«مرگ سیاه» در راه یرموک

خبرگزاری شبستان: مسلحان داعش بر بیشتر مناطق اردوگاه پناهندگان فلسطینی در جنوب دمشق سیطره یافتند و مرگ سیاه به خاطرقحطی و سختی زندگی در راه اردوگاه یرموک است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، فصل های تراژدیک یرموک ادامه دارد و سختی شرایط زندگی در داخل این اردوگاه به خاطر درگیری میان  داعش و همپیمانان جبهه النصره و مبارزان تندرو از جمله «اکناف بین المقدس» افزایش یافته است.     

این در حالی است که  اردوگاه پناهندگان فلسطینی دوباره تبدیل به میدان جنگ سخت بین گروه های تندرو شده و هر کدام از آنها تلاش می کنند تا رقیب خود را از بین ببرند  و به تنهایی بین ویرانه های اردوگاه باقی بماند تا فرصت تهدید دمشق را از آنجا داشته باشند.

 

برهمین اساس، وزارت امور خارجه سوریه پنجشنبه نامه ای را به سازمان ملل متحد و شورای امنیت فرستاد و در آن اعلام کرد: تروریست های  داعش  که مورد حمایت عربستان و ترکیه هستند با همدستی جبهه النصره و باهدف بی اثر کردن توافقنامه آشتی محلی که قرار بود سوم آوریل امضا شود، به اردوگاه یرموک وارد شدند.

گزارش فعالان مخالفان سوریه از وجود نزدیک به 20 هزار نفر در یرموک خبر می دهد که بیشتر آنها فلسطینی هستند  واز میان آنها نزدیک به سه هزار مسلح در جبهه النصره، اکناف بیت المقدس و احرار الشام و گروه های کوچک دیگر وجود دارند.

سازمان ملل متحد تخمین زده است که در حال حاضر نزدیک به 18 هزار نفر داخل اردوگاه محاصره هستند و راههای مشخصی برای رسیدن به غذا و آب به آنها وجود دارد و در اردوگاه برق نیست و بیشتر مردم نمی توانند نیازهای اساسی مانند مراقبت های بهداشت و نیازهای خانواده و مسکن مناسب و گرمایش داشته باشند.

کسانی که در یرموک باقی ماندند، تلخی محرومیت و مشکلات زندگی را تحمل می کنند و از زمان یورش و کشتار و محاصره به سختی لقمه نانی می یابند و پدیده قحطی و گرسنگی مشاهده شده است.

سازمان امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی «آنروا» اعلام کرد: پناهندگان فلسطینی در یرموک در ژانویه گذشته اعلام کردند که هر روز یک وعده غذا تناول می کنند .

آنروا اعلام کرد: از دسامبر گذشته اقدام به توزیع 36 بسته غذایی تنها در میان ساکنان یرموک کردند.

این سازمان خواستار توقف فوری اقدامات دشمنانه مسلحان در یرموک و اطراف آن شد و از همه طرف خواست تا از ساکنان این اردوگاه حمایت کنند.

 گفتنی است، اردوگاه یرموک در سال 1957 در مساحتی بیش از دو کیلومتر مربع در هشت کیلومتری مانده به دمشق برپا شد و با گذشت زمان، به بزرگترین اردوگاه پناهندگان فلسطینی در سوریه تبدیل شد.

پایان پیام/

کد خبر 448750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha