دستاوردهای دفاعی ایران در سالی که گذشت/ازگسترش قدرت دفاعی تا کمک های مستشاری به منطقه

خبرگزاری شبستان: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت مستقل در جهان اسلام و منطقه توانست امسال هم مثل سال های گذشته با اتکا به توان داخلی بر قدرت دفاعی و امنیتی خود بیافزاید.

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، این روز‌ها محوریت دشمنی استکبار با جمهوری اسلامی ایران دیگر بحث هسته‌ای نیست. این بار آن‌ها بهانه تازه‌ای به دست گرفته‌اند و قدرت دفاعی یک کشور مستقل را دلیل دشمنی‌هایشان می‌دانند.

جمهوری اسلامی ایران از روزهای ابتدایی خود همواره بر این نکته تاکید داشته که با اتکا به توان داخلی و فرزندان انقلاب اسلامی تلاش می‌کند تا قدرتی دفاعی مثال زدنی داشته باشد تا هر بی‌سر و پای ابر قدرت نمایی خیال تجاوز و تعدی به خاک این کشور را به گور ببرد.

در همین رابطه در سی و هفت سال گذشته دولتمردان و سلحشوران ایران اسلامی همواره به دنبال تقویت توان دفاعی خود بوده‌اند و در سال‌های اخیر نیز توان دفاعی ایران توانسته با کمک‌های مستشاری و مشورتی که به کشورهای بحران خیز منطقه چون سوریه و عراق ارایه می‌دهد در مقابله آن‌ها با تروریست کمک‌های شایانی داشته باشد.

همین امر باعث شده تا اشخاصی چون بنیامین نتانیاهو که رویای حمله به کشورهای مقاومت منطقه را می‌پروراند از این حرکت ایران ناراضی باشد.

در سالی هم که پشت سر گذاشتیم غیورمردان حوزه دفاعی و امنیتی کشورمان همچنان به تلاش‌های خود ادامه دادند.

در همین زمینه رزمایش‌های متعددی از سوی نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد که از آن جمله می‌توان به رزمایش‌های الی بیت المقدس با رمز «یا محمد (ص)»، محرم شکوه مقاومت، ولایت ۹۳، مشترک زرهی ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و رزمایش بزرگ رسول اعظم (ص) ۹ اشاره کرد.

هر کدام از این رزمایش‌ها علاوه بر رونمایی از دستاوردهای جدید دفاعی ایران توانستند نظم خاصی به نیروهای دفاعی و نظامی کشور دهند و تک تک این مانور‌ها بازتاب‌های گسترده رسانه‌ای در جهان به دنبال داشتند.

علاوه بر رزمایش‌های مذکور، نیروهای دفاعی کشور دستاوردهای جدیدی نیز به صنعت دفاعی ایران اسلامی اضافه کردند که از آن جمله این دستاورد‌ها در سال ۹۳ می‌توان موشک کروز دور برد سومار، ناوشکن پیشرفته دماوند، ماهواره ملی فجر، ۲ فروند لندیکرافت چند منظوره هزار تنی، طرح ملی موقعیت یابی زمین پایه، «تلفن همراه امن»، پروژه راداری و الکترونیک دفاعی، موشک‌های «یاعلی» و «زلزال بارشی»، «فُطرُس» ۲ هزار کیلومتری؛ بزرگ‌ترین پهپاد ایران، نصب «سرجنگی‌ هوشمند» بر روی موشک‌های دوربُرد، تجهیز موشک‌های بالستیک «قدر H» و «قیام» به سرجنگی‌های «بارانی»، تحویل ۲۰ فروند بالگرد تعمیر شده به نیروهای مسلح، نسل جدید موشک‌های بالستیک با کلاهک بارانی، «بینا» جدید‌ترین موشک هدایت لیزری، سرجنگی هوشمند موشک‌های بالستیک و موشک پدافندی «صیاد۲» را نام برد.

پایان پیام/

کد خبر 445741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha