به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مهدی افراسیابی شب گذشته (5 اسفند) در آیین اختتامیه نخستین جشنواره جوان، مقاومت و فضای مجازی در خراسان جنوبی، اظهار کرد: فرهنگسازی استفاده از فضای مجازی و فناوریهای جدید قبل از ورود آن به کشور فراهم نشده و این قصهای قدیمی است.
وی افزود: از ابتدا زمانی که از غرب تکنولوژی وارد کشور شد جامعه مذهبی ما موضع منفی گرفته و این موجب شد همیشه فرهیختگان دینی نسبت به تکنولوژی تا حدی عقب باشند بنابراین نسل جوان فرهنگ کار با تکنولوژی جدید را از افرادی که رابطهای با مذهب ندارند، فرا میگیرند و این موضوع تاثیری منفی بر روی جوانان دارد.
مدیر شبکه ملی فرهنگ با بیان اینکه هم اکنون جنگ با انقلاب اسلامی که شعاری را به رهبری امام خمینی(ره) در جهان بلند کرد، علنی شده و مسئله بودن و نبودن است، گفت: امروز دشمنان تمامیت و هستی انقلاب اسلامی ایران را نشانه گرفته است.
افراسیابی با تاکید بر اینکه ما در مقابل جنگ نرم دشمن تسلیم نشده و دست از شعارها و ارزشهای اسلامی برنمیداریم، تصریح کرد: باید قدرتمندانه از شعارهایمان حمایت کنیم تا محقق شوند و این مهم منفعلانه انجام نمیشود بلکه باید خود و سبک زندگیهای مطرح شده را بررسی کنیم.
وی با اشاره به اینکه آرام آرام منفعلانه تقلید غرب میکنیم، بیان کرد: صحنه فضای مجازی صحنه جنگی است که مسئله بودن و نبودن در آن مطرح است و دشمن جلوتر و مبتکر است چرا که او این صحنه را طراحی کرده اما به گونهای نیست که بگوییم دوباره تحریم هستیم بنابراین باید وارد این مبارزه شویم.
مدیر شبکه ملی فرهنگ با بیان اینکه برای مبارزه با جنگ نرم دشمن نیازمند جوانان مبتکر و خلاق هستیم، گفت: در فضای مجازی افرادی با ذهن نقاد میخواهیم که بررسی کنند چه شیوهها و راهکارهایی میتواند ما را به نتیجه برساند.
افراسیابی به هشت سال جنگ تحمیلی علیه ایران و حمایت ابرقدرتها از عراق اشاره کرد و یادآورشد: در دوران دفاع مقدس مردم ایران بسیج شدند و با حضور خود از میهن اسلامی ایران علیه تجاوز دشمنان دفاع کردند.
وی با تاکید بر اینکه مانند مدل موفق دوران دفاع مقدس در فضای مجازی که صحنه جنگ گسترده نرم است باید بسیج مردمی داشته باشیم، تصریح کرد: البته باید متولیان امر در خصوص فضای مجازی و جنگ نرم آموزش و آشنایی اولیه را به مردم ارائه بدهند.
مدیر شبکه ملی فرهنگ تاکید کرد: باید در فضای مجازی کار تیمی و شبکهای طراحی شود چرا که به تنهایی نمیتوان همه کارها را انجام داد.
افراسیابی با بیان اینکه در خراسان جنوبی کارتیمی در فضای مجازی الگو شده، افزود: تلاش میکنیم جشنواره جوان، مقاومت و فضای مجازی را در سایر نقاط کشور برگزار شود.
به گفته وی باید تلفیقی از فضای مجازی و فضای واقعی ایجاد شود و جوانان طرح بدهند که چگونه با کار تیمی، شبکههای اجتماعی در زمینههای مختلف ایجاد کنیم.
مدیر شبکه ملی فرهنگ با اشاره به اینکه محافظت از جوانان در فضای مجازی در دستور کار شورای امنیت کشور قرار دارد، گفت: باید در فضای واقعی کارهای طراحی شود و جوانان برای بردن آن به فضای مجازی تشویق شوند و به فرهنگ غنی خود متکی باشیم تا دشمن نتواند جوانان کشور را جذب کند.
افراسیابی افزود: باید فعالیتهای فرهنگی نظام اسلامی با ایجاد فضا و شبکهای معرفی شود و برای این مهم فراخوان میدهیم تا جوانان راهکار و الگو بدهند.
پایان پیام/
نظر شما