پیشرفت ۵۲ درصدی  پروژه های مصوب سفر رهبری در بخش حوزه های علمیه 

خبرگزاری شبستان: مدیر نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی، میزان پیشرفت پروژه های مصوب سفر رهبری در حوزه علمیه استان را به طور میانگین ۵۲ درصد اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی امروز (۵ اسفند) در جمع خبرنگاران استان با اعلام این خبر اظهار داشت: مدیریت حوزه علمیه استان طی سفر رهبری به استان 15 پروژه عمرانی مصوب داشته که شامل احداث مدارس و استادسراها در شهرستان های مختلف استان می شود.

 

وی افزود: تا کنون از پنج میلیارد تومان اعتبار مصوب سفر رهبری، مبلغ دو میلیارد و 400 میلیون تومان جذب شده است.

 

وی با اشاره به پیشرفت 52 درصدی این پروژه ها به طور میانگین در استان، خاطرنشان کرد: تعدادی از این واحد ها تا کنون آماده و تحویل داده شده و مابقی نیز در حال احداث است.

 

حجت الاسلام سالاری با اشاره به تهیه سند چشم انداز 20 ساله در افق 1404 در این نهاد به عنوان یک سند رسالت محور، اظهار داشت: در این سند کلیات طرح در چند موضوع اصلی به همراه الزامات تحقق و تشکیل کارگروه ها دیده شده است.

 

وی، سه ماموریت مهم تدوین این سند را تفقه در دین، ابلاغ دین و اقامه دین ذکر کرد.

 

مدیر نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی یادآور شد: هم اکنون حوزه علمیه خراسان شمالی از مدارس پانزده گانه شامل 9 مدرسه ویژه برادران و 6 مدرسه ویژه خواهران و دو مدرسه سفیران هدایت تشکیل شده است.

 

وی با تاکید بر نیاز ویژه استان برای حضور روحانیون بومی در استان، خاطرنشان کرد: این روحانیون با توجه به عشق و ارادت به منطقه خود می توانند در تبلیغ فرهنگ و معارف دینی به ویژه در بین مردم مناطق خود بسیار تاثیرگذار باشند.

 

حجت الاسلام سالاری وجود مشکلات زیرساختی از جمله خوابگاه و کمبود فضا و قدیمی بودن مدارس را از جمله مشکلات محدودیت در جذب و پذیرش دانشجو و طلبه در استان ذکر کرد و گفت: از سه هزار و 100 متقاضی سال گذشته فقط 249 نفر جذب شده اند.

 

وی افزایش سطوح درسی دانشجویان را از مهمترین عوامل ماندگاری طلبه ها در استان برشمرد و گفت: هم اکنون انصراف از تحصیل در مدارس علمیه استان بسیار کم و به تعداد انگشتان دست نمی رسد.

 

مدیر نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد 60نفر متقاضی برای درس خارج در استان اعلام آمادگی کرده اند که رایزنی هایی با تعدادی از آنها انجام شده است. 

 

وی با اشاره به کمبود اساتید در مدارس استان، متذکر شد: هم اکنون 170 استاد برادر و خواهر به صورت اعزامی و بومی در مدارس مشغول به تدریس هستند با این وجود در بحث اساتید کمبود نیرو داریم.

 

حجت الاسلام سالاری، یاداور شد: در صورتی که اساتید و نخبگان استان که در سایر شهرها مشغول به تدریس هستند به استان بازگردند می تواند برکات علمی و تربیتی بسیاری برای استان داشته باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 442054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha