به گزارش خبرگزاری شبستان، حبیب عسگراولادی، نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی (ره) امروز در همایش ملی «توانمندسازی با رویکرد جهاد اقتصادی در این نهاد» با اشاره بر آیات قرآن در مورد توانمندسازی گفت: توانمندسازی یعنی خاطره ای که میان طبقات محروم در جامعه وجود دارد از بین برود و این موضوع امری محقق شدنی است.
وی افزود: اگر بخواهیم در مسیر زدودن فقر و محرومیت گام برداریم باید قدرت احصای نعمت های الهی را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم ظلوم را از حاکمیت بر انسان ها کنار گذاشته است، اظهار کرد: ظلوم کسی است که نعمت ها را می سوزاند و به هدر می دهد.
عسگراولادی پیشنهاد تشکیل هیئت هایی برای بازدید از کارهای آسان و زودبازده را در این نهاد داد و تصریح کرد: پیشنهاد می کنم هیئت هایی برای بازدید از کارهای آسان و زودبازده از سایر اقصی نقاط جهان تشکیل شود تا از این طریق الگوهای تولیدات سایر کشورها برای طبقات محروم ارایه شود. با ارزیابی این الگوها می توانیم نعمت ها و فرصت های زیادی را در کشور ایجاد کنیم.
نماینده ولی فقیه در کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: متأسفانه در بسیاری از نهاد و دستگاه ها انتصاب ها براساس قبیله و عشیره و امروز براساس حزب و جریان است.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) افزود: براساس این حدیث قدسی هر کس می خواهد ولایت ده نفر دیگر را داشته باشد باید عقل چهل نفر در او جمع باشد. این موضوع چیزی است که در تصدی مسئولیت ها دیده نمی شود.
عسگراولادی خاطرنشان کرد: متأسفانه در تصدی مسئولیت ها به تخصص و خانواده فرد توجه می شود، اما چیزی که مورد توجه قرار نمی گیرد و دیده نمی شود عقل است.
وی افزود: کسی که نعمت را هدر می دهد، نباید تصدی بر نعمت ها داشته باشد و این فرد نباید برای تصدی مسئولیتی انتخاب شود و در کنار گذاشتن این فرد نیز نباید به ناراحتی اشخاص و افراد توجه کرد.
عسگراولادی گفت: متأسفانه دیده می شود که در مدیریت ها افرادی برای بزرگ جلوه دادن خود دیگران را کوچک می پندارند تا بتوانند با این دید به کفایت و شایستگی خود در مدیریت ادامه دهند. این در حالی است که باید برای توانمندکردن و متمکن کردن افراد مستعد امکانات تمکن افراد را نیز در نظر گرفت.
گفتنی است؛ همایش ملی توانمندسازی با رویکرد جهاد اقتصادی سه شنبه (17 خرداد) در سازمان مرکزی این نهاد برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما