توسعه  و ترویج فرهنگ وقف از وظیفه خاص نمایندگان مجلس است

خبرگزاری شبستان: قائد رحمت گفت: نمایندگان مجلس وظیفه خاص و تکلیفی بر عهده دارند تا با قانونگذاری فرهنگ وقف را در جامعه توسعه و گسترش دهند.

عباس قائد رحمت، نماینده مجلس شورای اسلامی؛ با اشاره به جایگاه فرهنگ غنی وقف در ارتقای و رشد خاستگاه های اجتماعی به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: وقف یک سنت حسنه است که در فرهنگ اسلامی و ایرانی از جایگاه والایی برخوردار است.وی افزود:وقف دارای ابعاد معنوی و مادی بوده و تاثیرات بسزایی در رونق و توسعه لایه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی  دارد.

 

قائد رحمت  تصریح کرد: افراد با وقف  اموال خود را  در اختیار دولت یا حکومت قرار می دهند تا کارهای عام المنفعه توسعه یابد لذا از این منظر وقف می تواند به کمک چرخه اقتصادی کشور و دولت بیاید.

 

 

وی افزود: خوشبختانه در طول تاریخ شاهد اقدامات خوبی در ثبت و ضبط موقوفه با نیت ها و کارکردهای متفاوتی بودیم که این امر موجب افزایش روحیه از خود گذشتگی در بین افراد جامعه می شود.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: وقف  از نظر معنوی می تواند روحیه ایثار و از خود گذشتگی را ترویج و حس انسان دوستی، نوع دوستی، افراد را برای کمک به یکدیگر افزایش دهد تا از این لذت معنوی بهره مند شوند.

 

وی افزود: در همین راستا تا زمانی که وقف وجود دارد و دیگران از آثار و برکات آن بهره مند می شوند واقف در این کار خیر شریک است. از نظر بعد مادی، وقف می تواند به افراد جامعه و یا چرخه اقتصادی کشور کمک کند.

 

قائد رحمت  با اشاره به عملکرد موفق متولیان و نهاد وقف در کشور گفت: متولیان و نهاد وقف  در راستای اهداف و ماموریت های خود اقدامات سازنده ای در رشد و توسعه فرهنگ وقف داشته و موجب افزایش حس اعتماد واقفین شده است تا در این فرهنگ خداپسندانه مشارکت کنند.

 

وی افزود:  سازمان اوقاف و امور خیریه در عین موفقیت هایی که طی سال های اخیر کسب کرده است اما برای پیشرفت بیشتر باید از نظر اندیشمندان، حوزویان و یا دانشگاهیان استفاده کنند.

 

قائد رحمت تصریح کرد:  نمایندگان مجلس در راستای ترویج و توسعه فرهنگ وقف دارای وظیفه عمومی و خاص هستند، آنان مانند دیگر آحاد جامعه تلاش کنند که فرهنگ وقف در بین مردم رونق گیرد و در جلسات و سخنرانی ها به این موضوع بپردازند.

 

وی افزود: اما از نظر وظیفه خاص و تکلیفی که بر عهده آنهاست با قانونگذاری می توانند بسیاری از نیازهای روز جامعه و یا دولت را در قالب لایحه برای بهره مندی از ظرفیت و عواید موقوفات برطرف سازند تا به نفع جامعه باشد.

 


پایان پیام/

کد خبر 448469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha