فیلم هایی نظیر ملک سلیمان آینده سینمای دینی ایران را تضمین می کند

یک منتقد فیلم با اعتقاد بر اینکه "در ساختار سینمای فعلی نمی توان دین را دید" گفت: فیلم هایی همچون ملک سلیمان آینده سینمای دینی ایران را تضمین می کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، سعید مستغاثی، مستندساز و منتقد فیلم امروز، شنبه 20 آذر  در نشست تخصصی فیلم سینمایی ملک سلیمان گفت: عده ای از تهیه کنندگان معتقدند که فیلم مبتذل نداریم بلکه فیلم سرگرمی داریم. بحث سرگرمی و لغو در دین قابل بررسی است. متاسفانه امروز برخی از فیلم های سینمایی که تعداد آنها کم نیست از المان های سینما خالی هستند و برای جذب مردم به هر چیزی متوسل می شوند. حال در این میان ملک سلیمان حتی اگر در پایین ترین کیفیت هم باشد، گوهر محسوب می شود.

 

مستغاثی با بیان اینکه فیلم های مبتذل و به عبارت دیگر  سینمای دختر و پسری  از بعد از دوم خرداد شروع شده است، عنوان کرد: امروز که دولت اصولگراست و معاونت سینمایی خیرخواه و درستکار است، ساخت فیلم های مبتذل قابل قبول نیست. این فیلم ها اخلاقیات را زیر سئوال می برند. فیلم فارسی طاغوت به فیلم های مبتذل امروزی شرف دارد، اینها از فیلمهای طاغوتی بدتر هستند.

 

وی تصریح کرد: متاسفم که می شنوم بودجه های 27 و 70 میلیاردی برای ساخت فیلم کوروش هزینه می شود، شخصیتی که منابع مستندی در مورد آن در دست نیست و ما اکنون در مورد فیلمی که باید 30 سال پیش ساخته می شود به بحث نشسته ایم.

 

این منتقد سینما، سینما به شکل و شمایل امروزی را یک فراورده وارداتی دانست و افزود: در ساختار سینمای فعلی نمی توان دین را دید.

 

وی ساخت فیلم ملک سلیمان را حرکت خوبی عنوان کرد که باید زودتر از اینها به وجود می آمد و ادامه داد: تلاش سازندگان فیلم ملک سلیمان قابل تقدیر است. این تلاشها می تواند آینده سینمای دینی ما را تضمین کند.

 

گفتنی است، نشست تخصصی نقد فیلم سینمایی ملک سلیمان، امروز 20 آذر در ادامه سلسله نشست های تخصصی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات در سالن جلسات این پژوهشگاه برگزار شد.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 4491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha