حجت الاسلام محمد مهدوي، امام جمعه شيرگاه، در آستانه 18 اسفند سالروز تاسيس كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد لازمه يك مسجد فعال و داراي تحرك است و در كارهاي فرهنگي بايد مديريتي بالا وجود داشته باشد تا بتواند در يك منطقه اي كه مسجد در آن، وجود دارد و شايد ده ها خانوار را شامل شود، كارهاي فرهنگي را مديريت كند.
وي افزود: به ويژه در زمان حاضر كه دشمنان با تمام قوا و توان و به تعبير رهبر گرانقدر و فرزانه انقلاب(حفظه الله) با هجمه فرهنگي، شبيخون و ناتوي فرهنگي در مقابل مكتب ما ايستاده اند و لازمه اش اين است كه مساجد فقط به نماز خواندن، اكتفا نكنند.
اين مدرس حوزه علميه با اشاره به اينكه مساجد محل نشر معارف دين شود و لازمه اش اين است كه كانون هاي مساجد با حضور افراد عالم و كارآزموده تشكيل شود كه به شكر خدا، اين امر تحقق پيدا كرده است، بيان كرد: حتي تعدادي از كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مانند كانون صراط كارمزد شهرستان سوادكوه، موفق و نمونه در استان و حتي در سطح كشور است و اين كانون، كارهاي زيبا و بامحتوايي دارد و آنها را ارائه و امور فرهنگي را مديريت مي كند.
وي ابراز كرد: تمام مساجد داراي كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد بايد اهل تلاش و كوشش باشند تا بتوانند در مقابل هجمه فرهنگي و جنگ نرم دشمنان، مقابله كنند و جوانان هاي ايران اسلامي را در مقابل ايجاد شبهات دشمن، واكسينه نمايند.
حجت الاسلام مهدوي درباره مديران مسئول و ائمه جماعات كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد، گفت: مديران مسئول كانون هاي مساجد بايد با امامان جماعات در كارهاي فرهنگي مشورت كنند و بدون هماهنگي با امام جماعات، حركتي انجام ندهند و تلاش كنند در كارهاي فرهنگي مشاركت داشته باشند.
وي اظهار كرد: بايد افراد اثرگذار را در كارهاي كانون هاي مساجد، دخيل كرد و مديران مسئول از پيشنهادهاي آنها، استفاده كنند به ويژه منويات ولي امر مسلمين حضرت خامنه اي(مدظله العالي)كه بايد حجت و طراز كار تمام كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد باشد و طبق منويات معظم له، كه رهنموهاي اسلام و قرآن است، نهايت بهره را ببرند.
حجت الاسلام مهدوي بيان كرد: مديران و دست اندركاران مساجد بايد در مرحله نخست خود به معارف ديني آشنايي پيدا كنند و يا با آنهايي كه مطلع از معارف ديني هستند، استمداد بجويند تا بتوانند در مقابل هجمه ناجوانمردانه دشمن به جوانان تشنه معارف دين، پاسخي مناسب ارائه دهند.
وي تاكيد كرد: در اين راه، كانون هاي مساجد از كانون هاي بسيج و بسيجيان بايد استمداد بجويند تا با هماهنگي، اتفاق و همدلي اين امر خطير را مديريت كنند.
به گزارش شبستان، كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد در سال 1371 بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي با هدف احياي واقعي نقش فرهنگي مساجد و مقابله با تهاجم فرهنگي دشمن، تشكيل شد.
پايان پيام/
نظر شما