تعهد ۲۰ میلیارد تومانی وزیر بهداشت به حوزه پزشکی خراسان شمالی

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از تعهد ۲۰ میلیارد تومانی وزیر بهداشت به این استان برای تسریع در پروژه های در دست احداث دانشگاه از محل اعتبارات سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر ابراهیم گلمکانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی امروز ۲۰ اسفند در جمع خبرنگاران استان با اشاره به قول مساعد وزیر بهداشت برای اختصاص اعتبارات در سفر به خراسان شمالی، گفت: دکتر هاشمی در این سفر متعهد شد از محل اعتبارات سال اینده مبلغ 20 میلیارد تومان به منظور تسریع در احداث پروژه های این استان کمک اعتباری داشته باشد.

 

وی، کمک برای تجهیز کمبودهای بیمارستان امام علی (ع)، سی تی اسکن شیروان و بکارگیری نیروی شرکتی برای مراکز تازه تاسیس را از جمله این تعهدات دانست.

 

وی در رابطه با پروژه بیمارستان جدید زنان در استان نیز ضمن اعلام حمایت خود از گسترش هر گونه تخت های بیمارستانی، تصریح کرد: با این وجود پروژه بیمارستان جدید حتی ریالی اعتبار ندارد.

 

وی یادآور شد: قانون در حد دو میلیارد تومان اعتبار برای بیمارستان جدید زنان بنت الهدی بجنورد ابلاغ کرد ولی تخصیص نیافت در حالی که از محل ماده 180 نیز قرار بود وجهی برای این بیمارستان منظور شود که هیچ کدام تخصیص نیافته است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در خصوص وضعیت زایمان ها در استان نیز تصریح کرد: علی رغم علاقه برخی خانم ها برای انجام سزارین، با این وجود بیشتر خانم ها از عوارض آن باخبر نیستند در حالی که زایمان طبیعی علاوه بر هزینه های اقتصادی، برای جنین نیز بهتر و برای مادر نیز راحت تر و دلچسب تر است.

 

وی با بیان اینکه باید برای مادران منافع زایمان طبیعی توسط پزشکان توجیه و قانع کننده باشد، افزود: در مواردی که اندیکاسیون پزشکی زایمان سزارین را تشخیص دهد عمل انجام می شود ولی در غیر این صورت اگر پزشک با اصرار مادر مواجه شود شخص سزارین می شود ولی نمی تواند از مزایای طرح سلامت استفاده کند.

 

دکتر گلمکانی یاداور شد: در ابتدای طرح سلامت میزان زایمان سزارین در استان 36 درصد بوده ولی امروز به 27 درصد کاهش یافته که نشان از موفقیت این طرح دارد.

 

وی میزان ویزیت سرپایی را نیز در دانشگاه ها تا قبل از راه اندازی کلینیک 20 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: هم اکنون با راه اندازی کلینیک ویژه امام رضا (ع) این میزان از مرز 30 درصد گذشته است.

 

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  از راه اندازی بخش آزمایشگاه و  سونوگرافی در این کلینیک در آینده نزدیک خبر داد تا بدین وسیله بیماران در همان مکان و در سریع ترین زمان ممکن خدمات را دریافت کنند.

 

وی متذکر شد: با اجرای طرح تحول سلامت تا کنون بالغ بر 22 میلیارد تومان اعتبار در حوزه درمان هزینه شده که با توجه به کاهش هزینه های مردم 70 درصد ان مستقیما وارد جیب مردم شده است.

 

دکتر گلمکانی خاطرنشان کرد: همچنین تا قبل از اجرای این طرح 40 پزشک در روستا ها کمبود داشتیم امام هم اکنون هیچ روستای دارای مرکز بهداشتی و درمانی در استان بدون پزشک نیست.

 

وی در رابطه با مساله زیرمیزی نیز گفت: با اجرای طرح تحول سلامت و واقعی شدن تعرفه ها و پرداخت به روز، گرفتن وجوه غیرمتعارف از بیماران خلاف است و آمار و گزارش مستندی از دریافت زیر میزی و گرفتن وجوه غیرمتعارف از بیماران در استان به غیر از یک مورد نیز نداشته ایم با این وجود در صورت گزارش مستند، برخورد جدی می شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بکارگیری نیرو در بیمارستان آشخانه را نیز فقط از طریق فراخوان رسانه ها دانست و بومی بودن و داشتن جایگاه علمی و خانواده شاهد و ... را از جمله امتیازات استخدام در این بیمارستان برشمرد.

 

وی یاداور شد: بیمارستان تخته ارکان نیز هم اکنون دارای 50 درصد پیشرفت فیزیکی است و برای راه اندازی کامل نیازمند 80 میلیارد تومان اعتبار است.

 

دکتر گلمکانی در خصوص وضعیت کودکی که در بیمارستان نابینا شده بود نیز تصریح کرد:  این مساله پیگیری شد و دیه آن پرداخت شد و هم اکنون به دنبال این هستیم که بخش عمل چشم بیمارستان امام علی (ع) را بیشتر تجهیز کنیم.

 

دکتر گلمکانی در رابطه با چهارشنبه پایان سال نیز خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان یکی از متولیان سلامت بحث آموزش های عمومی و پیشگیری از بروز مخاطرات و آگاه سازی و اطلاع رسانی جامعه در چهارشنبه پایان سال را بر عهده دارد تا شبی همراه با شادی و بدون حادثه را در استان شاهد باشیم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 445827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha