زنگ طبیعت در مدرسه سبز «مهدیه پستک» رشت نواخته شد

خبرگزاری شبستان: همزمان با هفته منابع طبیعی، زنگ طبیعت در مدرسه سبز«دبستان مهدیه پستک» رشت نواخته شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، داود زارع، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان امروز(14 اسفند) در مراسم کاشت نهال و نواخته شدن زنگ طبیعت به مناسبت هفته منابع طبیعی در دبستان سبز مهدیه پسک رشت، اظهار کرد: همه استان گیلان را با زیبایی‌ها و طبیعتش می شناسند و از این رو نیاز است که ما از جنگل‌ها و منابع طبیعی موجود در این استان حفاظت کنیم.

هر سال یک نهال به یاد شهدا بکاریم

وی با اشاره به اینکه جنگل به تنهایی همه آن چیزهایی که ما به آن نیاز داریم را سخاوتمندانه به ما می بخشد، گفت: آب مصرفی که ما به آن نیاز داریم و همین بارانی که بر ما نازل می شود علاوه بر سدهای مخرنی باید در سفره‌های زیر زمینی ذخیره شوند.

زارع افزود: جنگل، سازنده هوای پاک و سالم و پناهگاه حیاط وحشی است که گاهاً آنها را ندیده ایم اما برای طبیعت لازم هستند.

وی اضافه کرد: برای داشتن یک زندگی سالم و اینکه هر ایرانی و هر گیلانی به نوعی قدردانی خود را از این نعمت الهی نشان دهیم می توانیم هر ساله یک نهال را به یاد شهدای عزیزی که از حریم کشورمان حفاظت کردند، بکاریم.

 

هفته منابع طبیعی، هفته ای برای تجدید میثاق با طبیعت

مهدی حاجتی، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان نیز با تبریک هفته منابع طبیعی، این هفته را تجدید میثاقی با طبیعت دانست و گفت: خدای متعال همه امکانات را برای استان گیلان فراهم کرده است ولی حفظ این نعمات خدادادی نیازمند فرهنگ سازی است.

وی آموزش را یک از نیازهای اساسی در فرهنگ سازی عنوان کرد و افزود: این فرهنگ و آموزش باید از دوران کودکی در بین افراد نهادینه شود.

حاجتی با تاکید بر اینکه باید فضای گیلان را متاثر از فرهنگ حفظ منابع طبیعی کنیم، تصریح کرد: توسعه پایدار زمانی در کشور اتفاق می افتد که با آموزش همراه باشد و فرهنگ آن در ذهن فرزندانمان نهادینه شود.

وی ادامه داد: نیاز بشریت به مواهب طبیعی بسیار است و از این رو برای حفظ آن باید آثار و نگاه فرهنگی را در جامعه  تزریق کنیم.

 

استان گیلان فقیرترین شهرها را در کاشت درختان دارد

عليرضا  شعبان‌نژاد، رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان گيلان نیز در این مراسم با اشاره به مزایای درخت و درختکاری، اظهار کرد: آمارها نشان می دهد در مقابل اتوبان‌هایی که درخت در مسیر آنها قرار دارد، تصادفات تا 50 درصد کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه بحث و جدال در خانه‌ها و آپارتمان‌هایی که در آنها درخت کاشته می شود، به مراتب کمتر از سایر منازلی است که فاقد درخت هستند، گفت: همچنین صاحبان خانه‌هایی که در نزدیکی فضای سبز هستند به شدت کاهش وزن را احساس می کنند چونکه از فضای سالم آن بهره می گیرند.

شعبان‌نژاد، تصریح کرد: حتی بیمارن در بیمارستان‌هایی که در محوطه آنها درخت کاری شده است زودتر بهبود می یابند.

وی در ادامه با ابراز نگرانی از اینکه آمارها نشان می‌دهد استان گیلان علاوه بر سرسبزی خدادادیش متاسفانه فقیرترین شهرها در کاشت درختان را دارد، افزود: باید با یک نهضت همگانی و فرهنگ سازی درست، تا می توانیم درخت را در شهرهایی که زندگی می کنیم، بکاریم.

گفتنی است، گیلان سه هزار و 700 مدرسه دارد که فقط دو مدرسه، کوثر و مهدیه پستک جزو طرح مدارس سبز هستند.

۱۵ اسفند روز درختکاری نام دارد.

پایان پیام/

کد خبر 444343

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha