به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، مرتضی روزبه ظهر امروز (14 اسفند) در نخستین کنگره ملی داستان نویسی روحانیت در انقلاب و دفاع مقدس که در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، بیان کرد: نسل اول و دوم انقلاب دارند این انقلاب را تحویل نسل جدید می دهند و داشتن مستندات محکم از وقاع انقلاب، از دهه 40 و سپس پیروزی انقلاب و جنگ هشت ساله از ضرورت های اجتناب ناپذیر است.
وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از جامعه ما با زبان داستان می توانند مخاطب ما باشند و با این روش مطالب به آنها منتقل شود و باید بدانیم هرچه در این زمینه کوتاهی کنیم، گناه نابخشودنی است.
استاندار قزوین اضافه کرد: دنیا، دنیایی است که تحریفات و انحرافات در آن زیاد است و زمانی که در حفظ مستندات، بیان و انتقال آن کوتاهی کنیم، در نتیجه تحریف پشت سر آن خواهد بود.
وی افزود: تاریخ ما مملو از انحرافات و برداشت های متفاوت است و اگر در شرایطی که این همه امکانات نیز وجود دارد، کوتاهی کنیم معلوم نیست چه پاسخی برای آیندگان داشته باشیم.
روزبه تصریح کرد: در کلان حوزه دفاع مقدس اتفاقات مبارک صورت می گیرد زیرا شخص رهبری پای کار هستند و آثار فاخری نیز چاپ می شود که تیراژ سنگینی دارد ولی این اتفاقات که دارد صورت می گیرد، کفایت نمی کند.
وی تأکید کرد: بی تفاوت ترین جوان ما در جامعه نسبت به دفاع مقدس حساسیت دارد، ولی ما نتوانستیم مطلب را منتقل کنیم و با زبان ساده با او ارتباط برقرار کنیم و اصحاب هنر باید مردانه به میدان آیند.
استاندار قزوین عنوان کرد: همه بخش ها، شهرستان ها و روستاهای ما در دفاع مقدس و انقلاب نقش داشتند که آثار آن نیز وجود دارد و می شود مرکزی به وجود آورد که اسناد را جمع و با امانت داری تمام ثبت و ضبط کند.
در ادامه نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: یک وجه مشترک بین مجاهدان راه خدا و آنها که قلم به دست می گیرد، حریت و آزادگی است.
حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی افزود: اگر انسان آزاده و حر نباشد، نمی تواند معانی بلند و معارف را از میان موهومات و خیابات آزاد کرده و به عرصه کاغذ و قلم بکشاند.
وی یادآور شد: اگر آزادگی نباشد سخن به جا گفته نمی شود، همه سخن گفته نمی شود و سخن به صورت احسن بیان نخواهد شد.
گفتنی است در پایان این مراسم از برگزیدگان نخستین کنگره ملی داستان نویسی روحانیت در انقلاب و دفاع مقدس تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما