دشمنان مخالف دانش‌بنيان كردن علوم در ايران هستند

خبرگزاري شبستان: عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: يكي از موضوعات مهم براي ما دانش‌بنيان كردن موضوع است و اصل دعواي ما با دشمن در اين زمينه است كه آنها به كلي نمي‌خواهند ما دانش‌بنيان باشيم.

به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، علي آقامحمدي امروز (14 اسفند) در همايش اقتصاد مقاومتي از منظر دين كه در تالار اجتماعات شهرداري قم برگزار شد گفت: تشكيل خانواده و تامين معاش، جلوگيري از اسراف، عدالت اجتماعي و.... از جمله مسائلي است كه در اقتصاد مقاومتي بايد مد نظر باشد.

وي تصريح كرد: ايران در يك منطقه بي ثبات است و يك خلا قدرت در منطقه است، اداره اين منطقه جزو نيازهايي است كه اگر كسي پيش‌بيني نكند با مشكل مواجه مي‌شود.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: چشم انداز فقط يك محدوده خاص نيست، بلكه يك محدوده بزرگي است كه قبلا در مورد آن تفكر مي‌شود.

آقامحمدي گفت: ما قرار گذاشتم كه نرخ رشد 8 درصد را داشته باشيم و نرخ اقتصادي بلند مدت ما 4.8 بوده و آنچه در چشم انداز صورت گرفته اين است كه به نرخ 8 درصد برسيم كه بتوانيم كار را اداره كنيم و عملكرد ما نشان داده كه در روند توليد ناخالص داخلي با كمبود مواجه هستيم كه بايد تلاش شود.

وي عنوان داشت: ايران با استعداد، ذخائر و منابع، زيرساخت‌ها، نيروي انساني و با عزم راسخ مي‌تواند در رفع مشكلات اقتصادي تلاش كرده و در راستاي اقتصاد مقاومتي گام بردارد.

آقامحمدي گفت: با اقتصاد مقاومتي مي‌توان به رشد پويا برسيم و به چشم انداز مورد نظر در راستاي مسائل اقتصادي برسيم.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در تعريف اقتصاد مقاومتي گفت: مقام سازي اقتصاد ملي در مقابل تغييرات و مخاطرات و تهديدهاي داخلي و خارجي براي رسيدن به چشم انداز مورد نظر را اقتصاد مقاومتي مي‌نامند كه بايد در اين راستا تلاش داشته باشيم.

آقامحمدي تصريح كرد: يكي از موضوعات مهم براي ما دانش‌بنيان كردن موضوع است و اصل دعواي ما با دشمن در اين زمينه است كه آنها به كلي نمي‌خواهند ما دانش‌بنيان باشيم.

پايان پيام/

کد خبر 444259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha