 5 اسفندماه در شبستان اصلی مصلی تهران دایر خواهد شد و کردستانیهای ساکن در پایتخت و مسئولان استانی میتواند از دستاوردهای علمی و تجاری شرکتهای دانشبنیان استان بازدید کنند.
پایان پیام/
نظر شما