سید حمید هاشمی، معاون محتوایی اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور از تولید نرم افزار اطلس جامع مؤسسات قرآنی کشور برای نخستین بار تا پایان فروردین ماه خبر داد و به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: نرم افزار جامع موسسات قرآنی با هدف اطلاع رسانی و معرفی موسسات در اختیار مخاطبان قرار می گیرد.
مهمترین ویژگی این نرم افزار قابلیت نصب آن در موبایل ها و تبلت ها با سیستم عامل اندروید است و مردم با استفاده از این بستر هوشمند می توانند ضمن دریافت اطلاعات جامع موسسات قرآنی از قابلیت جی پی اس یا مکان یاب استفاده کرده و نزدیکترین موسسه قرآنی را بر اساس نیازهایشان را انتخاب کنند.
وی افزود: برای مثال مخاطبی که در یک نقطه از شهر مشهد در پی موسسه ای که برای حفظ 30 جزء قرآن کریم ویژه خردسالان میباشد با استفاده از این نرم افزرا میتواند نزدیکترین موسسه را دیده و مسیر دسترسی به آن موسسه نیز به طور دقیق به فرد اعلام میگردد.
هاشمی با اشاره به دیگر قابلیتهای این نرم افزار عنوان کرد: این نرم افزار دارای نقشه آنلاینی از کل کشور است که بر اساس نقشههای استاندارد محیطی میتواند تمامی راههای شهرها، خیابانها و کوچهها را نمایش دهد.
وی قابلیت استفاده از اطلس جامع مؤسسات قرآنی در حالت آفلاین را از ویژگیهای این نرم افزار عنوان و اظهار کرد: در این نرم افزار جامع در حالت آفلاین و بدون دسترسی به اینترنت نیز اطلاعات خوبی از هر موسسه یا فیلتر کردن اطلاعات بر اساس نوع نیاز مخاطب و آدرس دقیق آن موسسه که متناسب با نیاز فرد تعریف میشود، در اختیار وی قرار میدهد، همچنین امکان دریافت نقشه آفلاین نیز در این نرم افزار فراهم است.
معاون محتوایی اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور افزود: از قابلیتهای دیگر این نرم افزار، امکان ارتباط مؤسسات و کاربران با هم و از طریق این نرم افزار خواهد بود.
گفتنی است این نرم افزار قابلیت به روزرسانی اطلاعات را دارد و می تواند بسیاری از نیازهای مخاطبان خود را پوشش دهد.
گفتنی است؛ در فاز اول تولید نرم افزار ، با بیش از 500 موسسه قرآنی تحت پوشش اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور ارتباط گیری شد و اطلاعات آن در این نرم افزار قرار گرفت. اطلاعاتی شامل معرفی موسسات، زمان و نحوه برگزاری کلاس های آموزشی، مقاطع سنی شرکت کنندگان، آدرس، اطلاعاتی در خصوص محل سکونت موسسات و آخرین اطلاعات ارتباطی آنها از طریق این نرم افزار در اختیار کاربران می گیرد.
وی افزود: قطعا در فاز دوم قصد داریم کلیه موسسات قرآنی کشور را شناسایی و اطلاعات آنها را در این نرم افزار قرار دهیم اما اکنون هر موسسه ای علاقه مند به اضافه کردن اطلاعات خود در این نرم افزار باشد؛ استقبال می کنیم.
هاشمی تصریح کرد: نرم افزار اطلاعات جامع موسسات قرآنی، صرفا اطلس جامع موسسات قرآنی بوده و می تواند مخاطبان خود را بر اساس نیازشان به نزدیک ترین موسسه معرفی کند گفتنی است.
وی عنوان کرد: اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور برای تولید نرم افزارهای دیگر با قابلیت نصب در سیستم عامل های اندرویدی با رویکرد آموزش عمومی قرآن با شیوه های جدید طرح ها و برنامه ریزی هایی ویژه را در دست کار دارد تا محتواهای خود را بر اساس نیاز مخاطبان ارایه کند.
تمام این نرم افزارها قابلیت نصب در موبایل و تبلت را دارد و اطلاعات آن از طریق اینترنت به روز می شود. یکی از طرح های جامع اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور که در سال 94 تولید می شود، فروشگاه مجازی محصولات موسسات قرآنی است که مقدمات آن در حال بررسی است.
وی افزود: این نرم افزار از طریق پورتال مدیریت الکترونیک اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور به نشانی: www.etghan.ir و نیز از طریق بازارهای اندرویدی موجود کشور، به صورت کاملاً رایگان در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.
معاون محتوایی اتحادیه در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته، تولیدات محتوایی قرآنی برای گوشیهای هوشمند با سیستم عامل اندروید از اولویتهای معاونت محتوایی اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت در سال 94 خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما