حجت الاسلام حسین تقی زاده، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با تبریک سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد ابراز داشت: مسجد پایگاه اسلام و محلی برای تعلیم و تربیت، شناخت دین اسلام و احکام الهی و کتاب آسمانی، اخلاق و مسایل سیاسی، اجتماعی و دینی است.
وی افزود: مسجد محل بسیار با عظمت و با ارزش برای تزکیه انسان ها محسوب می شود و مرکزی است که انسان ها را تربیت می کند، استقرار کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز در اینگونه پایگاه ها دارای خیر و برکت است.
حجت الاسلام تقی زاده با مثبت ارزیابی کردن فعالیت کانون های فرهنگی هنری در مساجد اظهار داشت: قرار گرفتن کانون های فرهنگی هنری در جوار مساجد دارای خیر و برکت است و فعالیت این کانون ها در زمینه های قرآنی، فرهنگی و هنری، فعالیت کتابخانه و خانه دیجیتال و ... موجب جذب جوانان به مسجد می شود تا بتوانند از این راه با افکار و اندیشه های اسلامی و الهی آشنا شده و از گزند شیاطین و دشمنان در امان باشند.
رئیس هیأت امنای کانون فرهنگی هنری شهید باکری مسجد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) تاکید کرد: ارتباط روحانیت با کانون های فرهنگی هنری مساجد دارای اهمیت است و این یک برکت و فرصت مفید برای اعضای کانون های مساجد به شمار می رود.
وی با اشاره به رسالت سنگین کانون های فرهنگی هنری مساجد عنوان کرد: هدف از فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد تنها این نیست که در راستای تعلیم و تربیت دینی فعالیت کنند، بلکه در کنار آن باید نیازهای ضروری نسل جوانان از جمله استفاده از رایانه و فضای مجازی را فراهم کنند که الحمدلله این فعالیت ها در حد مطلوب است.
حجت الاسلام تقی زاده تاکید کرد: خروجی کانون های فرهنگی هنری مساجد باید هر ساله ارزیابی شود تا نقاط مثبت و ضعف آن ها در جذب نسل جوان مورد بررسی قرار بگیرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: اگر نواقصی در فعالیت های کانون های مساجد موجود است باید رفع شود، اینکه بگوییم همه فعالیت ها در حد مطلوب است اغراق است، اما اکثر فعالیت های کانون های مساجد در حد مطلوبی است.
وی همچنین با اشاره به ضرورت وحدت رویه نهادهای فعال در مساجد گفت: نهادهای فعال در مسجد براساس نیاز به وجود آمدند، پایگاه مقاومت بسیج که به دستور حضرت امام تشکیل شد، انجمن های اسلامی که یکی از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است و هیأت امنا که از ابتدای تاسیس مساجد فعالیت می کنند، هماهنگی این نهادها در مسجد مهم است و باید برنامه مدونی در کل کشور برای این نهادها تنظیم شود.
امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) تبریز با تاکید بر اینکه مدیریت مساجد به عهده روحانیت است، خاطرنشان کرد: روحانیون باید با مدیریت خود، تشکل های فعال در مساجد را هماهنگ کنند تا از تجربیات خود برای تقویت فکری جوانان استفاده کنند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی در ادامه به شاخصه های مسجد تراز اسلامی اشاره و تصریح کرد: محتوای برنامه ها در مساجد تراز اسلامی بسیار مهم است، تفسیر قرآن، تاریخ اسلام، احکام و اخلاق و نهج البلاغه در حد کوتاهی به صورت روزانه در مسجد مطرح شود.
وی تاکید کرد: مساجد بهترین پایگاه اسلام هستند که باید با برنامه ریزی کیفی و محتوایی با هدایت ائمه جماعات، هم تراز مساجد اسلامی باشند.
پایان پیام/
نظر شما