وی ادامه داد: از ویژگی های بارز این بانوی بزرگوار صبر و استقامت در مصائب و گرفتاری ها بود به گونه ای که لقب ام المصائب را به ایشان داده اند.
حجت الاسلام گرجی تصریح کرد: حضرت زینب(سلام الله علیها) نقش تاثیرگذاری در انتشار حقایق کربلا و نهضت عاشورا داشتند به گونه ای که خطبههای تاثیرگذار ایشان در جریان اسارت پس از واقعه کربلا حاکی از این ادعاست.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: این بانوی بزرگوار اسلام با درایت و زیبایی پیام امام حسین(علیه السلام) و نهضت عاشورا را به همگان منتقل کرد و انزجار و نفرت را در دل همگان نسبت به یزید ایجاد کرد.
وی گفت: شخصیت و سیره عملی حضرت زینب(سلام الله علیها) باید الگویی برای بانوان به ویژه قشر پرستار جامعه باشد زیرا ایشان با آرامش و صبر در بالین شهدا و مجروحان، ضمن اینکه شکوه ای نمی کرد بلکه به خانواده های شهدا و مجروحان نیز دلداری می داد و روحیه آنها را تقویت می کرد.
این استاد دانشگاه ادامه داد: سیره تربیتی حضرت زینب(سلام الله علیها) مبتنی بر سیره فاطمی و علوی است یعنی ایشان به انچه حضرت زهرا(سلام الله علیها )اعتقاد داشتند، معتقد بودند.
وی گفت: امروز که دشمنان با راه اندازی جریان های تکفیری و وهابی و شبکه های ماهواره ای فارسی زبان قصد ضربه زدن به دین مبین اسلام و ارزش های اسلامی دارند، بانوان باید با الگوگیری از حضرت زینب(سلام الله علیها) که سیره شان همان فرهنگ فاطمی است، الگوگیری کنند.
حجت الاسلام گرجی با اشاره به حضور پررنگ بانوان در عرصه های مختلف دینی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی افزود: زنان با الگوگیری از حضرت زینب(سلام الله علیها) به عناصری تاریخ ساز تبدیل می شوند.
وی تصریح کرد:ایام ولادت این بانوی بزرگوار بهترین فرصت است تا با حضور اساتید و کارشناسان، سیره عملی ایشان برای همگان تبیین شود.
پایان پیام/
نظر شما