ایجاد خانواده قرآنی بهترین راهکار جهت تحقق سبک زندگی دینی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به نقش مساجد در ترویج آموزه‌‌های قرآنی، گفت: ایجاد خانواده قرآنی بهترین راهکار جهت تحقق سبک زندگی دینی است.

حجت‌الاسلام سید محمود مرویان حسینی با تأکید بر استفاده از طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش در جهت ترویج قرآن کریم و زندگی قرآنی در جامعه، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: با استفاده از این طرح امکان تغییر زیرساخت‌های اساسی نظام آموزشی کشور و بهبود وضعیت آموزش و پرورش ممکن خواهد بود که امیدوارم از این فرصت برای ترویج بیشتر قرآن کریم در مدارس استفاده شود.

 

وی طرح تحول بنیادین آموزش و پروش را یکی از دست‌آوردهای بسیار مهم این دستگاه دانست و اظهار کرد: این طرح مانند یک نسخه شفا بخش است و همانطور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند، نسخه با ارزش نباید در جیب انسان نگهداری شود، بلکه باید طبق دستور آن، داروی مناسب خریداری و استفاده شود تا بیماری به درمان و بهبود منجر شود.

 

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه توجه ویژه به مسئله قرآن آموزی باید در صدر تحولات آموزش و پرورش قرار گیرد، تصریح کرد: نگاه ما به قرآن در مدارس باید تغییر کند و مانند بقیه دروس تخصصی، معلم قرآن نیز دانش‌آموخته مباحث قرآنی باشد که در مواردی مثل سبک‌های قرآنی و تلاوت اطلاعات کافی داشته و دوره‌های مخصوصی را پشت سر گذارده گذاشته باشد.

 

مرویان حسینی با اشاره به فعالیت‌های جامعه قاریان قرآنی و سابقه 30 ساله آموزش و ارائه گواهینامه‌های معتبر قرآنی به دانش‌آموختگان توسط این تشکل، از اعلام آمادگی سازمان تبلیغات اسلامی جهت شرکت در آموزش معلمان قرآن خبرداد و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه قرآنی می‌توانند به خوبی معلمان قرآنی آموزش و پرورش را در فراگیری روخوانی، صحیح‌خوانی، زیباخوانی و تلاوت قرآن پشتیبانی کنند.

 

وی با ابراز رضایت از تغییرات مثبتی که در درس‌های قرآنی دوره‌های ابتدایی و متوسطه اتفاق افتاده است، ادامه داد: در قالب تحول این کتاب‌ها، مفاهیم قرآنی به خوبی در اختیار دانش‌آموزان قرار داده می‌شود، اما آموزش صحیح‌خوانی، زیباخوانی و تلاوت قرآن همچنان مغفول ماننده است.

 

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر نقش ویژه آموزش و پرورش در جهت ترویج قرآن کریم، مساجد و تشکل‌های فعال در آن، از جمله کانون‌های فرهنگی هنری را نیز در ایجاد خانواده قرآنی بسیار مؤثر ارزیابی کرد و یادآور شد: اگر چه نمی‌توان نقش مساجد را در آموزش همگانی قرآن نادیده گرفت، اما آموزش و پرورش فرصت بی‌نظری را در جهت آموزش مباحث قرآنی در اختیار دارد.

 

مرویان حسینی به مشکلات و دغدغه‌های آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: این سازمان مسئولیت بسیار بزرگ را بر عهده دارد و مشکلات و دغدغه‌های آن نیز بسیار زیاد است که انتظار می‌رود همه نهادها با کمک به آموزش و پرورش سهم خود را نسبت آموزش همگانی بپردازند و سازمان تبلیغات نیز آمادگی دارد تا در جهت ترویج قرآن به آموزش و پرورش کمک کند.

 

وی نتیجه فعالیت‌های آموزش و پرورش را تربیت نسل آینده کشور دانست و خاطرنشان کرد: در سال جاری به سازمان آموزش و پرورش پیشنهاد دادیم که با استفاده از بودجه سازمان تبلیغات اسلامی، حاضر هستیم برای آموزش معلمان قرآن اقدام کنیم، اما به دلیل دغدغه‌های زیاد آموزش و پرورش، متأسفانه از این طرح استقبال پررنگی نشد.

 

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ضمن توصیه به آموزش و پرورش در جهت گشودن درهای ارتباطی با دیگر ارگان‌ها برای تربیت معلمان قرآنی، هدف نهایی این سازمان از ترویج قرآن را ایجاد خانواده قرآنی عنوان و تصریح کرد: در خانواده قرآنی، پدر، قاری قرآن است و مادر خانواده از مفاهیم قرآنی اطلاع دارد، فرزندان خانواده قرآنی نیز به حفظ قرآن اهتمام دارند و با وجود خانواده قرآنی در جامعه، قطعاً سبک زندگی دینی نیز در کشور حاکم می‌شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 443474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha