به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمد امیری مقدم پیش از ظهر امروز (17 فروردین) در نشست خبری که در سالن جلسات مجتمع شهید آوینی برگزار شد، بیان کرد: 20 فروردین ماه سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم، شهید مرتضی آوینی است که از همین رو این روز با عنوان هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود هنر را ابزار رسا در تبلیغ اسلام، نظام و حتی صدور انقلاب دانستند و نگاهی مثبت به هنر و هنرمند انقلابی دارند.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان قزوین اضافه کرد: برای گرامیداشت این روز طی یک هفته برنامه های متعددی در سطح شهر قزوین و شهرستان های استان برگزار می شود.
وی عنوان کرد: در روز 20 فروردین ماه مسئولان کانون ها و بسیج هنرمندان در شهرستان و مسئولان انجمن ها با نماینده ولی فقیه در استان دیدار خواهند داشت و همایش ها و نشست های ویژه ای نیز در سطح کانون ها برگزار می شود.
امیری مقدم افزود: یکی از برنامه های ویژه در این هفته، برگزاری همایش بزرگ تجلی شیدایی 4 است که چهارشنبه 19 فروردین ماه در سالن اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار می شود و در این راستا با نصب تابلوهایی در سطح شهر، تبلیغات محیطی و مردمی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: این همایش با حضور سردار تشکری زاده همرزم سردار قاسم سلیمانی، حسن بنیانیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و استاد میرزاوندی خواننده آهنگ دایه دایه وقت جنگه برگزار می شود که با توجه به اینکه این برنامه در آستانه روز زن و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار می شود از تعدادی از مادران و همسران شهدا تقدیر خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان قزوین خاطر نشان کرد: برگزاری ورک شاپ زنده خوشنویسی و نقاشی، اختتامیه جشنواره سرودهای حماسی بسیج در شهرستان البرز و غیره از دیگر برنامه های هفته هنر انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به فعالیت های سازمان بسیج هنرمندان توضیح داد: این سازمان متشکل از شش کانون است که در شهرستان ها مستقر هستند و فعالیت های هنری را انجام می دهند و در سطح استان نیز 11 انجمن هنری و ادبی در عرصه های مختلف فعالیت دارند.
امیری مقدم اعلام کرد: قریب 50 درصد هنرمندان در انجمن های هنری سازمان بسیج هنرمندان سازماندهی شده اند و این سازمان تعامل خوبی را با دستگاه های فرهنگی دارد و می تواند در دیگر دستگاه ها دارای دفتر و کانون باشد.
وی در ادامه با اشاره به ویژگی های شهید آوینی گفت: شهید آوینی نگاه ویژه ای به بحث هنر انقلاب اسلامی داشت، وی با شروع انقلاب اسلامی وارد عرصه و جرگه انقلاب شد و مستندسازی به همراه نویسندگی را آغاز کرد و در این راستا نیز سفرهایی را به اقصا نقاط کشور داشت و مستندهایی را ساخت.
امیری مقدم تأکید کرد: این شهید بزرگوار در دفاع مقدس نیز مستند روایت فتح را ساخت که در این مستند به فتوحات رزمندگان پرداخته شده بود و از طریق رسانه پخش می شد، ایشان بعد از دفاع مقدس نیز کار را ادامه داد و در سال 70 موسسه فرهنگی روایت فتح تأسیس و ایشان در این مرکز فعالیت داشت و در نهایت در منطقه فکه در 20 فروردین سال 72 دعوت حق را لبیک گفته و به شهادت رسید.
در ادامه مسئول کانون بسیج هنرمندان شهرستان قزوین اظهار کرد: یکی از سیاست های بسیج هنرمندان، تولید آثار هنری و حمایت از آثاری است که در راستای اهداف انقلاب و نظام باشد.
محمود رضا حقیقت یادآور شد: آموزش و تربیت نیروهای متعهد و متخصص سیاست دیگر این سازمان است که بسیج هنرمندان به سمت تربیت هنرمند متعهد و متخصص با معیارهای جمهوری اسلامی پیش می رود.
پایان پیام/
نظر شما