گیسوم  تونل طبیعی جنگل های گیلان

خبرگزاری شبستان: پارک جنگلی گیسوم شاهکار خلقت خداوندی در طبیعت بکر گیلان است، طبیعتی که هر ساله تعداد زیادی از گردشگران را برای دیدن این تابلوی طبیعی به تالش می کشاند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، یکی از نقاط دیدنی استان گیلان و شهرستان تالش پارک جنگلی گیسوم، سواحل زیبای دریای گیسوم و جاده جنگلی منتهی به آن است. مسیری بسیار زیبا و دیدنی که با درختان سر به فلک کشیده و تونل مانند، حیرت هر بیننده ای را بر می‌انگیزد، این پارک در کیلومتر ۱۵ جاده اصلی تالش به بندر انزلی، در دهستان اسالم قرار دارد و فاصله آن از جاده اصلی چهار کیلومتر بوده که تماما آسفالت می باشد. مسیر این جاده، پوشیده از جنگل های انبوهی می باشد که عمود به دریا قرار دارند و به هم پیوستگی درختان این مسیر، به شکل « کیش تونل» جاده را در برگرفته که دل هر بيننده‌ای را به سوی خود می کشد.

جاده گيسوم تونلی جنگلی را با نسيم خنک کوهستان های تالش در هم آميخته تا تن و جان هر رهگذری را آرامش ببخشد و روحش را آسايش دهد، گيسوم جايی است که جنگل و دريا به هم می رسند و سحر طبيعت به اوج خود می رسد.

اگر چه این طبیعیت سحر انگیز فقط در نيمه اول سال پذيرای مسافران و گردشگران است ولی بايد گفت که اگر در نوروز و نيمه اول سال هم موفق به سفر به اين منطقه گردشگری نشديد زيبایی های طبيعی گيسوم در فصل پاييز و زمستان نيز کمتر از بهار و تابستان نيست.

همسايگی جنگل و دريا در اين منطقه از شمال کشور، زيبايی دو چندانی را نصيب چشمان مسافران و گردشگران می ‌کند.

اين ساحل زيبا در ايام نوروز پذيرای جمعيت زيادی از علاقه مندان به طبيعت از اقصی نقاط کشور است مسافرانی که از گوشه و کنار کشور می آيند تا آغازين روزهای بهار را در کنار جنگل و دريا به نظاره بنشينند و تماشاگر رويش طبيعت زيبای تالش باشند.

حالا کمتر گردشگری است که به گیلان بیاید و سری به جنگل گیسوم نزند و سراغی از سواحل زیبا و بکر و دیدنی این منطقه نگیرد، به خصوص که در سال‌های اخیر امکانات اقامتی این منطقه آن قدر زیاد شده است که کمتر گردشگری در سفر به گیسوم با مشکلات اقامتی یا تفریحی مواجه می‌شود.

جنگل های گيسوم با مساحتي حدود ۸۰ هکتار، با درختان جنگلی انبوه و گونه‌های گياهی خاصی که دارد، چشم انداز زيبايی را برای گردشگران فراهم می ‌کند، اين پارک با امکاناتي نظير پارکينگ در داخل محدوده پارک، وسايل بازی کودکان، ورزشگاه، اردوگاه، پلاژ، هتل، مناطق پيک‌نيک روزانه، کمپينگ طبيعی، مسيرهای پياده روی، مجموعه فضاهای جنگلی باقيمانده در ناحيه شرقی، جنگل شمشاد و موزه طبيعی گل و گياه منتظر حضور گردشگران است.

در مجموع ۷۶ گونه گیاهی متعلق به ۶۶ جنس و ۴۴ خانواده در این منطقه جلگه‌ای از شمال گیلان شناسایی شده‌است که ۲۱ گونه آن چوبی و مابقی را گونه‌های علفی تشکیل می‌دهد.

گیسوم سال‌هاست که از مرزهای جغرافیایی گردشگران ایرانی فراتر رفته و به قطبی بین‌المللی در گردشگری کشور تبدیل شده است، جایی که کوه و جنگل و دریا در فاصله چند ده متری هم قرار گرفته‌اند و جزء سبزی درختان و آبی دریا و آسمان، رنگ دیگری به چشم نمی‌خورد.

پایان پیام/

کد خبر 447529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha