حجت الاسلام سیداکبر موسوی، مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز در گفتگو با خبرگزاری شبستان در البرز در خصوص مقام و منزلت حضرت زینب(س) گفت: حضرت زینب(س) در خانه ای زندگی می کرد، که محل « هبوط» فرشتگان و ملائک بود، به همین دلیل از آغاز خردسالی استعدادهای درونی اش بروز کرد و نبوغ او در گفتار و رفتارش شگفت آور بود.
وی افزود: حضرت زینب(س) به دلیل توجه خاص حضرت امیرالمومنین(ع) در هر فرصتی درس هایی از دین و معرفت می آموخت، این آموزش این مقام عالی را به درجه تقوا و زهد و اخلاص رساند.
به گفته این مسئول، خانه وحی، برای منزلت و شان حضرت زینب(س) موقعیتی را فراهم آورد، که از هر کدام از نورهای عالیه چون پیامبر اسلام صلوات الله علیه، امیرالمومنین(ع)، حضرت فاطمه زهرا سلام الله ، امام حسین(ع) و امام حسن(ع) برای تکیمل شخصیت عالی خود بهره مند شود.
وی با نظر به عشق حضرت زینب(س) به امام حسین(ع) توضیح داد: حضرت زینب سلام الله بدون حضور امام حسین علیه السلام بی تاب می شد، ایشان هرگاه وجود مبارک امام حسین علیه السلام را نمی دیدند، افسرده و ناراحت می شدند، برای همین بود، که این خواهر با حضور در کربلا و همراهی برادر در رنج و سختی های او شریک می شود.
مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز در ادامه تصریح کرد: در حقیقت کمالات الهی حضرت زینب سلام الله او را در گذر از تلخ ترین وقایع تاریخی یاری رساند، این بانو با تمام هوشیاری شاهد حادثه غم انگیز سقیفه بنی ساعده و رسیدن ابوبکر به خلافت جهان اسلام بود.
این مسئول توضیح داد: ایشان در کنار دارالخلافه که کانون تحولات جهان اسلام بود زندگی می کردند و همواره با دلی از نگرانی و اضطراب زندگی پدر عدالت گستر خود را می دیدند.
در ادامه وی با ذکر خطبه کوبنده حضرت زینب کبری سلام الله علیها بیان کرد: ایشان نخستین زنی بودند که در دمشق سخنرانی کرد، سخنرانی او به گفته مورخان تاریخ و سکوت و تحمل یزدی لعنت الله ناشی از حمایت خداوند از حضرت زینب سلام الله بود.
مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز در پایان تاکید کرد: خطبه حضرت زینب سلام الله بیانگر یک مناعت و مظلومیت است، در حقیقت این دو وجه در خطبه او کمال تسلط در صحبت کردن بود.
پایان پیام/
نظر شما