مهدی پرتوی، مسئول دارالقرآن چهارمحال و بختیاری امروز(19اسفند) به خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرکرد، گفت: ثبتنام دهمین دوره طرح ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم از( ۱۷ اسفند) ۹۳ آغاز شده و تا( ۲۵ فروردین) ۹۴ ادامه خواهد داشت.
پرتوی ادامه داد: حافظان قرآن کریم که علاقهمند به شرکت در این آزمون هستند میتوانند با مراجعه به سایت اطلاعرسانی سازمان دارالقرآنالکریم به نشانی www.telavat.com مراحل ثبت نام خود را طی کنند.
وی با اشاره به شرایط شرکت کنندگان در این آزمون تصریح کرد: داشتن تابعیت ایرانی و حفظ بودن حداقل ۱۰ جزء از قرآن کریم از شرایط شرکت در این آزمون می باشد.
مسئول دارالقرآن الکریم استان گفت: این آزمون در ۴ مرحله برگزار میشود که مرحله نخست آن شامل آزمون کتبی درک مفاهیم و حفظ قرآن است و در روز جمعه (۱۸ اردیبهشت) سال ۱۳۹۴ رأس ساعت ۹ صبح در محل دارالقرآن استان برگزار خواهد شد و پذیرفته شدگان در آن به مرحله دوم که شامل آزمون شفاهی حفظ قرآن کریم است راه خواهند یافت.
وی با بیان اینکه مرحله دوم آزمون برای حافظان ۱۰ و ۲۰ جزء قرآن کریم مرحله نهایی خواهد بود اظهار داشت: چنانچه این حافظان این دو مرحله را با موفقیت سپری کنند به ترتیب به آن ها مدارک تخصصی درجه چهار و پنج حفظ قرآن کریم اعطا خواهد شد.
پرتوی ادامه داد: گروهی از حافظان کل قرآن کریم که از مرحله دوم این آزمون با موفقیت عبور کنند مدرک تخصصی درجه سه را با عنوان «حافظ کل» کسب خواهند کرد و در صورت ادامه مسیر با ورود به مرحله سوم و اثبات توانمندی خود در رابطه با ترجمه آیات و مفردات قرآن کریم و کسب حد نصاب حداقل ۱۴۰ از نمره کل ۱۸۰ در این مرحله، عنوان «حافظ ممتاز» قرآن کریم را به خود اختصاص خواهند داد.
مسئول دارالقرآن استان گفت: آزمون مرحله سوم دهمین دوره طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم ۴ دی سال ۱۳۹۴ به صورت در سازمان دارالقرآن الکریم برگزار خواهد شد.
وی اذعان داشت: آن دسته از حافظان ممتاز قرآن کریم که بتوانند حداقل ۱۵۰ نمره از مجموع ۱۸۰ نمره مرحله سوم را کسب کنند این مجوز را خواهند یافت تا با ارائه مدارکی دال بر ۱۰ سال سابقه تدریس در فرصتی ۶ ماهه، خود را برای شرکت در آزمون مرحله چهارم طرح و کسب درجه «استاد حفظ» قرآن کریم آماده کنند.
پرتوی گفت: متقاضیان اخذ این مدرک با شرکت در آزمون تفسیر و علوم قرآن در صورت کسب حداقل ۷۵ نمره از ۱۰۰، خواهند توانست مدرک استادی حفظ قرآن و یا به عبارتی مدرک تخصصی درجه یک حفظ قرآن کریم را از آن خود کنند.
مسئول دارالقرآن استان در مورد مزایای مدارک حفظ قرآن نیز گفت: حافظان ممتاز قرآن کریم و اساتید حفظ در فهرست افتخارات(فعالیتهای نخبگانی) بنیاد ملی نخبگان قرار خواهند گرفت و همچنین دارندگان گواهینامههای مذکور چنانچه دانش آموخته یکی از رشتههای قرآنی مجموعه الهیات و معارف اسلامی در یکی از مقاطع دانشگاهی باشند، میتوانند بدون شرکت در آزمون و با اخذ پذیرش دانشگاه محل تقاضای خود در یک مقطع بالاتر در همان رشته ادامه تحصیل دهند.
پرتوی ادامه داد: دانش آموختگان دانشگاهی سایر رشتهها که موفق به اخذ گواهینامههای مذکور شوند نیز در صورت کسب حداقل ۸۰ درصد امتیاز نهایی آخرین نفر پذیرفته شده در رشته مورد تقاضا، مورد پذیرش قرار خواهند گرفت.
پایان پیام/
نظر شما